אמת
מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
Re: מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
אני בטוח שההתבלטות היחידה של קוזוך בהרכב זה מי יפתח קיצוני מבין השלושה (כנאען גאנח או אחמד) כל השאר סגור ולא ישתנה.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
איילון אלמוג הוא שחקן קלאסי להשתמש בו בטרייד לאיזה הפועל חיפה/קריית שמונה/הפועל פתח תקווה כזאת כדי להביא מהם בינואר את אחד הזרים שלהם. אין לו מקום בהפועל באר שבע.shovalb9 כתב: ↑21 ינואר 2026, 21:38סליחה אבל הבעיה עמוקה יותר מלתת לכנעאן לשחק במקום גנאח. רן צריך לשנות מערך או לעשות התאמות במערך וזה לצד רענון שחקנים בהרכב יביא איתו את השינוי המיוחל. אם חמודי יהיה תקוע שם באגף והם עוד פעם יניעו בנונשלנטיות אחורה במקום לנסות לתקוף ולפרוץ ולהביא את קש ללחץ - זה יהיה כמו כל התקופה האחרונה. החשיבות של לופז היא בגלל שהוא עוד שחקן קריטי שנכנס ומביא נוכחות לרחבה. אין לנו שם כלום, רק איגור וזה הכי שקוף בעולם. זה מתחיל במאמן שמכריח את דוידזאדה לתמוך בהתקפה עם רגל על הקו, בחמודי שנכנס פנימה ומתקתק עם קינגס. פרץ אם פותח - שלא יעשה תנועה הצידה, הוא עצום וחייב אותו ברחבה! ובצד ימין במקום שדן ביטון יהיה בקו, שייכנס או שיחכה על קצה הרחבה, ושנביא את הבלאגן מביטון, חמודי, קינגס, ואת האופציות הקבועות להכניס כדורים מהאגפים.
לדעתי רועי לוי חייב לפתוח. מזרחי לא מביא את התמיכה ההתקפית,
יש לו יתרונות בבילד אפ, והוא הגנתית טוב לאחרונה, אבל זה לא המשחק שלו וזה כמו לפתוח עם דוידזאדה מול הפועל ואז להכניס את לופז מחליף זה בדיוק התכנון או האסטרטגיה או המחשבה הבסיסית של תחכום ורענון ואלמנט הכי קטן של הפתעה שאין לנו פשוט.
וזה הזוי המצב עם הקרדיט לאיילון אלמוג ותורגמן. לא מקבל את זה.
ועוד הפעם אני לא רוצה לשמוע בוז כשאליאס וזאהי אחמד נכנסים, מי שלא מבין למה הם משחקים שיחשוב אלף פעמים שוב כי הם מביאים דברים מאוד חשובים במשחק שלנו, אבל שיבין מתי הם נדרשים (כשאנחנו מובילים מחצית שניה ונפתחים שטחים בעמידה שלנו או כשאנחנו רוצים לעבור לאיזשהו סיטואציה של מעברים)
ולא תשכנעו אותי, לא מצליח להבין איך סאבובו לא קיבל דקה מאז הסיבוב הקודם, נגד קש. הזיה.
גם סאבובו לא קשור לרמות האלה. לא צריך לדחוף אותו בכוח רק כי הוא זר. מעדיף עליו את ניב וקנין מהנוער בכל יום בשבוע. הפועל פתח תקווה גם במגעים איתו מאז שטאבי נמכר.
7 מ-15 ב-5 המשחקים האחרונים.
יש פה עכשיו הזדמנות לעשות רצף יפה עד סיום הסיבוב של 21 מ-21 נק' ( 7 מ-7 משחקים ) אז להתעלות, להיות מרוכזים ולהתחיל כבר ממחר עם 3 נק' .
במיוחד צריך להזכיר לשחקנים כמה ק"ש הכאיבה לנו בסיבוב הקודם ודיר באלאק הפעם.
ההרכב שלי :
-----------------מרציאנו-------------------
דוידזאדה---ויטור------בלוריאן----------לוי
-----------------ונטורה--------------------
---------קאנגווה--------פרץ---------------
כנאען--------------------------------ביטון
---------------זלאטנוביץ'-----------------
ספסל : אליאסי, אחמד, דיופ, בלטקסה, מזרחי, חזות, תורג'מן, גאנח, אליאס
מעקב צהובים :
4 צהובים : אחמד. צהוב מחר והוא ייעדר מול ריינה
יש פה עכשיו הזדמנות לעשות רצף יפה עד סיום הסיבוב של 21 מ-21 נק' ( 7 מ-7 משחקים ) אז להתעלות, להיות מרוכזים ולהתחיל כבר ממחר עם 3 נק' .
ההרכב שלי :
מעקב צהובים :
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מה גורם לך לחשוב שיש הזדמנות ל7 מ 7? מה השתנה ?4 לב אדום כתב: ↑23 ינואר 2026, 18:067 מ-15 ב-5 המשחקים האחרונים.
ההרכב שלי :
מעקב צהובים :
תביט על לוח המשחקים.
ועם כל האכזבה העמוקה מהמשחק האחרון אני מאמין שיש לנו קבוצה מצויינת שמסוגלת.
לא חושב שמרציאנו זה התשובה. שוער בינוני מינוס בפני עצמו.
התשובה לשטויות של אליאסי צריכה לבוא מבחוץ. לעשות שינוי עכשיו בשוער זה בגדול לגמור לו את הביטחון, ואין שום אפסייד שאני רואה ממהלך כזה.
מקווה מאוד שנראה את כנעאן בהרכב. חושב שעם ההוצאה של לופז, לגאנח יהיה גם יותר קשה עם אופיר שלא נכנס לאמצע כמו לופז. השילוב של אופיר וכנעאן יהיה יותר טבעי. אז זה גם מתבקש מבחינה טקטית לטעמי, ואם זה לא יקרה גם היום זה באמת יהיה מחרפן ברמה אחרת לגמרי.
אישית גם הייתי מחזיר את ויטור להרכב. הקבוצה הזו זקוקה בדחיפות לעירוי של מנהיגות.
התשובה לשטויות של אליאסי צריכה לבוא מבחוץ. לעשות שינוי עכשיו בשוער זה בגדול לגמור לו את הביטחון, ואין שום אפסייד שאני רואה ממהלך כזה.
מקווה מאוד שנראה את כנעאן בהרכב. חושב שעם ההוצאה של לופז, לגאנח יהיה גם יותר קשה עם אופיר שלא נכנס לאמצע כמו לופז. השילוב של אופיר וכנעאן יהיה יותר טבעי. אז זה גם מתבקש מבחינה טקטית לטעמי, ואם זה לא יקרה גם היום זה באמת יהיה מחרפן ברמה אחרת לגמרי.
אישית גם הייתי מחזיר את ויטור להרכב. הקבוצה הזו זקוקה בדחיפות לעירוי של מנהיגות.
אתם מדברים כל הזמן על שחקנים שצריכים לראות ספסל כי הם ביכולת לא טובה כמו קאנגווה, פרץ, מזרחי, דיופ, גאנח וכד' ...yossi כתב: ↑24 ינואר 2026, 09:10לא חושב שמרציאנו זה התשובה. שוער בינוני מינוס בפני עצמו.
וכשיש הזדמנות אחת כזו נורמלית אתם נסוגים.
אם לא תספסל את אליאסי על המשחק הנוראי שלו בבלומפילד , על מה כן תספסל אותו ? מה אתה משדר לו, שהוא חסין ?
מה אתה משדר למחליף שלו ? מה אתה משדר לשאר המחליפים בשאר העמדות ?
אליאסי צריך להבין שחולצת ההרכב היא בונוס לעבודה קשה וריכוז. הוא צריך להבין שטעות בעמדה שהוא משחק בה היא בלתי הפיכה ולא מתקבלת. אין דבר כזה לנסות לעצור בנגיעה כדור קשה שקיבלת תוך כדי שחלוץ רץ אליך מ-5 מ' ורק אז להעיף. בנגיעה הראשונה תעיף. ואין דבר כזה לספוג שער מפס מ-20 מ' לפינה.
הוא חייב להבין שכדי לזכות באליפות הוא חייב להיות במיטבו ברגעים האלה שקשה ולהביא לנו את הנקודות.
שוער חייב להיות יציב.
לגבי גאנח - ברור.
דוידזאדה לא יצטרף כמו לופז וזו מכת מוות בשבילו.
והוא גם היה רע מאוד בבלומפילד ולא מגיע לו צ'אנס נוסף.
זמן כנאען.
צריך ששחקנים יבינו שיש תחרות והשלכות ליכולת מחורבנת.
לא חושב שמישהו עושה דווקא, אבל כשמזרחי גנאח פרץ אחמד ושאר הכוכבים נראים זוועה חצי עונה, לעלות אותם בהרכב פעם אחרי פעם זה אסון.
בשלב מסוים זה עושה גם עוול עם השחקנים כי האוהדים כבר לא יכולים לראות אותם. אתם תראו שהיום האוהדים יחכו לגנאח ואחמד בפינה בכל פעם שהם יתנו פס לא מדויק. זה גם כמעט קרה נגד קטמון אם לא המהפך המהיר.
הדעה שלי על מרציאנו לא השתנתה מאז הפעם הראשונה כשראיתי אותו כמו שצריך ב6-1, חושב שמדובר בשוער לא טוב עם משחק רגל טרגי.
ועדיין להמשיך עם אליאסי בהרכב זה לא לעניין. יפגע לו בביטחון? שיפגע. כל דבר שידחוק אותו החוצה כדי שיגיע לכאן כבר שוער נורמלי זה מבורך.
זה משחק קלאסי לעשות בו 4-5 שינויים בהרכב ולהרוויח שחקנים חדשים ברוטציה.
בפועל נראה רק שינוי מטורף של דוידזאדה במקום לופס (כי חייב) ואחמד במקום גנאח.
לא חושב שמישהו עושה דווקא, אבל כשמזרחי גנאח פרץ אחמד ושאר הכוכבים נראים זוועה חצי עונה, לעלות אותם בהרכב פעם אחרי פעם זה אסון.
בשלב מסוים זה עושה גם עוול עם השחקנים כי האוהדים כבר לא יכולים לראות אותם. אתם תראו שהיום האוהדים יחכו לגנאח ואחמד בפינה בכל פעם שהם יתנו פס לא מדויק. זה גם כמעט קרה נגד קטמון אם לא המהפך המהיר.
הדעה שלי על מרציאנו לא השתנתה מאז הפעם הראשונה כשראיתי אותו כמו שצריך ב6-1, חושב שמדובר בשוער לא טוב עם משחק רגל טרגי.
ועדיין להמשיך עם אליאסי בהרכב זה לא לעניין. יפגע לו בביטחון? שיפגע. כל דבר שידחוק אותו החוצה כדי שיגיע לכאן כבר שוער נורמלי זה מבורך.
זה משחק קלאסי לעשות בו 4-5 שינויים בהרכב ולהרוויח שחקנים חדשים ברוטציה.
בפועל נראה רק שינוי מטורף של דוידזאדה במקום לופס (כי חייב) ואחמד במקום גנאח.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
5 שינויים?אתם מסתלבטים?כל חילוף דקה 70 מוריד את הרמה בכמה וכמה רמות ואתם רוצים חצי הרכב חדש.
אוקיי. בואו נעבור על ה-5 האלה.
חוץ מכנעאן מי?
רועי לוי שהפכתם אותו לקארבחל בשיאו?
אלמוג?תורג'מן?
חזות עם כל הכבוד?במקום מי?
כולם פתחו מול שדרות ונראו כמו ליגה ז'.
אז מי?
חוץ מכנעאן מי?
אלמוג?תורג'מן?
אז מי?
לא צריך להיות בפאניקה ולעשות עכשו איזה 5-6 שינויים בהרכב.
במלא יש שינוי אחד כפוי שזה דודזאדה שיפתח,הציפייה שאם עדיין נראה רע ולא טובם שהחילופים יהיו במחצית ולא ברגיל בדקה 65+.
במלא יש שינוי אחד כפוי שזה דודזאדה שיפתח,הציפייה שאם עדיין נראה רע ולא טובם שהחילופים יהיו במחצית ולא ברגיל בדקה 65+.
דוידזאדה, כנעאן, שוער, ויטור במקום בלוריאן.Melikson24 כתב: ↑24 ינואר 2026, 10:575 שינויים?אתם מסתלבטים?כל חילוף דקה 70 מוריד את הרמה בכמה וכמה רמות ואתם רוצים חצי הרכב חדש.
חוץ מכנעאן מי?
אלמוג?תורג'מן?
אז מי?
עם השחקן החמישי לא הייתי מתנגד לראות את חזות/רועי לוי אבל זה כבר באמת לפשפש בבוידעם.
עוד בעיה של קוזוק. הוא קובר שחקנים כל כך עמוק בספסל שאחרי זה כשרוצים להשתמש בהם זה מרגיש תלוש.
שוב, אתם מזדעזעים כאילו מי כבר יש בהרכב הזה?
פרץ זה שחקן שלא יכול להיות באנקר בקבוצה רצינית. גיא מזרחי עם יכולת קטסטרופה מתחילת העונה.
שישבו בצד.
הייתי מחזיר את ויטור במקום דיופ וכנאען במקום גנאח וזהו. לא צריך להשתגע. עם הגנה בטוחה יותר אני מאמין שאליאסי יחזור לעצמו
פרץ הוא ה8 הכי טוב בארץהפועלעולה כתב: ↑24 ינואר 2026, 11:11דוידזאדה, כנעאן, שוער, ויטור במקום בלוריאן.
עם השחקן החמישי לא הייתי מתנגד לראות את חזות/רועי לוי אבל זה כבר באמת לפשפש בבוידעם.
עוד בעיה של קוזוק. הוא קובר שחקנים כל כך עמוק בספסל שאחרי זה כשרוצים להשתמש בהם זה מרגיש תלוש.
שוב, אתם מזדעזעים כאילו מי כבר יש בהרכב הזה?
פרץ זה שחקן שלא יכול להיות באנקר בקבוצה רצינית. גיא מזרחי עם יכולת קטסטרופה מתחילת העונה.
שישבו בצד.
העונה יש את פרץ של המחצית הראשונה בבלומפילד, ופרץ של המחצית השנייה.
תנודות חדות מדי תוך כדי משחק. יש רגעים שלא מדייק בפס ויש רגעים שלוקח על עצמו ומעולה.
עונה שעברה זה הרגיש שהיכולת בפיק הייתה נמוכה במקצת, אבל הרבה הרבה יותר יציב.
מסכים שבאנקר זה לא.
תנודות חדות מדי תוך כדי משחק. יש רגעים שלא מדייק בפס ויש רגעים שלוקח על עצמו ומעולה.
עונה שעברה זה הרגיש שהיכולת בפיק הייתה נמוכה במקצת, אבל הרבה הרבה יותר יציב.
מסכים שבאנקר זה לא.