התקשורת בסהכ העירה את החיה.
שנים שאנחנו אומרים כאן שהקהל שלנו בדרך להיות גופה לא התייחסו,יש כאלה שאפילו זילזלו,קראו לנו אובססיביים.
בא איזה גילי ורמוט ובמשפט אחד הביא לנו בחזרה את הגרוש ללירה שהיה חסר וזה הדבר הכי טוב שקרה העונה למועדון הפועל ב״ש.
מכאן רק נלך ונגביר את הווליום שאף בן זונה לא ייעז בחיים לזלזל בנו.
התקשורת בסהכ העירה את החיה.
שנים שאנחנו אומרים כאן שהקהל שלנו בדרך להיות גופה לא התייחסו,יש כאלה שאפילו זילזלו,קראו לנו אובססיביים.
בא איזה גילי ורמוט ובמשפט אחד הביא לנו בחזרה את הגרוש ללירה שהיה חסר וזה הדבר הכי טוב שקרה העונה למועדון הפועל ב״ש.
מכאן רק נלך ונגביר את הווליום שאף בן זונה לא ייעז בחיים לזלזל בנו.
בצד החיובי כן יכול להיות שהקהל באמת מתעורר ברגעים הכי חשובים של העונה, בצד השלילי למה זה לא קורה באופן טבעי כשאתם אוהדים את הקבוצה שמשחקת את הפאקינג כדורגל הכי יפה בארץ? יש סיבה יותר טובה מזה?
למה להיות קהל שצריך שאיזה שבור יפגע לו באגו כדי להתעורר במאבק אליפות?
ברגע שבאים לעודד כדי ״להוכיח״ ויש לא מעט כאלה זה לא יחזיק מים, כמו שהקבוצה צריכה לעמוד במבחנים כך גם אנחנו, בשבועיים הקרובים חיפה ופ״ת צריכות להיחנק בטרנר, זה מתחיל בשחקנים שצריכים להביא אינטנסיביות של קמיקזות וזה נמשך אצלנו שצריכים להחזיר את טרנר למבצר שהיה, רק זה יביא צלחת.
בצד החיובי כן יכול להיות שהקהל באמת מתעורר ברגעים הכי חשובים של העונה, בצד השלילי למה זה לא קורה באופן טבעי כשאתם אוהדים את הקבוצה שמשחקת את הפאקינג כדורגל הכי יפה בארץ? יש סיבה יותר טובה מזה?
למה להיות קהל שצריך שאיזה שבור יפגע לו באגו כדי להתעורר במאבק אליפות?
ברגע שבאים לעודד כדי ״להוכיח״ ויש לא מעט כאלה זה לא יחזיק מים, כמו שהקבוצה צריכה לעמוד במבחנים כך גם אנחנו, בשבועיים הקרובים חיפה ופ״ת צריכות להיחנק בטרנר, זה מתחיל בשחקנים שצריכים להביא אינטנסיביות של קמיקזות וזה נמשך אצלנו שצריכים להחזיר את טרנר למבצר שהיה, רק זה יביא צלחת.
לפעמים אתה צריך סטירה בשביל להתעורר,סוסים טרויאנים תמיד יהיו לך הם מיעוט מטומטם.
הקהל הבין את המסר.
זה בדיוק העניין.
זה לא היה בגלל ורמוט.
זה היה בגלל זה שישב לידו ומילא את פיו מים כשליכלכו על אלה שגדלו איתו. והוא יודע את האמת - ומגחך.
אח שלי זה לא מעניין,בשורה התחתונה שהיא החשובה זה העיר את הקהל וככה צריך להתייחס לזה.
צריך להפסיק עם הריגשי הזה,אנחנו מועדון עוצמתי כולם יודעים את זה,הפרנו את האיזון הקדוש של המכביות חיפה ובית״ר.
וכן זה מפריע להרבה אנשים ושזה מפריע זה אומר שאתה עושה את העבודה שלך.
אני תמיד יעדיף שיבקרו אותי מאשר יתייחסו אלי כמאמי הלאומית.
שמבקרים אותי זה אומר שאני שם.
ככה צריך להתייחס לדברים