מליקסון: ברקת לא עמדה במילה שלה, זה לא פייר
מליקסון: ברקת לא עמדה במילה שלה, זה לא פייר
https://www.one.co.il/Article/172311.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כפוי טובה שכח שאם לא אנחנו הוא בליגה א' היום !!
Re: מליקסון: ברקת לא עמדה במילה שלה, זה לא פייר
לא נסחפת, כפוי טובה?
מבינה מאוד את מאור על רצונו לעזוב, לקבל הצעה מאירופה זה תמיד מפתה.
אני רק לא מבינה למה דברים כאלה תמיד נעשים על גבי התקשורת, זה אומר ככה והשני ככה.
שינהלו את זה בניהם ויפה עושה הסוכן של מאור שמסרב להתראיין.
מבינה מאוד את מאור על רצונו לעזוב, לקבל הצעה מאירופה זה תמיד מפתה.
אני רק לא מבינה למה דברים כאלה תמיד נעשים על גבי התקשורת, זה אומר ככה והשני ככה.
שינהלו את זה בניהם ויפה עושה הסוכן של מאור שמסרב להתראיין.

כן כפוי טובה הוא חייב תקרירה שלו להפועל באר שבע !! כי היום אם לא היינו לוקחים אותו הוא היה שחקן גמור בליגות נמוכות! וזה התודה רבה שלו לצאת נגד אלונה בתקשורת!
לא צריך ישר להאשים את מליקסון אפשר להבין את האכזבה ,רק חבל שמכבסים את הכביסה המלוכלכת אצל אופירה ושרק מרוויחה מזה.ה.א.ד.ו.ם כתב:https://www.one.co.il/Article/172311.html
אם אלונה מכוונת גבוהה מאור צריך לקבל שידרוג ולהבין שהוא חלק נכבד מהתוכניות, אם אין תוכניות כאלו אז פשוט לשחרר אותו ולקנות שחקן צעיר ומבטיח.
כל אוהד של הפועל ב"ש צריך היום להעלות חיוך על שפתיו, ולהתעודד מההמהלך של אלונה ברקת שיכלה למכור את מאור מליקסון ולהרוויח מספר מליוני שקלים אך במהלך שכזה תחליש משמעותית את הקבוצה.
נותר לי אלא להצדיע לבעלים שכזה שעושה מה שטוב לקבוצה ולא לכיסו הפרטי.
מצדיע לה על התרומה ועל הנתינה ללא גבול.
מאידך חושב שיש לשדרג את שכרו של מאור מליקסון ללא דיחוי, השחקן מס' אחד של הקבוצה ראוי לחוזה טוב יותר אך כמובן בתנאי שיאריך את חוזהו.
כללללללללל היציע מאחורי אלונה!
מאידך חושב שיש לשדרג את שכרו של מאור מליקסון ללא דיחוי, השחקן מס' אחד של הקבוצה ראוי לחוזה טוב יותר אך כמובן בתנאי שיאריך את חוזהו.

ה.א.ד.ו.ם כתב:https://www.one.co.il/Article/172311.html
איזה נסחף אתה.
זאת בדיוק הבעיה שלנו יש לנו מנטליות של קבוצה קטנה....
אם ככה אז גם דה סילבה כפוי טובה ותמיר כהן,תמיר כחלון,דודו אווט,אליניב ברדה וכו' לכל שחקן שיצא לאירופה הייתה קבוצה ישראלית שנתנה לו במה ובנתה אותו !!!!
אם רוצים באמת להיות קבוצה גדולה אז צריכים להוציא כמה שיותר שחקנים לאירופה ככה אחרים לא יחשבו פעמיים לפני שהם חותמים פה אבל לצערי עושים הפוך.
חאלס אל תהיו אגואיסטים וכפויי טובה תנו לו ללכת
ה.א.ד.ו.ם כתב:https://www.one.co.il/Article/172311.html
איזה נסחף אתה.
אם ככה אז גם דה סילבה כפוי טובה ותמיר כהן,תמיר כחלון,דודו אווט,אליניב ברדה וכו' לכל שחקן שיצא לאירופה הייתה קבוצה ישראלית שנתנה לו במה ובנתה אותו !!!!
אם רוצים באמת להיות קבוצה גדולה אז צריכים להוציא כמה שיותר שחקנים לאירופה ככה אחרים לא יחשבו פעמיים לפני שהם חותמים פה אבל לצערי עושים הפוך.
אני לא אמרתי לא לתת לו ללכת,
אני רק אומר שאם תתן לו ללכת ולהביא שחקן במקומו בקליבר שלו יעלה יותר ממה שתקבל אז סליחה, זו כבר כסילות וטיפשות וטמטום
אם אתה בקטע של הטמטום הזה, תבדוק את עצמך
לא מכניסים פחות ממה שמוציאים, חוק כלכלי פשוט
רמז-מליון דולר יעלה להביא שחקן ברמתו!
אני רק אומר שאם תתן לו ללכת ולהביא שחקן במקומו בקליבר שלו יעלה יותר ממה שתקבל אז סליחה, זו כבר כסילות וטיפשות וטמטום
- fc beer sheva
אפשר לתת לו ללכת אבל ממש לא באמצע עונה !!!arieliluf כתב:
איזה נסחף אתה.
מצד שני איך שזה נראה כרגע אנחנו נקבל שחקן ממורמר.sumsum כתב:כל אוהד של הפועל ב"ש צריך היום להעלות חיוך על שפתיו, ולהתעודד מההמהלך של אלונה ברקת שיכלה למכור את מאור מליקסון ולהרוויח מספר מליוני שקלים אך במהלך שכזה תחליש משמעותית את הקבוצה.
גם אם מאור החליט וכל כך רוצה ללכת לקראקוב עכשיו (מהלך ממש לא נכון בשבילו לדעתי - יהיה לו מאוד קשה להשתלב שם עכשיו ועוד במדינה כזאת כישראלי יחיד), הוא לא צריך להתערב במשא ומתן שיש עוד כל כך הרבה זמן עד סוף החלון.
ואל תחמיאו לסוכן שלו על "השתיקה" כי אני בטוח שהוא מעורב בכל ידיעה שמתפרסמת.
נוכל מס' אחד, מוזר שדווקא הוא לא 'מגיב'
אני לא חושב שהוא שווה מליון דולר וד"א 600 אלף יורו זה כ750 אלף דולר.sumsum כתב:אני לא אמרתי לא לתת לו ללכת,
בכסף הזה אפשר להביא 2 שחקנים ברמה אחת מעל הליגה שלנו.
החכמה זה ליצור תלכיד בקבוצה ולא להסתמך על שחקן אחד שאם יעזוב צריך להביא אותו דבר במקומו.
תזכיר לי רק מתי בפעם האחרונה מכרנו שחקן שאתם מרשים לעצמכם להתפנק??......
- dardasmiley
גם אני חושב שצריך למכור ולו רק כדי שנוכל בעתיד למשוך אלינו עוד ישראלים (שיראו שגם מפה אפשר לצאת לאירופה). אבל, המועדון צריך לקבל את שוויו של השחקן ולא שקל אחד פחות, במועדון קבעו מליון דולר ואסור לרדת באגורה מתחת לזה... אם הבועל ת"א יכולה להצמיד לשכטר תג מחיר של 7 מיליון פאונד, לרמוט ולאניימה 4 מיליון ולדסילבה 2.5 מיליון אין שום סיבה שאנחנו נמכור את מאור במחיר בדיחה.
כשקבוצה רוצה לקנות שחקן תחת חוזה הסכום שהיא משלמת הוא פיצוי על הפגיעה בקבוצה, במקרה שלנו הפגיעה תהיה אנושה ולכן הגיוני שמבקשים סכום מסוים (שאגב הוא נמוך וליצני לדעתי, 2 מליון דולר היו הולמים הרבה יותר)
כשקבוצה רוצה לקנות שחקן תחת חוזה הסכום שהיא משלמת הוא פיצוי על הפגיעה בקבוצה, במקרה שלנו הפגיעה תהיה אנושה ולכן הגיוני שמבקשים סכום מסוים (שאגב הוא נמוך וליצני לדעתי, 2 מליון דולר היו הולמים הרבה יותר)
בס"ד
צריך לתת למאור ללכת ולהתקדם אך ורק אם הסכום שאותו מציעה הקבוצה שחפצה בשירותיו תעמוד בתג המחיר שקבע המועדון,כמו שכבר אמר סומסום שחקן מחליף למליקסון (חן עזרא?) יעלה לא מעט כסף.
עצוב שהשחקן מספר אחת שלנו מחזיק בחוזה עלוב של 90 אלף דולר לעונה (לא קיבל שום שדרוג ונשאר עם אותו חוזה עליו חתם בלאומית) בעוד שחקן כמו פרננדש מרוויח כפול.
צריך לתת למאור ללכת ולהתקדם אך ורק אם הסכום שאותו מציעה הקבוצה שחפצה בשירותיו תעמוד בתג המחיר שקבע המועדון,כמו שכבר אמר סומסום שחקן מחליף למליקסון (חן עזרא?) יעלה לא מעט כסף.
עצוב שהשחקן מספר אחת שלנו מחזיק בחוזה עלוב של 90 אלף דולר לעונה (לא קיבל שום שדרוג ונשאר עם אותו חוזה עליו חתם בלאומית) בעוד שחקן כמו פרננדש מרוויח כפול.
גם אם זה מה שהוא חושב לא מתאים לצאת ככה בתקשורת, הוא עדיין הקפטן וצריך לשמש דוגמא