רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי delta7 »

מה שיפה שסוף סוף פתח קצת את הראש והבין שלא חייב תמיד ראש בקיר. וואלה, איגור יכול לצאת לפעמים, לא חייבים את דיופ תמיד על המגרש, אפשר גם לשחק לפעמים כדורגל בלי בילד אפ מאחורה ועוד ועוד.
ההבנה והיישום של זה רק עשו אותו מאמן עוד יותר טוב מזה שהיה לפני כן. מגיע לו הרבה כבוד על כך שידע לשנות ברגעים הנכונים.
בלי ספק שהיה המוח מאחורי צמד המשחקים הזה ו"השחקן" המצטיין בהם.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שואל את עצמי מתי כל הפקפקנים יתחילו לסמוך עליו.
בואו אספר לכם משהו.

האיש גאון כדורגל.

אם הוא מחזיר בלוריאן - הוא יודע מה הוא עושה.
אם הוא מביא מזרחי - הוא יודע מה עושה.
אם הוא מביא איגור - הוא יודע הוא עושה.
אם הוא מביא איסט - הוא יודע מה הוא עושה.
אם יביא מאור לוי - הוא פאקינג יודע מה הוא עושה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב:
11 אוגוסט 2026, 23:12
מה שיפה שסוף סוף פתח קצת את הראש והבין שלא חייב תמיד ראש בקיר. וואלה, איגור יכול לצאת לפעמים, לא חייבים את דיופ תמיד על המגרש, אפשר גם לשחק לפעמים כדורגל בלי בילד אפ מאחורה ועוד ועוד.
ההבנה והיישום של זה רק עשו אותו מאמן עוד יותר טוב מזה שהיה לפני כן. מגיע לו הרבה כבוד על כך שידע לשנות ברגעים הנכונים.
בלי ספק שהיה המוח מאחורי צמד המשחקים הזה ו"השחקן" המצטיין בהם.
1+

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״תחושות אדירות, גאווה עצומה בשחקנים שלנו, מעבר להעפלה אני גאה בדרך שהעפלנו, גם בבית וגם בחוץ במגרש מאוד קשה שיחקנו את הכדורגל שלנו״

״אליאל אמר בחדר ההלבשה לשחקנים ״אם קורה משהו תגיבו״, זה היה מדהים בעיניי כי ידעתי שיקרו דברים במשחק והיה לי חשוב מה תהיה התגובה ודיברנו על זה שהתגובה שלנו צריכה להיות הכדורגל של הפועל ב״ש, להמשיך להזיז את הכדור גם אם היריב לוחץ, להמשיך ללחוץ גבוה והם עשו את זה ביג טיים״

״כל פעם שהיה טיפה קשה ידענו להרגיע את המשחק ולהיכנס למשחק שלנו וראיתם מה הייתה התוצאה ואני חושב שגם יכולנו יותר מ-2:0 אבל אני לא חזיר״

״הבגרות שלנו צריכה לכלול 2 מפעלים, כרגע זה פלייאוף ליגת האלופות וגביע הטוטו, אנחנו נצטרך להיות מאוד בוגרים ומדוייקים.
כשקבוצה רוצה להיות הישגית ואנחנו קבוצה הישגית אז מצד אחד יש בזה הרבה טוב אבל מצד שני צריך לגלות אחראיות במפעלים שאנחנו משתתפים בהם וגם בגביע הטוטו נשים על זה דגש״

״אני שמח שהמועדון הצליח להעביר את הביתיות למגרש יותר נוח עבור האוהדים, האחריות הייתה של המועדון ועכשיו היא עוברת אליהם. אלונה, אביתר וניר עבדו מאוד מאוד קשה בשביל זה והאחריות עכשיו שלהם, גם היום היה מאוד כיף שהם היו איתנו והיו מעודדים ואני מקווה לראות כמה שיותר מהם״

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

טופ מאמנים שהיו בישראל.
מה שהוא עושה עם הסגל הזה, זה בגדר נס חברים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

"אני שמח שהמועדון הצליח להעביר את הביתיות למגרש יותר נוח עבור האוהדים"
לא, ואתם מגיעים באימייל לחור תחת ההוא בהונגריה...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

תמיד משווים בינו לבין בכר,
לי יש אמירה אחרת, והיא אשרינו שזכינו. בעשור האחרון השניים האלה אחראיים על רגעים שלפניהם חשבנו שהם יהיו בגדר דימיון בלבד.
והכי כיף שהגענו להישגים האלה, לא תוך גניבה, לא תוך בונקר ומעברים - אלה בכדורגל אקטיבי, יוזם, קבוצה שפשוט יותר טובה מהיריבה שלה. לנצח זה תמיד כיף, לא משנה איך. כשאתה מנצח ככה, נראה ככה, בכל מגרש ומול כל יריב - זה עוד יותר מעצים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הגדולה שלו בולטת בעיקר כי הקבוצה ממשיכה אותו דבר, עם קינגס ובלי קינגס, עם דן ובלי דן, עם בלוריאן ובלעדיו.
זה לא משנה מי משחק, הקבוצה הזאת מאומנת טופ כמו מכונה וזה הכל המאמן הענק הזה.
שאפו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

מאמן כדורגל זה המקצוע הכי כפוי טובה בעולם, יום אחד אתה על גג העולם ויום אחר כבר בדרך הביתה.
רן קוזוך בעוונותיו הוא מהסוג הזה שחייב כל הזמן להוכיח את עצמו כי הוא לא מגיע עם איזה הילה של שחקן עבר מפואר או מאמן כזה עם רזומה ולכן מה שהוא עושה מדהים בכל קנה מידה.
תמיד יהיו את המפגרים שיבחנו אותו בזכוכית מגדלת ויחכו לו בפינה צריך להתעלם מהטיפשים ולהבין שנמצא כאן אחד הגדולים בתחום היום שאתה כאוהד יודע שלא משנה מי משחק השיטה אותה שיטה,הדרישות אותם דרישות ומי שטוב משחק ותג המחיר מעניין תאשך.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
11 אוגוסט 2026, 23:48
טופ מאמנים שהיו בישראל.
מה שהוא עושה עם הסגל הזה, זה בגדר נס חברים.
הנס היה בשנה הראשונה כשאף אחד לא האמין שאסופת שחקנים שכולם חשבו שמתאימים לתחתית הליגה תשחק ככה.
מתחילת עונה שעברה הם כבר שחקנים מובילים.
מזמן לא נס.
פשוט עוד לא הופנם בקרב 70% מהקהל של ב"ש שיש לנו מאמן ויש לנו קבוצה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״מי אמר שזה הרכב שני? בלטקסה,דודזאדה,דיופ... זה שהם לא שיחקו באירופה זה תירוצים. לשאלתך יצאתי היום עם תובנות״

״מי שמדבר על זה שעלינו כנראה לא ראה את סבאח, זו קבוצה מצויינת שהעיפה בדרך קבוצות משמעותיות, חשבתי בקונסטלציה מסויימת שניפגש עם היריבות שלה והם בעטו בהם אחת אחרי השנייה ובצדק גמור. הם יקשו עלינו מאוד בגלל סגנון המשחק שלהם, נצטרך להגיע מוכנים״

(האם זערורה מועמד?) ״לא שאני יודע״

״הטיסות זה קשה אבל אפשר גם להיות קבוצה שלא מתמודדת על כלום ואז הכי קל בעולם, אפשר גם לא לעשות כלום בגביע ואז לסיים את העונה בתחילת מאי אבל אנחנו רוצים להיות קבוצה הישגית. לגבי ההכנות זה משהו שנצטרך ללמוד אותו, לדבר עם כאלו שהיו במעמדים האלה ולהפיק ידע מהניסיון שלהם ונצטרך להגיע למשחקי ליגה שחשובים לא פחות בכושר טוב ולא עייפים מדי ולהביא תוצאות טובות ב-2 המפעלים״

״צריך סגל מספיק עמוק ואיכותי, לגבי המספרים זה משתנה לפי השחקנים שיהיו לנו בסגל. נצטרך שיהיה לנו בסגל עוד לפחות 3 שחקני חיזוק כדי להתמודד טוב ב-2 המפעלים״

״למשחק היום הייתה משמעות גם אם היא פחותה מהמשחק הבא, האם המשחק פוגע בהכנה? בסוף it is what it is, זה הלוח משחקים שנקבע ואיפה שצריך אנחנו נבוא לשחק״

״יש משפט שלמדתי מהמאמן הלאומי שזכיתי להיות חניך שלו והשתמשתי בו מול השחקנים, מעבר לזה שהם היו צריכים לקבל דקות כדי להיות מוכנים לשלבים הבאים של העונה אתה לא בוחר מתי להיות טוב, כל רגע שאתה נמצא במקצוע אתה צריך להיות הכי טוב שאתה יכול ולמקסם את היכולות שלך בין אם זה באימון בין אם זה במשחק אימון ובין אם זה בגביע הטוטו או בפלייאוף ליגת האלופות. אתה לא בוחר מתי תהיה טוב ומתי לא, אתה תמיד צריך להופיע וזו הגישה שהתחנכתי עליה וזו הגישה שלי תמיד בתור מאמן״

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Itay כתב:
15 אוגוסט 2026, 22:35
״מי אמר שזה הרכב שני? בלטקסה,דודזאדה,דיופ... זה שהם לא שיחקו באירופה זה תירוצים. לשאלתך יצאתי היום עם תובנות״

״מי שמדבר על זה שעלינו כנראה לא ראה את סבאח, זו קבוצה מצויינת שהעיפה בדרך קבוצות משמעותיות, חשבתי בקונסטלציה מסויימת שניפגש עם היריבות שלה והם בעטו בהם אחת אחרי השנייה ובצדק גמור. הם יקשו עלינו מאוד בגלל סגנון המשחק שלהם, נצטרך להגיע מוכנים״

(האם זערורה מועמד?) ״לא שאני יודע״

״הטיסות זה קשה אבל אפשר גם להיות קבוצה שלא מתמודדת על כלום ואז הכי קל בעולם, אפשר גם לא לעשות כלום בגביע ואז לסיים את העונה בתחילת מאי אבל אנחנו רוצים להיות קבוצה הישגית. לגבי ההכנות זה משהו שנצטרך ללמוד אותו, לדבר עם כאלו שהיו במעמדים האלה ולהפיק ידע מהניסיון שלהם ונצטרך להגיע למשחקי ליגה שחשובים לא פחות בכושר טוב ולא עייפים מדי ולהביא תוצאות טובות ב-2 המפעלים״

״צריך סגל מספיק עמוק ואיכותי, לגבי המספרים זה משתנה לפי השחקנים שיהיו לנו בסגל. נצטרך שיהיה לנו בסגל עוד לפחות 3 שחקני חיזוק כדי להתמודד טוב ב-2 המפעלים״

״למשחק היום הייתה משמעות גם אם היא פחותה מהמשחק הבא, האם המשחק פוגע בהכנה? בסוף it is what it is, זה הלוח משחקים שנקבע ואיפה שצריך אנחנו נבוא לשחק״

״יש משפט שלמדתי מהמאמן הלאומי שזכיתי להיות חניך שלו והשתמשתי בו מול השחקנים, מעבר לזה שהם היו צריכים לקבל דקות כדי להיות מוכנים לשלבים הבאים של העונה אתה לא בוחר מתי להיות טוב, כל רגע שאתה נמצא במקצוע אתה צריך להיות הכי טוב שאתה יכול ולמקסם את היכולות שלך בין אם זה באימון בין אם זה במשחק אימון ובין אם זה בגביע הטוטו או בפלייאוף ליגת האלופות. אתה לא בוחר מתי תהיה טוב ומתי לא, אתה תמיד צריך להופיע וזו הגישה שהתחנכתי עליה וזו הגישה שלי תמיד בתור מאמן״
אלוף! מה שהיה זה נטו על השחקנים נקודה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אין דבר כזה.
כמו שהוא מקבל קרדיט כשכולם טובים והקבוצה שוטפת,
ככה גם כשכולם גרועים והשפת גוף מחורבנת זה עליו.
אין לי ספק שהוריד לחץ מהמשחק ואמר דברים שגרמו לכולם להיראות כל כך נרפים, כשזה ככה גורף לכולם זה גם עליו חד משמעית.

יכול להיות שהוא לא ציפה לכזאת תגובה ויכול להיות שהוא גם מבין שטעה ועדיין לאף שחקן אין את הפריווילגיה להיראות ככה,
מספיק שהגיע אוהד אחד את כל הדרך מב"ש אי אפשר לזלזל בו ובמשחק.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

nitsande כתב:
16 אוגוסט 2026, 07:56
אין דבר כזה.
כמו שהוא מקבל קרדיט כשכולם טובים והקבוצה שוטפת,
ככה גם כשכולם גרועים והשפת גוף מחורבנת זה עליו.
אין לי ספק שהוריד לחץ מהמשחק ואמר דברים שגרמו לכולם להיראות כל כך נרפים, כשזה ככה גורף לכולם זה גם עליו חד משמעית.

יכול להיות שהוא לא ציפה לכזאת תגובה ויכול להיות שהוא גם מבין שטעה ועדיין לאף שחקן אין את הפריווילגיה להיראות ככה,
מספיק שהגיע אוהד אחד את כל הדרך מב"ש אי אפשר לזלזל בו ובמשחק.
אחיייי איפה עפת, המשחקי אימון נגד מכבי שרית גת היו פיות מיותרים מהשטות של אתמול
אם אני בכיסא שלו, שולח את ילדים ג כדי לבזות את המעמד ואת ההתאחדות המושחתת ושולח את מאמן הנוער גם.
כל המסקנות שלכם על סמך המשחק הזה כמו להסיק על הרמה הלימודית של ילד על סמך חוג מקרמה בשעות אחר הצהריים

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dardasmiley כתב:
16 אוגוסט 2026, 08:32
אחיייי איפה עפת, המשחקי אימון נגד מכבי שרית גת היו פיות מיותרים מהשטות של אתמול
אם אני בכיסא שלו, שולח את ילדים ג כדי לבזות את המעמד ואת ההתאחדות המושחתת ושולח את מאמן הנוער גם.
כל המסקנות שלכם על סמך המשחק הזה כמו להסיק על הרמה הלימודית של ילד על סמך חוג מקרמה בשעות אחר הצהריים
+100000

אנשים איבדו את זה

שלח תגובה