לכול יציע 5

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
CRBX12

לכול יציע 5

שליחה על ידי CRBX12 »

יציע חמש הינה גיא לוי שלכם הינה המאמן שאתה אוהבים ולא מפסיקים לגבות אותו אם משחק הגנתי מגעיל משחק לא התקפי לא רואים כדור רגל מכניס לי שחקנים שלא שיחקו כול העונה ובדקה 50 נתפסים להם השרירם מכניס ילדים ולא מכינס שחקנים אם נסיון בן אדם קר לא אכפת לו מאף אחד חברה תעשו לי טובה אם לא תעשו איתנו יד אחת אנחנו גם לא נעלה ליגה בסוף תפסיקו לגונן עליו ובוא נלחיץ אותו קצת שיתעורר אני אוהב את הקובצה כמו שאתה אוהבים אותו אז אל תרדמו .....

shlomi9999

Re: לכול יציע 5

שליחה על ידי shlomi9999 »

צודק בכל מילה.
חוץ מזה שאין פה מה להעיר אותו.
כי לשנות אותו אתה לא תשנה אתה חייב לזרוק אותו מכאן ומהר

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

די להציךף ת']ורום בהודעות שחוזרות על עצמם. כולם טיפשים, כל המאמנים בארץ דפוקים, אין שחקנים בבאר שבע ו... אהה..... גם כל מי שצועק ונותן ת'נשמה בשביל הקבוצה הוא אידיוט.

אז זהו שלא. אתם מביישים את הקבוצה. אתם מוציאים שם רע לבאר שבעיים בכלל, בגללכם באר שבע נתפסת כמקום פרימיטיבי.
לא כל המאמנים דפוקים, לפעמים הקהל לא יודע לקבל את מה שיש. אסור להחליף מאמן כל שנה, תראו הקבוצה היציבה ביותר בלאומית היא הקבוצה שהמאמן שלה הוא אותו מאמן כבר שנה שנייה (אולי שלישית, לא בטוחה).
אתה לא יודע כמה קשה זה להמשיך לעודד כשהמטרה היחידה היא הצלחת הקבוצה. וגם אם אנחנו מפסידים וכואב. תפסיקו עם הסרט יא אללה. אתם נכנעים לרגשות שלכם, אתם אנשים חלשים, נתפסים לקטנות, משחקים אותה מבינים בכדורגל ומגיעים למשחק כדי להוציא את התסכול מהשבוע האחרון.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

די חפפררתם כבר ...
בתור אוהדים אתם צריכים את טובת הקבוצה, טובת הקבוצה זה לעלות ליגה . תפסיקו להגיד שלא אכפת לכם לא לעלות ליגה , כי כן אכפת לכם, כי אתם כן בוכים כבר 4 שנים על הליגה המסריחה הזאת.. מה שלא יעשו אתם תתלוננו , כל דבר יהיה לכם מה להגיד. משחקים כדורגל יפה אבל לא עולים אז למה לא עולים, כדורגל בינוני אבל מקום שני, אז למה אין כדורגל?
חלאס עם זה כבר, תקלטו שמה שחשוב כרגע, כל עוד אנחנו בלאומית, זה לעלות ליגה !
לא משנה איך, עם מי כמה ולמה, לא משנה אם למרות, בזכות או בגלל.
העיקר לעוף מפה !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה