לפני כמה שעות חזרתי ממשחק טוטו של הלאומית, מכבי המקומית נגד הפועל ראשל"צ
ראשל"צ רכשה ממנו את זולו העונה הזאת, ובמשחק הופתעתי לגלות זולו אחר, זולו עם כושר גופני מצויין, זולו עם שליטת כדור, זולו עם ראיית משחק שלא מביישת אף שחקן בקבוצה שלנו כרגע, זולו שיודע לנהל ולארגן משחק וגם להיות גרזן
אז אני שואל, למה לא בחנו אותו שוב לפני ששחררו אותו? להשאיל אותו עוד עונה לא היה רע, הוא עשה התקדמות עצומה, ואני בטוח שעוד עונת השאלה אחת הייתה עושה לו טוב, הוא בסה"כ בן 21
אני ממש לא מבין, למה ההתנהלות כזאת שוקיסטית? לשחרר אותו לראשל"צ ואחרי דיבור עם הבעלים מסתבר שזה היה חינם!!!
ובאמת שרואים כמה הוא השתפר, ולא מבייש כמה שחקני סגל שלנו כרגע!
אז אני שואל, למה לא השאירו אותו?
ג'סטין זולו
Re: ג'סטין זולו
הנורה האדומה שצריכה להילדק צריכה לבוא דווקא בגלל העובדה ש"זולו האחר" היה כבר בלוד בעונה שעברה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
זולו נתן עונה מצויינת בבני לוד כשפתח בכל משחקיה ולא הוחלף אפילו פעם אחת במשך עונה שלמה,מה שמעיד על חשיבותו הרבה.
במשחק גביע המדינה של השנה שעברה בני לוד שיחקה מול מכבי פ"ת (שפירקה אותנו פעם אחר פעם) הפרשנים הרבו לשבח את זולו הצעיר.
לא מובן למה לא ערכו לו מבחנים.
זולו נתן עונה מצויינת בבני לוד כשפתח בכל משחקיה ולא הוחלף אפילו פעם אחת במשך עונה שלמה,מה שמעיד על חשיבותו הרבה.
במשחק גביע המדינה של השנה שעברה בני לוד שיחקה מול מכבי פ"ת (שפירקה אותנו פעם אחר פעם) הפרשנים הרבו לשבח את זולו הצעיר.
לא מובן למה לא ערכו לו מבחנים.
בכלל שהוא היה אצלנו גם מאוד התרשמתי ממנו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
באמת מאוד יתכן שזה השאלה בחינם .
אל תשכחו שהיה לשחקן חוזה של 5 שנים בקבוצה
מצד שני הוא רשם פה שראשון רכשה את זולו.
יש לך מידע אמין לגבי זה?
אל תשכחו שהיה לשחקן חוזה של 5 שנים בקבוצה
מצד שני הוא רשם פה שראשון רכשה את זולו.
יש לך מידע אמין לגבי זה?
איפה איפה זולו... כבר בעונה שעברה הוא היה צריך להמשיך איתנו.
בטח שלא לנו....אורי אדום בנשמה כתב:רגע, כרטיס השחקן שלו למי שייך?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אני לא מבין מה אתם מתלהבים ממנו כלכך... שחקן סביר בלאומית... הוא לא מהשחקנים הבולטים בלאומית אז בטח שבליגת העל לא יותר מבינוני-חלש... בלאומית שהיה אצלנו כל פס שלו הלך ליריב ועקצו אותנו אפילו כמה פעמים במתפרצות בגלל זה... ישראלי ברמה שלו לא הייתי רוצה אז בטח לא לבזבז עליו מקום של זר...
לאומת זאת אני מצטער שכוסטרוב עזב..
לאומת זאת אני מצטער שכוסטרוב עזב..
של הפועל ראשל"צ אחרי דיבור אתמול עם הבעלים של ראשוןאורי אדום בנשמה כתב:רגע, כרטיס השחקן שלו למי שייך?
הוא הסביר לי שאלונה כדי "להיפטר" מהחוזה של ה3 עונות הנוספות שהיה לזולו העבירה אותו לראשון בחינם והם כיבדו את אותו חוזה שהוצע לו בבאר שבע...