שחקן בגילו שמקבל דקות קבועות בנבחרת הבוגרת זה פרופיל די גבוה וברוב המקרים כן יש שם משהו. לא מקרי שהצליחו למכור אותו ברווח למרות שלא עשה פה כלום, זו בדיוק הסיבה
ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים
- ForeverRed
Re: ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים
מסכים שלא קיבל הזדמנות.ForeverRed כתב: ↑02 פברואר 2026, 10:54התשובה בגוף השאלה.
אי אפשר לקבוע כלום כי לא ראינו כלום.
לא זוכר כזה ייבוש סיסטמטי של שחקנים מבלי לתת רבע הזדמנות.
מצד שני אני רחוק מלקבוע שמדובר בפספוס גדול.
גם ליגה ישראלית זו רמה נמוכה בהתאמה, בדיוק בגלל זה הוא נמכר ב400 אלף יורו לארמניה ולא ב10 מיליון ליש״ט לצ׳לסי.
זו עדיין במה בינלאומית, שחקן שמגיל 17 מקבל במה כזאת זה לא דבר של מה בכך.
הנקודה היא שלפרופילים מסוימים של שחקנים יש ערך כזה או אחר שאפשר לגבות גם אם הם לצורך העניין כשלו פה. ערך שאפשר להשתמש בו כמועדון אם רק תשכיל להביא אפילו אחד כזה בעונה. היום הרווחת 300 מאחד כזה שכשל, מחר תביא אחד שישתלב ותגלגל אותו הלאה במיליון, מחרתיים אולי תביא אחד שיתפוצץ ויימכר בחמישה מיליון. הכסף הזה ישמש אותך להביא את השחקנים האחרים מעניינים ונפיצים יותר, להגדיל את היכולת שלך להתחרות. הסיכון פה לא כזה גדול ביחס לפוטנציאל הנפיצות
כשאתה רץ לאליפות, קשה מאוד לשלב את כל הפרוספקטים האלה. זה לא קרה בחיפה שרצה ולא בתל אביב.dor69 כתב: ↑02 פברואר 2026, 11:00גם ליגה ישראלית זו רמה נמוכה בהתאמה, בדיוק בגלל זה הוא נמכר ב400 אלף יורו לארמניה ולא ב10 מיליון ליש״ט לצ׳לסי.
הנקודה היא שלפרופילים מסוימים של שחקנים יש ערך כזה או אחר שאפשר לגבות גם אם הם לצורך העניין כשלו פה. ערך שאפשר להשתמש בו כמועדון אם רק תשכיל להביא אפילו אחד כזה בעונה. היום הרווחת 300 מאחד כזה שכשל, מחר תביא אחד שישתלב ותגלגל אותו הלאה במיליון, מחרתיים אולי תביא אחד שיתפוצץ ויימכר בחמישה מיליון. הכסף הזה ישמש אותך להביא את השחקנים האחרים מעניינים ונפיצים יותר, להגדיל את היכולת שלך להתחרות. הסיכון פה לא כזה גדול ביחס לפוטנציאל הנפיצות
הסיבה לצורך העניין שחיפה זורקת את כל הילדים להרכב, זה כי הם לא רלוונטיים לכלום.
קשה לי להאמין שאם הוא היה ממש מרשים באימונים הוא עדיין לא היה רואה דקה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אנחנו מועדון חסר סבלנות. מהבעלים ועד האוהדים.
מסקנה סופית שלי שאין מה להביא לפה זרים צעירים. בזבוז משאבים ואנחנו הורסים לילדים האלה את העתיד.
בית קברות לזרים צעירים.
מסקנה סופית שלי שאין מה להביא לפה זרים צעירים. בזבוז משאבים ואנחנו הורסים לילדים האלה את העתיד.
בית קברות לזרים צעירים.
היה צריך להיות מושאל מדיי וואן.Melikson24 כתב: ↑02 פברואר 2026, 11:07אנחנו מועדון חסר סבלנות. מהבעלים ועד האוהדים.
בית קברות לזרים צעירים.
אם יהיו לנו שחקני רוטציה מצוינים ואני לא אראה איפה אפשר להכניס כזה אני אסכים, כל עוד יש שחקנים שעולים קבוע מהספסל ולא נותנים פשוט כלום (ע״ע אילון אלמוג) אנחנו כן יכולים לשלב
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
dor69 כתב: ↑02 פברואר 2026, 11:00גם ליגה ישראלית זו רמה נמוכה בהתאמה, בדיוק בגלל זה הוא נמכר ב400 אלף יורו לארמניה ולא ב10 מיליון ליש״ט לצ׳לסי.
הבעיה היא שלא החתמת כנף שמאל בכיר.
שחקן כמו סאבובו שחותם ומושאל לאיזה הפועל פתח תקווה כזאת, ואז נמכר, נחשב כהצלחה.
ברגע שהוא היחידי שמגיע, ואתה לא משאיל אותו, ונותן לו פה ושם דקות, אז הוא מקבל את כל הביקורת על העדר קיצוני שמאלי.
זה כמו גאנח. אם היה נכנס רק מחליף ופותח מידי פעם, הביקורת היו בהתאם. ברגע שהוא הקיצוני השמאלי הפותח, הציפיות בהתאם והביקורת בהתאם.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
סאבובו היה אמור להיות מושאל או גג זר שמיני.
לדעתי זאת הייתה חלק מההתפשרות על הזר השמיני, המחשבה להביא זרים צעירים שאתה יכול לא לרשום ברוב המשחקים בגלל הקנס אבל עדין שיתאמנו איתך וישחקו איתך מידי פעם. הימור זול שאולי יהיה בינגו או ישמש כמכירה.
ברגע שלא הגיעו זרים אחרים, לא הייתה סיבה לא להשאיר אותו.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑02 פברואר 2026, 11:38סאבובו היה אמור להיות מושאל או גג זר שמיני.
לדעתי זאת הייתה חלק מההתפשרות על הזר השמיני, המחשבה להביא זרים צעירים שאתה יכול לא לרשום ברוב המשחקים בגלל הקנס אבל עדין שיתאמנו איתך וישחקו איתך מידי פעם. הימור זול שאולי יהיה בינגו או ישמש כמכירה.
כנראה שהוא לא מה שציפו שיהיה, או שסתם הביאו אותו כדי שקינגס יהיה מבסוט.
בכל מקרה עשו עליו כמה שקלים אז בסופו של דבר מדובר בעסקה לא רעה.
לא דיברתי ספציפית על סאבובו אלא על היכולת לשלב כאלה. מאוד יכול להיות שסאבובו לא עילוי בכלל, זה אפילו סביר. השורה התחתונה היא שהפרופיל שלו היה מספיק מעניין כדי שלמרות שנפלת עדיין תגלגל הלאה ולפעמים אפילו תרוויח קצת. עכשיו ה300 אלף יורו האלה יכולים לעזור לך הלאה
מסכים. אני מאוד אוהב את הקונספט של השאלות.
מי שקורץ מהחומר הנכון חוזר מהדלת הקדמית.
זה נכון גם לגבי חזות אגב. הילד חייב לראות דשא.