יפוטר המאמן כושר!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אהרוני

יפוטר המאמן כושר!!

שליחה על ידי אהרוני »

מי שזוכר את העונה שעברה יזכור המון פציעות של שחקנים שהליגה אפילו עוד לא התחילה
אתמול בלי 2 הזרים גם בגלל פציעה
לא שמעתי על קבוצה שמחזור שביעי בלי 2 שוערים

בתור אחד שמלווה את הקבוצה המון שנים לא זכור לי כזה דבר (עוד מהעונה שעברה)
מה הוא עושה להם באימונים?

שלא נדבר על הכושר הגופני

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: יפוטר המאמן כושר!!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מאמן הכושר הזה ממאמן פה ממתי שגיא לוי הגיע לקבוצה, זאת אומרת הוא פה כבר שנה שלישית ולא נראה לי שהוא עושה עבודה טטובה...

ואמן שהוא ייפוטר כבר, כי כל שני וחמישי יש לנו שחקן שנפצע כולל שוערים שזה כבר אבסורדי לכל הדעות!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

יוחזר יוסי קקון לאלתר !!!!!

מה שהוא עשה בקבוצה הזו כשהוא היה מאמן כושר , היה תענוג לרואת את החבר'ה שלנו רצים ולוחצים בדקה ה70-80 בלי לתפוס שריר או להתעייף
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

הראל כתב:יוחזר יוסי קקון לאלתר !!!!!

מה שהוא עשה בקבוצה הזו כשהוא היה מאמן כושר , היה תענוג לרואת את החבר'ה שלנו רצים ולוחצים בדקה ה70-80 בלי לתפוס שריר או להתעייף
לצערי מאוחר מידיי, בית"ר קפצה על המציאה. יוסי קקון הוא נכס ענקי לקבוצה.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כל מי שבא עפ גיא לוי בצוות המקצועי חייב ללכת הביתה
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כל מי שבא עפ גיא לוי בצוות המקצועי חייב ללכת הביתה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה בסדר שי - אתה לא תפספס שום הזדמנות להשמיץ את מי שהעלה אותך ליגה (ואל תזיי-ן ת'שכל על לוזון שמוזון) והביא לך תואר (אמנם מסכן אבל עדיין)...
אז רק להזכירך - עברו פה מאז 3 מאמנים (לכולם יש מושג בכושר גופני ואחד מהם היה אפילו מאמן כושר בהכשרתו) וכולם החליטו להשאיר את מאירי סיני, למרות שבדרך כלל מאמנים אוהבים להביא איתם מאמני כושר שעבדו איתם בעבר.
מה זה אומר? או שהם כן מעריכים את העבודה שלו ודוגלים בשיטה שלו להביא את השחקנים לשיא הכושר דווקא לקראת אמצע סוף העונה, או שאלונה פשוט מטילה וטו על הפיטורים שלו (סיבה קצת פחות סבירה).
אבל אתה מה אכפת לך - העיקר ללכלך על גיא לוי...שאמנם היה לו סוג של שגעון גדלות אבל דיבר דוגרי גם על ההתנהגות המחפירה של הקהל - אבל גם רצה לבנות פה משהו אחר וליצור תרבות אחרת ויש רבים , אם לא רוב של אנשים פה שמצרים על העזיבה שלו.
אבל אתה, כמו מורך ורבך אייל "פה גדול ומסריח" ברקוביץ', אפילו לקלינגר לא נותן דקה של חסד ומסרב להבין שבלי סבלנות ובלי שמאמן יגמור פה יותר מעונה אחת - אנחנו נמשיך להראות כמו פח כל שנה מחדש.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ביום שיביאו מאמן ושחקנים כמו שצריך תאמין לי שתיהיה לך קבוצה !
הכסף שנשפך הולך למוקומות לא נכונים והולך על שחקנים שלא שווים את זה
גיא לוי עשה משהו אחד טוב בקדנציה שלו פה שהוא הביא את מאור מליקסון לפה [ שלא תגיד שאני אומר רק דברים רעים ] השאר גועל נפש !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הכושר הגופני (והנגזר ממנו, קרי פציעות) - סוגייה כאובה מאוד זו עונה שלישית ברצף.

יהיה מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאוהדי הפועל פ"ת, משם הגיע מאמן הכושר סיני מאירי..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

לרשימה היום נוסף גם סוארז כאשר ערך אימון חלקי בגלל פציעה
אני לא מבין איך קלינגר לא שם לב לתופעה הזאת

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

לא מבין גדול בפיזיולוגיה ובאוטונומיה אבל לא יתכן שכל משחק ליגה יש לפחות שלושה שחקני הרכב שנמצאים בספק עד לרגע האחרון, מישהו צריך לשלם את המחיר ואני מניח שמנהל השיווק או הדוברת לא אשמים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

מעניין!!!בתור מדריך אימון גופני אני יכול להצביע על כמה נקודות עקריות שמהן יכולה לבוא הסיבה לפציעות המרובות, שלא בהכרח מתייחסות אך ורק למאמן הכושר!

1.עומס יתר\אימוני כושר אינטנסיביים מדי - כאשר אני מדבר על נק' זו אני מבסס את הנאמר על פי עובדות שגלויות לעין,
זאת אומרת כל הדברים שאוהד מין השורה יכול לשים לב אליהם פרט למה שקורה באימוני הכושר עצמם.
אינני מאמין שהשחקנים נמצאים במצב של עומס יתר של אימונים ומשחקים, אפשר להבין זאת גם בלי להיות גאון גדול.
הסבירות שרמת אימוני הכושר בקבוצה מתבצעים באופן אינטנסיבי, ושהמעמסה על השחקנים היא יוצאת דופן נמוכה מאוד, מהסיבה הפשוטה כי לשחקנים נגמר האוויר כבר בדקה 60-70.
סיבה נוספת, אם לוקחים כהשוואה קבוצה כמו הפועל ת"א, שרמת האנטיסביות של האימונים והמשחקים שם גבוהה בהרבה, מבחינים שתדירות הפציעות שם נמוכה בהרבה מכאן.
2.תז ונה לקויה- ייתכן כי השחקנים אינם אוכלים כמו שצריך ואינם מסגלים לעצמם חיים של ספורטאי. כאשר ספורטאי המרבה לעסוק בפעילות אירובית אינטסיבית, מחובתו לאכול כפי שנדרש ובמיוחד לאכול אוכל מז ין.
אכילה לא נכונה יכולה להביא להתכווצויות שרירים אצל השחקנים(שכיח מאוד), שברי מאמץ, אנרגיה נמוכה (שיכולה להביא לאימונים לא טובים --התדרדרות בכושר) וכו'..
3. חלוקת דק' לקויה - לא עקבתי וגם לא ניסיתי לברר, אבל ייתכן שקלינגר לא מחלק את הדקות נכון בין השחקנים, מה שגורם למחזוריות רצופות של אותם פעולות של שרירי השחקנים.
מספיקים כמה משחקים רצופים בכלל המסגרות שבהן לא הייתה חלוקה צודקת בין כולם וכאשר לא הייתה חלוקה שווה (ממוצע לערך) תוצאה ישירה לכך --שחקנים נפצעים.
אפשר לתלות זאת על קדר נמוך, אפשר לתלות זאת על טעות בסיסית של מאמן אבל זה משהו שקשה להצביע עליו אלא אם כן ישאלו את ניר בעצמו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני מאמין שזה כל הגורמים שציינת יחד.
אגב ניראה לי שאצלנו לא שמים מספיק דגש בנושא המזון.
תפתחו את מדורי הספורט של המקומונים ותראו שהשחקן ההוא נצפה בBLACK וההוא במסעדת מזון מהיר אחרת והשלישי בשיפודיה ההיא וכו' וכו', שלא לדבר על התמונה המפורסמת של לאנדרו סימיוני לפני כמעט שנתיים כשהוא תוקע באגט לארוחת צהריים בין האימונים.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:אני מאמין שזה כל הגורמים שציינת יחד.
אגב ניראה לי שאצלנו לא שמים מספיק דגש בנושא המזון.
תפתחו את מדורי הספורט של המקומונים ותראו שהשחקן ההוא נצפה בBLACK וההוא במסעדת מזון מהיר אחרת והשלישי בשיפודיה ההיא וכו' וכו', שלא לדבר על התמונה המפורסמת של לאנדרו סימיוני לפני כמעט שנתיים כשהוא תוקע באגט לארוחת צהריים בין האימונים.
ואת זה שהששחקנים שלנו מבלים בכל פינה בעיר .. בשעות המאוחרות של הלילה זה יותר טוב !
הבליינית הראשיים הם סוארז אדלי ופרננדש
אסולין גם מככב פה ושם כנל דוד רביבו אבל הם הולכים מוקדם אולי אולי שותים חצי בירה ועפים מהמקום
לא כמו הזרים
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תשמע שי, זה שהם מבלים זה גם תלוי מתי.
אם זה לבלות לפני אימון בוקר או לפני משחק - אז ברור שזה חמור.
מותר לשחקנים לבלות אבל הם עדיין צריכים לזכור שהם ספורטאים ומייצגים את הקבוצה ולכן הם צריכים לאכול ולשתות בהתאם כדי לשמור על הגוף שלהם וכמובן גם להתנהג בהתאם.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה