בס"ד
בכל העונה שעברה+תחילת הליגה המשחק המרכזי שודר בשעה שמונה,ככה שלטעון שהשעה הזו היא מאז ומתמיד זה פשוט לא נכון.
לי באופן אישי אין שום בעיה עם השעה והיא הרבה יותר נוחה לי משמונה.
אבל אם מסתכלים על הכלל אז השעה לא נוחה במיוחד,נערים וילדים יגיעו פחות בגלל השעה המאוחרת וכמובן שאוהדי חיפה סובלים הכי הרבה מהשעה.
בכל מקרה מצפה לראות לפחות 7-8 אלף אוהדים שיצבעו את וסרמיל באדום
yossi כתב:בס"ד
בכל העונה שעברה+תחילת הליגה המשחק המרכזי שודר בשעה שמונה,ככה שלטעון שהשעה הזו היא מאז ומתמיד זה פשוט לא נכון.
לי באופן אישי אין שום בעיה עם השעה והיא הרבה יותר נוחה לי משמונה.
אבל אם מסתכלים על הכלל אז השעה לא נוחה במיוחד,נערים וילדים יגיעו פחות בגלל השעה המאוחרת וכמובן שאוהדי חיפה סובלים הכי הרבה מהשעה.
בכל מקרה מצפה לראות לפחות 7-8 אלף אוהדים שיצבעו את וסרמיל באדום
המשחק יחל בשעה 8, שזו השעה הקבועה למשחקים המרכזיים מאז שהם עברו לערוץ 11 בעונה שעברה. בעונה שעברה עשו חסויות אלקטרונית ו-וסרמיל נראה יפה מאוד בטלוויזיה, אז אני בטוח שHD לא יגרע.
נקווה שנציג הופעה טובה כמו במשחק המרכזי הראשון בעונה שעברה ולא כמו בשני ובשלישי.
זה משחק מרכזי ומזג האוויר בסדר גמור. המשחק מתחיל ב8, נגמר ב10 גג, 12 וחצי-1 אוהדים כבר בחיפה. שלא לדבר על זה שיש הרבה מאוד אוהדים חיפאים באיזור הדרום שיגיעו והם בכלל גרים פה באיזור.
מדובר במשחק מרכזי, בשעות פריים טיים. אי אפשר לשנות את השעות כבקשנתו. יש הבדל עצום בין זה לבין מה שהיה כאן לפני שבוע.