"אבא אבל הם הפסידו למה הם שרים?"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: "אבא אבל הם הפסידו למה הם שרים?"

שליחה על ידי RedRock »

שנים לא ראיתי את הקהל הזה מעודד ככה בפיגור של שני שערים. כל כך נהנתי לקפוץ כשאני מרגיש שמעלי יש עוד מאות שקופצים יחד איתי...ב2-1 הרגשתי שההד של טדי מחזיר לנו את 'כל היציע'...
הייתי בטוח שהקהל יחזיר אותם למשחק וזה אפילו קרה באמצע המחצית לדעתי...לצערי זה לא עזר מספיק.

אבל בהחלט כיף לקבל את הפידבק מההנהלה. לא כי אנחנו כל כך צריכים את זה אלא כדי שנדע שיש מי שמעריך ושלא לוקחים את זה כמובן מאליו.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

פשוט היה תענוג להסתכל על הקהל.
הזכיר לי את תחילת התקופה של לפני 7-8 שנים שהעידוד לא היה נפסק בשום מצב ולא היו קללות.
יצאתי מטדי גאה בקהל שלנו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

שלא תטעו.. אמנם זה לא ממש הורגש אבל היו רגעים שאחרי ה 2-0 אוהדים ששרקו בוז. ואחרי הרביעי והחמישי גם קיללו כמה וכמה שחקנים מההרכב.
אני לרגע לא מצדיק את זה כמו שאני לא מצדיק עידוד במצב של 4-1 ושהשחקנים עושים טובה שהם הולכים על הדשא ועומדים כמו קונוסים.
אני חושב שגם בלי קשר למשחק אתמול מגיע לאוהדים של הפועל באר שבע את מלוא ההערכה רק על הנאמנות שיש לנו כלפי הקוצה במשך שנים ביחס לקש שאנחנו אוכלים מהם כל פעם.
אני רוצה לראות את אוהדי השמנת של אחת התל-אביביות או חיפה הולכים אחרי הקבוצה שלהם במשך 20 שנה מבלי לראות רגע אחד של נחת או מלווים אותם עונה אחרי עונה בחורים בליגה הלאומית בכמויות שאנחנו הבאנו.

בזה באמת אין אף קבוצה שיכולה עלינו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Chen כתב:שלא תטעו.. אמנם זה לא ממש הורגש אבל היו רגעים שאחרי ה 2-0 אוהדים ששרקו בוז. ואחרי הרביעי והחמישי גם קיללו כמה וכמה שחקנים מההרכב.
אני לרגע לא מצדיק את זה כמו שאני לא מצדיק עידוד במצב של 4-1 ושהשחקנים עושים טובה שהם הולכים על הדשא ועומדים כמו קונוסים.
אני חושב שגם בלי קשר למשחק אתמול מגיע לאוהדים של הפועל באר שבע את מלוא ההערכה רק על הנאמנות שיש לנו כלפי הקוצה במשך שנים ביחס לקש שאנחנו אוכלים מהם כל פעם.
אני רוצה לראות את אוהדי השמנת של אחת התל-אביביות או חיפה הולכים אחרי הקבוצה שלהם במשך 20 שנה מבלי לראות רגע אחד של נחת או מלווים אותם עונה אחרי עונה בחורים בליגה הלאומית בכמויות שאנחנו הבאנו.

בזה באמת אין אף קבוצה שיכולה עלינו.
יש להפועל באר שבע (הקבוצה שאותה אני אוהד כמובן ;)) את הקהל מספר 1 לדעתי כי את כל החרא שהקבוצה וקהל האוהדים עברו לא משתווה לכל האוהדים של קבוצות כמו הפועל תל אביב, בית'ר ירושלים ומכבי חיפה (מכבי תל אביב בשנים האחרונות גם לא ממש נהנו מהקבוצה שלהם) ויש פה מועדון עם 3 תארים גדולים וטו לא לעומת מועדונים עם 20 תארים או יותר מ10 תארים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
tamirhj
Title: שער 5

שליחה על ידי tamirhj »

הקהל היה סבבה והמשיך לעודד אפילו ב- 4-1 , אבל מה זה משנה?! נמאס מהחרא שאנחנו אוכלים מהקבוצה זה נראה כאילו כמה שאנחנו מעודדים יותר חזק ככה הקבוצה מקבלת בראש........
נמאס להגיד כל הכבוד לקהל ולקבל מחמאות על הקהל
אני רוצה לשמוע מחמאות לקבוצה!!
אתמול יצא לי לדבר עם אוהדי ביתר אחרי המשחק והם אמרו לי כל הכבוד על העידוד שמענו רק אתכם... את זה אני יודע.. אני רוצה לשמוע שהשחקנים הם ההצלחה של הקבוצה לא רק הקהל!
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון :)

שלח תגובה