אורי כפרה עליך אני מת על העתיקות שלך לפעמים אבל אתה חייב להבין שהתקשורת לא מתחילה בעיתון שבע ונגמרת בתכנית הספורט הדלוחה של רדיו דרום.
זה היה אייטם בכל תכניות הספורט והפודקאסטים ״מה עובר על אוהדי ב״ש״
אורי כפרה עליך אני מת על העתיקות שלך לפעמים אבל אתה חייב להבין שהתקשורת לא מתחילה בעיתון שבע ונגמרת בתכנית הספורט הדלוחה של רדיו דרום.
זה היה אייטם בכל תכניות הספורט והפודקאסטים ״מה עובר על אוהדי ב״ש״
לא שומע בד''כ רדיו דרום ועיתון שבע ז''ל מזמן...
לאייטם ההוא כמובן התוודעתי, בבועה אני לא, אבל זה בדיוק העניין שלא עשו שם טררם ממשהו מינורי.... יש לי משהו לא פופולארי לומר לך: אני לא מתפקד ברשת כעו''ד של המועדון/קהל שלנו וכאשר יש עליהם ביקורת מוצדקת אני לא מכחיש אותה. אדרבה, אני גם אומר בפה מלא שאנחנו הקהל הכי חלש מבין הגדולות. בנוסף, כאשר יש ביקורת לא נכונה/מוצדקת על קהלים אחרים, אני לא מהסס להעמיד דברים על דיוקם גם אם לצורך העניין זה אינטרס שלנו להקטין אותם. עידן הפייק של ימינו פשוט דוחה אותי.
לא שומע בד''כ רדיו דרום ועיתון שבע ז''ל מזמן...
לאייטם ההוא כמובן התוודעתי, בבועה אני לא, אבל זה בדיוק העניין שלא עשו שם טררם ממשהו מינורי.... יש לי משהו לא פופולארי לומר לך: אני לא מתפקד ברשת כעו''ד של המועדון/קהל שלנו וכאשר יש עליהם ביקורת מוצדקת אני לא מכחיש אותה. אדרבה, אני גם אומר בפה מלא שאנחנו הקהל הכי חלש מבין הגדולות. בנוסף, כאשר יש ביקורת לא נכונה/מוצדקת על קהלים אחרים, אני לא מהסס להעמיד דברים על דיוקם גם אם לצורך העניין זה אינטרס שלנו להקטין אותם. עידן הפייק של ימינו פשוט דוחה אותי.
אבל מה לעשו שכשדורשים אחידות לזה בדיוק מתכוונים.
אני האחרון שיתבכיין על התקשורת, אני בדעה שהמועדון נכשל כאן כישלון חרוץ ואדיר בתחום הזה שהמשיך במגמת העמימות של פעם ולא השכיל להבין ולהתפתח בתחום הזה ובדרך איבד פוטנציאל של אלפי אוהדים חדשים שאגב טרנר כמו שהוא רק בגלל זה.
ועדיין לאחר המשחק מול ק״ש היו שריקות בוז מינוריות בדיוק כמו בטדי,אבל במקרה שלנו זה פתח פודקאסטים ותכניות ספורט ובמקרה שלהם זה לא הוזכר ולא בכדי.