רוחות של עזיבה בינואר מנשבות בטדי ועכשיו מצטרף אליהן חן עזריאל. החלוץ שלא נכלל בסגל אתמול למשחק נגד הפועל ת"א,ידרוש לעזוב
בינואר ככל הנראה כדי לקבל דקות משחק.
מה אתם אומרים? שווה בדיקה?
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 89021.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הצעה - חן עזריאל
Re: הצעה - חן עזריאל
הצעה נחמדה,אבל בוא נהיה ריאלים,ממתי הפועל ב"ש רוכשת שחקנים יקרים?
איזה שם גדול ויקר הגיע לכאן?(מלבד דוד רביבו שהוא יחסית מבוגר)?
הליגה שלנו מורכבת מהבינוניים,ברק בדש,אסי משיח...
אין לי טענות,זה עניין של כסף,ככל שיש לך יותר כסף אתה תביא שחקנים יותר טובים וכישרונים,לעומת זאת הפועל ב"ש מבחינה תקציבית היא נחשבת בינונית ולכן סביר להניח שאם הוא יעזוב זה לגדולות יותר
איזה שם גדול ויקר הגיע לכאן?(מלבד דוד רביבו שהוא יחסית מבוגר)?
הליגה שלנו מורכבת מהבינוניים,ברק בדש,אסי משיח...
אין לי טענות,זה עניין של כסף,ככל שיש לך יותר כסף אתה תביא שחקנים יותר טובים וכישרונים,לעומת זאת הפועל ב"ש מבחינה תקציבית היא נחשבת בינונית ולכן סביר להניח שאם הוא יעזוב זה לגדולות יותר
- simply-red
חן עזריאל עדיין לא שם גדול הוא עדיין בגדר פוטנציאל.
אם מחתים ל 3-5 שנים אז כן ואם לא - לא תודה!
הייתי בודק את העניין הזה:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 39&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 39&lang=he" onclick="window.open(this.href);return false;
בס"ד
חן עזריאל לא נחשב לשחקן יקר ואף אחת מן הגדולות לא מחפשת חלוץ בנרות.
עזריאל לדעתי יהיה החתמה מצויינת,הוא חלוץ חד,מהיר וטכני והפלוס הגדול שהוא צעיר.
אם קיימת אפשרות של החתמה במחיר ריאלי על חוזה ארוך טווח אז להביא בלי לחשוב פעמיים.
חן עזריאל לא נחשב לשחקן יקר ואף אחת מן הגדולות לא מחפשת חלוץ בנרות.
עזריאל לדעתי יהיה החתמה מצויינת,הוא חלוץ חד,מהיר וטכני והפלוס הגדול שהוא צעיר.
אם קיימת אפשרות של החתמה במחיר ריאלי על חוזה ארוך טווח אז להביא בלי לחשוב פעמיים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חן עזריאל שחקן עם המון המון פונטציאל. גם בנבחרת האולמפית מאוד מחזיקים ממנו.
לצערו לאורך הקרירה, בגלל ששחקנים כמו בן שושן, תמוז ויבואה משחקים כחלוצים בבית"ר י"ם העדיפו להשתמש ביכולות שלו בתפקידים אחרים כמו קשר ואפילו לפעמים מגן תוקף לעת צורך.
התפקיד המקורי שלו הוא חלוץ וכשהוא משחק שם הוא תמיד עושה דברים יפים. בנוסף הילד הוא ווינר כשרוב השערים שלו הם שערי ניצחון כולל הרבה שערים בדקות הסיום.
לדעתי רכישה שלו, מבחינת מחיר העיסקה, יותר מזכירה את העיסקאות של קדוסי ומליקסון בזמנו ופחות את העיסקה של רביבו.
הייתי מנסה להביא עוד שחקן עם שם פרטי ושם משפחה דומה, חן עזרא מנתניה.
שני החן יכולים להיות בסיס מצוין להרבה מאוד שנים.
לצערו לאורך הקרירה, בגלל ששחקנים כמו בן שושן, תמוז ויבואה משחקים כחלוצים בבית"ר י"ם העדיפו להשתמש ביכולות שלו בתפקידים אחרים כמו קשר ואפילו לפעמים מגן תוקף לעת צורך.
התפקיד המקורי שלו הוא חלוץ וכשהוא משחק שם הוא תמיד עושה דברים יפים. בנוסף הילד הוא ווינר כשרוב השערים שלו הם שערי ניצחון כולל הרבה שערים בדקות הסיום.
לדעתי רכישה שלו, מבחינת מחיר העיסקה, יותר מזכירה את העיסקאות של קדוסי ומליקסון בזמנו ופחות את העיסקה של רביבו.
הייתי מנסה להביא עוד שחקן עם שם פרטי ושם משפחה דומה, חן עזרא מנתניה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב: הייתי מנסה להביא עוד שחקן עם שם פרטי ושם משפחה דומה, חן עזרא מנתניה.
מצטרף.
מאז שראיתי את עזרא במדי כפ"ס היה אפשר להבחין שלא מדובר בשחקן רגיל.
כרגע עזריאל דחוף יותר ואשמח לראותו בינואר במדים האדומים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
simply-red כתב:חן עזריאל עדיין לא שם גדול הוא עדיין בגדר פוטנציאל.
בדיוק!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ממש אבל ממש לא שחקן גדול.
אם אלונה רוצה היא מנחיתה אותו פה כמו גדולה בינואר.
אם אלונה רוצה היא מנחיתה אותו פה כמו גדולה בינואר.
הפועל ב"ש קבוצה גדולה עם קהל ענק.
נכון שבשנים האחרונות ירדה לנו הפופולאריות והשם הפועל ב"ש בהחלט כמו פעם.
אני אני מאמין שקלינגר ימשיך לעשות פה עבודה יסודית ומדהימה עד כה, וכל שחקן ישראלי גדול כישרוני או ענק ישמחו להגיע לפה.
כרגע קשה להרבה אוהדים להאמין שחקנים גדולים יבואו לפה, למרות שיש לנו שחקנים גדולים.
קלינגר בונה פה בסיס מצויין של שחקנים צעירים עם כישרון מדהים, קשה לבנות אימפריב בעונה אחת ובטח שבהפועל ב"ש.
קלינגר עושה את זה מצויין ואני בטוח ששנה הבאה גג שנתיים כל הקבוצות וכל אוהדי הכדורגל הישראלי יסתכלו עלינו אחרת.
בכל אופן לגבי חן עזריאל חלוץ ענק, אמן ויגיע אבל לדעתי הכל יסתדר בסוף והוא ישאר בבית"ר.
ולגבי חן עזרא הוא לא יבוא לב"ש הוא חתם העונה לעוד שנתיים נוספות בנתניה.
נכון שבשנים האחרונות ירדה לנו הפופולאריות והשם הפועל ב"ש בהחלט כמו פעם.
אני אני מאמין שקלינגר ימשיך לעשות פה עבודה יסודית ומדהימה עד כה, וכל שחקן ישראלי גדול כישרוני או ענק ישמחו להגיע לפה.
כרגע קשה להרבה אוהדים להאמין שחקנים גדולים יבואו לפה, למרות שיש לנו שחקנים גדולים.
קלינגר בונה פה בסיס מצויין של שחקנים צעירים עם כישרון מדהים, קשה לבנות אימפריב בעונה אחת ובטח שבהפועל ב"ש.
קלינגר עושה את זה מצויין ואני בטוח ששנה הבאה גג שנתיים כל הקבוצות וכל אוהדי הכדורגל הישראלי יסתכלו עלינו אחרת.
בכל אופן לגבי חן עזריאל חלוץ ענק, אמן ויגיע אבל לדעתי הכל יסתדר בסוף והוא ישאר בבית"ר.
ולגבי חן עזרא הוא לא יבוא לב"ש הוא חתם העונה לעוד שנתיים נוספות בנתניה.