פרננדש 2 .

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

פרננדש 2 .

שליחה על ידי הסניגורון... »

ליאור ז'אן, בדיוק כמו פרננדש מוצב בעמדה שלא מתאימה ליכולות שלו, אני מאמין שאם ניר ינסה אותו כבלם במקום יחיאל, הוא יהיה הרבה יותר טוב מאשר בעמדת הקשר האחורי.

סמל אישי של משתמש
matan_shitrit

Re: פרננדש 2 .

שליחה על ידי matan_shitrit »

לדעתי הוא לא יסכים לשחק בעמדה הזאת.. הוא לא יגיד שהוא לא מסכים הוא פשוט " לא יהיה מספיק טוב"....

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מקומו היחיד של ליאור ג'אן הוא בספסל ובסוף השנה להחזיר למכבי ת"א.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ליאור ז'אן אמנם לא מהטובים שיש בהפועל באר שבע אבל גם לא מהגרועים ביותר,נוח לנו להיתפס עליו,הגול השלישי הוא נטו אשמת דוידזאדה שאם היה יודע איך מוציאים כדור חוץ לא היינו מקבלים את השער הזה,אבל הוא לצערי נהנה מחסינות בלתי מובנת,שחקן בגילו עם מקום קבוע בהרכב כבר שנה אמור לשדרג את עצמו הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:ליאור ז'אן אמנם לא מהטובים שיש בהפועל באר שבע אבל גם לא מהגרועים ביותר,נוח לנו להיתפס עליו,הגול השלישי הוא נטו אשמת דוידזאדה שאם היה יודע איך מוציאים כדור חוץ לא היינו מקבלים את השער הזה,אבל הוא לצערי נהנה מחסינות בלתי מובנת,שחקן בגילו עם מקום קבוע בהרכב כבר שנה אמור לשדרג את עצמו הרבה יותר.
כמה קל להאשים שחקני בית ולא שחקנים מבחוץ, כי התרגלנו לכאלו...
אז דוידזאדה טעה, למה כל פעם שליאור ג'אן משחק תמיד הקבוצה חייבת להפסיד, וסטסטית זה נכון, לא אני אמרתי את זה.

אם להתבסס על הסטסטיסטיקה וכו' עדיף כבר לעלות עם משה אסולין במקום השחקן הזה, לפחות ממשה נראה יותר מחויבות ולא פחדנות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין קשר להיותו שחקן בית או לא,אם היית במשחק אז בטח ראית כמוני שמה שהוביל לשער השלישי זו טעות מטופשת בהוצאת חוץ ולא ליאור זא'ן מה לעשות........
ורק בגלל שהוא שחקן בית הוא מקבל חסינות וכמו שאמרתי מקודם הוא כבר שנה קבוע בהרכב ואני לא רואה ממנו שום התקדמות חלש מאוד פיזית,לוקה במסירה אחרונה וחלש בהגנה,מזל שהוא קצת מהיר מה שמחפה במקצת על החסרונות,עכשיו תסביר לי למה אלי דסה מבית"ר וטווטאחה ממכבי חיפה משחקים הרבה פחות ממנו אבל הם יותר טובים ממנו??
אז בוא נהיה עיניינים ומקצועיים ונעזוב את העניין של שחקן בית או לא,ותאמין לי הלוואי שיצליח,אבל כרגע הוא לא מספק את הסחורה עובדתית.

סמל אישי של משתמש
shahs1

שליחה על ידי shahs1 »

דר אם כבר סטטיסטיקה, אז הסטטיסטיקה של כל הקבוצה לא משהו, כולם היו בהפסדים וכולם בניצחונות. אנחנו קבוצה בינונית וזהו.

סמל אישי של משתמש
matan_shitrit

שליחה על ידי matan_shitrit »

את דעתי על ליאור ז'אן כבר לדעתי הבעתי.. אין לו מקום בהפועל ב"ש לאו דווקא בגלל יכולת, יותר בגלל 0(!!!) מחויבות.

שלח תגובה