Itay כתב: ↑22 ינואר 2026, 09:26
״גם לנו ההפסד מול הפועל ת״א היה מאוד כואב ולא נעים בטח עם איך שהוא התפתח, עבורנו זה לקח גדול, אני חושב שהמחצית השנייה הייתה טובה של הפועל ב״ש אבל אם זה נגמר ככה נצטרך להסיק את המסקנות, אבל אין לנו זמן לבזבז צריכים לבוא ולהראות מהדקה הראשונה מה אנחנו יודעים נגד כל קבוצה ובכל מגרש״
״זה על כולנו, זו אחריות קודם כל שלי להביא אותם בגישה הנכונה ואחר כך זה מגיע מהם על הדשא״
״אני לא אדם של זעזועים, אני חושב שזה היה משחק טוב שלנו בטח אם מסתכלים על המחצית השנייה, אנחנו קבוצה טובה וחזקה וצריך לזכור את זה, המלחמה שלנו היא מול עצמנו איך אנחנו מגיעים למשחקים״
״לניב היה משחק לא טוב אבל אנחנו מפסידים ביחד ומנצחים ביחד וזה נכון לכל משחק, אני אדבר עם השחקנים, ארגיש אותם ובסוף אצטרך להעמיד את ההרכב הכי טוב כדי לנצח את ק״ש״
״בלוריאן רוצה להישאר ולזכות עם הקבוצה בתארים״
״אני מאמין שנמצא את השחקן או השחקנים הנכונים להביא עד סוף החלון. אנחנו נצטרך שחקנים שיעזרו לנו בפלייאוף כי יהיו מאבקים קשים אבל זה לא משנה אם הם זרים או ישראליים. יש פה מערכת סקאוטינג עם סקאוט ראשי, 2 אנליסטים ומאמן שעובדים ימים כלילות כדי להביא שחקנים שישדרגו אותנו, לא נביא כדי להגיד הבאנו״
״מיגל הוא שחקן מאוד חשוב עבור המועדון ועבורי, הוא שחקן מצויין ודמות מפתח בקבוצה שלנו והוא עוד יעזור לנו״
״קש קבוצה מצויינת, איכותית ואינטנסיבית, גם על בית״ר הם הקשו.
יהיה משחק קשה וסזיפי ונצטרך להבין מה היתרונות שלהם ומה הם ינסו להביא למשחק, הם קבוצה שונה מהפועל ת״א, היא קבוצה פחות מסתגרת ויותר דינמית,אינטנסיבית ורצה קדימה״
״אני המבקר הכי גדול של עצמי, אין אימון ומשחק שאני לא מבקר את עצמי גם כשאנחנו מנצחים, זה חלק מתהליך ההתפתחות שלי כמאמן, אני מכבד את כל הדעות של הקהל אבל אנחנו לא יכולים לעשות את זה לבד, לצערי יהיו רגעים קשים העונה ונצטרך את הקהל איתנו זו אחריות שלו לדחוף את הקבוצה וזו אחריות שלנו להחזיר להם״
״היחס מהתקשורת לא מעניין אותי, אני מאוד רעב ורוצה להשיג דברים, כל השאר זה דברים מסביב״