ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי Itay »

delta7 כתב:
15 פברואר 2026, 10:39
תודה, ומה חלקו של מליקסון?
העלה תמונה של הבן שלו מהמגרש מול הקהל שלנו וכתב ״מוזר אמרו לי שאין לנו אוהדים״ והעלה עוד תמונה של הקהל וכתב ״איך הספיקו ללמוד שיר?״

המועדון גם הצטרף עם תמונות של הקהל ועקץ ״הצבא האדום באשדוד. שני משחקי בית לפנינו- בטרנר העוצמות ירעידו את העיר ואז נראה מי לא ישמע״

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Itay כתב:
15 פברואר 2026, 10:46
העלה תמונה של הבן שלו מהמגרש מול הקהל שלנו וכתב ״מוזר אמרו לי שאין לנו אוהדים״ והעלה עוד תמונה של הקהל וכתב ״איך הספיקו ללמוד שיר?״

המועדון גם הצטרף עם תמונות של הקהל ועקץ ״הצבא האדום באשדוד. שני משחקי בית לפנינו- בטרנר העוצמות ירעידו את העיר ואז נראה מי לא ישמע״
תודה איתי.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

התקשורת בסהכ העירה את החיה.
שנים שאנחנו אומרים כאן שהקהל שלנו בדרך להיות גופה לא התייחסו,יש כאלה שאפילו זילזלו,קראו לנו אובססיביים.
בא איזה גילי ורמוט ובמשפט אחד הביא לנו בחזרה את הגרוש ללירה שהיה חסר וזה הדבר הכי טוב שקרה העונה למועדון הפועל ב״ש.
מכאן רק נלך ונגביר את הווליום שאף בן זונה לא ייעז בחיים לזלזל בנו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
15 פברואר 2026, 22:03
התקשורת בסהכ העירה את החיה.
שנים שאנחנו אומרים כאן שהקהל שלנו בדרך להיות גופה לא התייחסו,יש כאלה שאפילו זילזלו,קראו לנו אובססיביים.
בא איזה גילי ורמוט ובמשפט אחד הביא לנו בחזרה את הגרוש ללירה שהיה חסר וזה הדבר הכי טוב שקרה העונה למועדון הפועל ב״ש.
מכאן רק נלך ונגביר את הווליום שאף בן זונה לא ייעז בחיים לזלזל בנו.
בצד החיובי כן יכול להיות שהקהל באמת מתעורר ברגעים הכי חשובים של העונה, בצד השלילי למה זה לא קורה באופן טבעי כשאתם אוהדים את הקבוצה שמשחקת את הפאקינג כדורגל הכי יפה בארץ? יש סיבה יותר טובה מזה?
למה להיות קהל שצריך שאיזה שבור יפגע לו באגו כדי להתעורר במאבק אליפות?

ברגע שבאים לעודד כדי ״להוכיח״ ויש לא מעט כאלה זה לא יחזיק מים, כמו שהקבוצה צריכה לעמוד במבחנים כך גם אנחנו, בשבועיים הקרובים חיפה ופ״ת צריכות להיחנק בטרנר, זה מתחיל בשחקנים שצריכים להביא אינטנסיביות של קמיקזות וזה נמשך אצלנו שצריכים להחזיר את טרנר למבצר שהיה, רק זה יביא צלחת.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Itay כתב:
15 פברואר 2026, 22:14
בצד החיובי כן יכול להיות שהקהל באמת מתעורר ברגעים הכי חשובים של העונה, בצד השלילי למה זה לא קורה באופן טבעי כשאתם אוהדים את הקבוצה שמשחקת את הפאקינג כדורגל הכי יפה בארץ? יש סיבה יותר טובה מזה?
למה להיות קהל שצריך שאיזה שבור יפגע לו באגו כדי להתעורר במאבק אליפות?

ברגע שבאים לעודד כדי ״להוכיח״ ויש לא מעט כאלה זה לא יחזיק מים, כמו שהקבוצה צריכה לעמוד במבחנים כך גם אנחנו, בשבועיים הקרובים חיפה ופ״ת צריכות להיחנק בטרנר, זה מתחיל בשחקנים שצריכים להביא אינטנסיביות של קמיקזות וזה נמשך אצלנו שצריכים להחזיר את טרנר למבצר שהיה, רק זה יביא צלחת.
לפעמים אתה צריך סטירה בשביל להתעורר,סוסים טרויאנים תמיד יהיו לך הם מיעוט מטומטם.
הקהל הבין את המסר.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Red Tiger כתב:
15 פברואר 2026, 22:36
לפעמים אתה צריך סטירה בשביל להתעורר,סוסים טרויאנים תמיד יהיו לך הם מיעוט מטומטם.
הקהל הבין את המסר.
זה בדיוק העניין.
זה לא היה בגלל ורמוט.
זה היה בגלל זה שישב לידו ומילא את פיו מים כשליכלכו על אלה שגדלו איתו. והוא יודע את האמת - ומגחך.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

4 לב אדום כתב:
15 פברואר 2026, 22:48
זה בדיוק העניין.
זה לא היה בגלל ורמוט.
זה היה בגלל זה שישב לידו ומילא את פיו מים כשליכלכו על אלה שגדלו איתו. והוא יודע את האמת - ומגחך.
אח שלי זה לא מעניין,בשורה התחתונה שהיא החשובה זה העיר את הקהל וככה צריך להתייחס לזה.
צריך להפסיק עם הריגשי הזה,אנחנו מועדון עוצמתי כולם יודעים את זה,הפרנו את האיזון הקדוש של המכביות חיפה ובית״ר.
וכן זה מפריע להרבה אנשים ושזה מפריע זה אומר שאתה עושה את העבודה שלך.
אני תמיד יעדיף שיבקרו אותי מאשר יתייחסו אלי כמאמי הלאומית.
שמבקרים אותי זה אומר שאני שם.
ככה צריך להתייחס לדברים

שלח תגובה