דיוני גיא לוי לדורותיהם
Re: עצומה!! רוצים מאמן חדש
מי אמר ???
הרי כולם ראו את בני יהודה שהיתה על הפנים ואז פיטרו את אלי כהן והתחילה רציה מטורפת של בני יהודה להישארות בליגה
אותו דבר כפר סבא עם אלי אוחנה שעשו סיבוב פנטסטי
מה אתה הולך רחוק תיקח לדוגמא את ריאל מדריד המועדון הכי גדול בעולם איך הוא מתנהל ותבין שכדורגל שם זה בנשמה ..
קאפלו הביא אליפות למדריד אליפות אבל אליפות מגעילה ואני בתור אוהד ריאל נגעלתי מהדרך ומהמשחק ניצחונות פוקסיונרים בדקה ה90 וגנבת שלוש נקודות עד למחזורי הערכה
אחרי שזכה באליפות הנהלת המועדון אמר לו שהוא הולך הביתה וזה למה ?? כי הקהל לא אהב את הדרך שלו וגם ההנהלה לא יכול להיות שמועדון כזה עם תקציב כזה עם קהל כזה ישחק בצורה שכזאת
זה שי !
הרי כולם ראו את בני יהודה שהיתה על הפנים ואז פיטרו את אלי כהן והתחילה רציה מטורפת של בני יהודה להישארות בליגה
אותו דבר כפר סבא עם אלי אוחנה שעשו סיבוב פנטסטי
מה אתה הולך רחוק תיקח לדוגמא את ריאל מדריד המועדון הכי גדול בעולם איך הוא מתנהל ותבין שכדורגל שם זה בנשמה ..
קאפלו הביא אליפות למדריד אליפות אבל אליפות מגעילה ואני בתור אוהד ריאל נגעלתי מהדרך ומהמשחק ניצחונות פוקסיונרים בדקה ה90 וגנבת שלוש נקודות עד למחזורי הערכה
אחרי שזכה באליפות הנהלת המועדון אמר לו שהוא הולך הביתה וזה למה ?? כי הקהל לא אהב את הדרך שלו וגם ההנהלה לא יכול להיות שמועדון כזה עם תקציב כזה עם קהל כזה ישחק בצורה שכזאת
זה שי !

אני מעדיף להתנהל כמו האנגליות שנותנות למאמן את האפשרות להצליח ויודעות שהצלחה לא מגיעה ברגע אחד (זו הסיבה דרך אגב שטוטנהם כבר שנתיים נכשלת כישלון קולוסואלי למרות הכסף הגדול שנשפך שם) ואין לי בעיה שזה יקרה גם למאמן הבא העיקר שיתנו למאמן ת'אנס ליצור פה משהו.
גם את רומא לא בנו ביום אחד.
גם את רומא לא בנו ביום אחד.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
וזה ש זה שי כתב גם משהו אחרי זה אתה שותק?shlomi9999 כתב:
מה אתה לא מבין בלרשום לא מסכים
ולכל אלה שחושבים שהוא ישנה גישה, חבר'ה לצאת מהסרט הזה זה לא יקרה זה לא קרה וזהוא כבר לא יעזור לנו כי הוא לא ישנה את עצמו

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
נשמה ,shlomi9999 כתב:
מה אתה לא מבין בלרשום לא מסכים
ולכל אלה שחושבים שהוא ישנה גישה, חבר'ה לצאת מהסרט הזה זה לא יקרה זה לא קרה וזהוא כבר לא יעזור לנו כי הוא לא ישנה את עצמו
לדבר בכבוד אחד שני לא יזיק לאף אחד.
הבן אדם כתב את דעתו וזו זכותו כמו שזכותך להגיד מה שאתה חושב
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אתם לא מבינים שאתם טמבלים? די כבר, אני מרגישה שאתם רוצים שהקבוצה, לא רק לא תעלה אלא גם תרשד. תרגיעו ומהר. אפשר אפשר להסכים עם השטות הזו?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
Re: מאמן נוער חדש
די כבר, כל דבר שהוא עושה לא טוב לך? זה הדבר הכי טוב שקורה בקבוצה, המאמן הרשמי של קבוצת הנווער הוא לא גיא לוי, אגב, אבל באופן כללי, הוא מאמן שמאמין בנוער. שמאמין שזה שאין קבוצה בלי נוער. שקבוצה לא יכולה להתקיים מכלום, מלקנות שחקנים מקבוצות אחרות.
די כבר, נמאס לי מההצפות של שיניכם, בעיקר כי אתם אומרים שטויות.
די כבר, נמאס לי מההצפות של שיניכם, בעיקר כי אתם אומרים שטויות.
נכון את צודקת בגלל זה כל משחק 6 אלף צופים צועקים לו ללכת הביתה .. כולם עיוורים רק גיא לוי ואת רואים משהו שונה
זה שי !
זה שי !

כנראה כולם בוחרים ללכת בדרך הדקלה, שי לה אתה לא רואה את זה? אסור לתת לשכונה לנהל את הקבוצה.
לא אתם מנהלים את הקבוצה, אתם כלום בהחלטות האלה.
תעשה סקרים עד מחר, זה ברור לך שזה לא ישנה כלום , חבל על האנרגיה נשמה ..
תעשה סקרים עד מחר, זה ברור לך שזה לא ישנה כלום , חבל על האנרגיה נשמה ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
מאמן שבא לטווח ארוך חייב להתערב בנוער
- HapoelB7.CO.IL
לא מסכים!
- משוגע אדום
אתם זוכרים לפני שנתיים עם כל הכדורגל ההתקפי וכל השישיות ששמנו לבני לוד.. ומה קרה בסוף?! מישו זוכר את כל הכדרגל הזה?! בשורה התחתונה לא עלינו ליגה... דברו בסוף העונה.. אם לא עולים ליגה זה יהיה כישלון.. אבל תנו לבן אדם לעבוד......
משוגע אדום זה היה כאשר גילו את הפרשה של מכירת המשחקים בגלל זה לא עלית אני בטוח שעם לא היה קורה מה שקרה ב"ש מזמן היתה בליגת העל
זה שי !
זה שי !