גברת אלונה
גברת אלונה
הבלון של גברת אלונה מתפוצץ לכם בפרצוף. גברת אלונה בסך הכל אישה תמימה עם יכולת ניהול והבנה בכדורגל אפסיים. חבל על כל הכסף שהיא שופכת על קבוצה כמוכם. תראו כמה מאמנים החלפתם ב - 10 שנים האחרונות ותבינו. קבוצה פרובינציאלית שמחליפה 24 מאמנים ו- 4 ספונסרים ב - 10 שנים, ולא מגיעה לכלום, ממש אפס מוחלט. אין קיום לקבוצה כמו באר שבע, ואין לה שום סיכוי בעולם להגיע למשהו. כדאי שתפנימו זאת. גברת אלונה וכל הספונסרים הטובים כמו פסח, להב, וזינו, רק יוצאים עם גועל נפש מהקבוצה, מאוהדיה, ומההנהלה שלה, ובוכים על הכסף שנשפך. ביי ביי באר שבע. ביי ביי אלונה. תברחי מהקבוצה הזאת מהר ככל האפשר
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: גברת בלונה
אתה מתכוון למכבי תל אביב?
או אולי לבית"ר ירושלים?
תקן אותי אים אני טועה. כי ההיסטוריה וההוה שם יותר גרועים רק עם שמות
מתחלפים.
ספונסרים טובים!! נו טוב אם אתה אומר.
ובוכים על כסף שנשפך!! אתה מתכוון לאוהדים בודאי? כי את השמות שהזכרת
אף אחד לא נתן אגורה.אלא רק מצץ את לשד עצמותיה של הקבוצה.
או אולי לבית"ר ירושלים?
תקן אותי אים אני טועה. כי ההיסטוריה וההוה שם יותר גרועים רק עם שמות
מתחלפים.
ספונסרים טובים!! נו טוב אם אתה אומר.
ובוכים על כסף שנשפך!! אתה מתכוון לאוהדים בודאי? כי את השמות שהזכרת
אף אחד לא נתן אגורה.אלא רק מצץ את לשד עצמותיה של הקבוצה.
בוא נשמע איזה קבוצה אתה אוהד שאתה יכול לדבר עלינו?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
צודקSnir Azulay כתב:בוא נשמע איזה קבוצה אתה אוהד שאתה יכול לדבר עלינו?

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: גברת אלונה
דון בולון לך תחפש את הבלון שאבד לך...דון בלון כתב:הבלון של גברת אלונה מתפוצץ לכם בפרצוף. גברת אלונה בסך הכל אישה תמימה עם יכולת ניהול והבנה בכדורגל אפסיים. חבל על כל הכסף שהיא שופכת על קבוצה כמוכם. תראו כמה מאמנים החלפתם ב - 10 שנים האחרונות ותבינו. קבוצה פרובינציאלית שמחליפה 24 מאמנים ו- 4 ספונסרים ב - 10 שנים, ולא מגיעה לכלום, ממש אפס מוחלט. אין קיום לקבוצה כמו באר שבע, ואין לה שום סיכוי בעולם להגיע למשהו. כדאי שתפנימו זאת. גברת אלונה וכל הספונסרים הטובים כמו פסח, להב, וזינו, רק יוצאים עם גועל נפש מהקבוצה, מאוהדיה, ומההנהלה שלה, ובוכים על הכסף שנשפך. ביי ביי באר שבע. ביי ביי אלונה. תברחי מהקבוצה הזאת מהר ככל האפשר
ומה אתה רוצה ?
דגל ?
אנשים משועממים פשוט שזה משו ... :/
דגל ?
אנשים משועממים פשוט שזה משו ... :/
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- HapoelB7.CO.IL
האשה הזאת הביאה לפה משהו חדש,שלא היה קיים כאן בעשור הזה שאתה מדבר עליו..
ולקבוצה עם מסורת כמו להפועל באר שבע-יש זכות קיום יותר מלעשר קבוצות בישראל ב 2 הליגות הבכירות..אז תעשה טובה ולפני שאתה מתחיל לכתוב שטויות תחשוב פעמיים..
ולקבוצה עם מסורת כמו להפועל באר שבע-יש זכות קיום יותר מלעשר קבוצות בישראל ב 2 הליגות הבכירות..אז תעשה טובה ולפני שאתה מתחיל לכתוב שטויות תחשוב פעמיים..
אולי שמישהו ינעל את הטופיק המפגר הזה???
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]