מנהל מקצועי הוא המחליט הבלעדי. בוחר מאמן, מחלק את עוגת התקציב, בוחר שחקנים, מתווה דרך מקצועית ומדיניות וכו' וכו'. אלונה לא תתן סמכויות כאלה.
מנהל טכני עובד לצד המאמן וההנהלה ולא מעליהם. עוקב אחרי שחקנים, מכין רשימות, שומר על קשר רציף, לוקח חלק במו"מ, עוקב ומטפל בשחקני נוער ובמושאלים.
זה לא משנה איך תקרא לזה. חייבים עוד איש מקצוע שיטפל בנושאים האלה באופן רציף.
מנהל מקצועי הוא המחליט הבלעדי. בוחר מאמן, מחלק את עוגת התקציב, בוחר שחקנים, מתווה דרך מקצועית ומדיניות וכו' וכו'. אלונה לא תתן סמכויות כאלה.
מנהל טכני עובד לצד המאמן וההנהלה ולא מעליהם. עוקב אחרי שחקנים, מכין רשימות, שומר על קשר רציף, לוקח חלק במו"מ, עוקב ומטפל בשחקני נוער ובמושאלים.
זה לא משנה איך תקרא לזה. חייבים עוד איש מקצוע שיטפל בנושאים האלה באופן רציף.
מסכים.
אני פשוט חושב שאלונה היא המנהל הטכני שלנו.
מתייעצת עם אנשי מקצוע, חברים, מכרים, לא יודע איך לקרוא לזה. יש לה פנאי לזה.
זה לא אברמוב, ג'קי, שחר או מיץ' שיש להם עסקים מעבר לכודרגל.
לא חושב שאלונה מעורבת בעסקים של בעלה.
תקנו אותי אם אני טועה. באמת לא יודע.
מסכים.
אני פשוט חושב שאלונה היא המנהל הטכני שלנו.
מתייעצת עם אנשי מקצוע, חברים, מכרים, לא יודע איך לקרוא לזה. יש לה פנאי לזה.
זה לא אברמוב, ג'קי, שחר או מיץ' שיש להם עסקים מעבר לכודרגל.
לא חושב שאלונה מעורבת בעסקים של בעלה.
תקנו אותי אם אני טועה. באמת לא יודע.
היא מתעסקת בדברים אחרים.
מנהל טכני צריך להיות איש מקצוע במשרה מלאה. בעל בית לא יכול להיות מנהל טכני. אין לו את הידע הדרוש וגם את הזמן.
אלונה לא יושבת וצופה שעות על גבי שעות במועמדים.
קוזוק לא מאמן ״צעיר״, או לכל הפחות לא עושה לדעתי טעויות שנובעות מחוסר ניסיון אלא טעויות שפשוט קשורות לדרך שלו, גם כשהיה בנתניה כל הדיבורים על היהירות והעקשנות היו באוויר.
הוא לא צריך שום מנהל מקצועי/טכני, יש לו סקאוטרים שצריכים לחפש לו רכש ויש מנכ״ל ובעלים שמנהלים מו״מ, הוא צריך פשוט לפתוח את הראש, גם אוהדים חסרי שיניים ביציעים מבינים דברים שהוא פשוט לא רואה.
עד יום שני האמנתי בנו מאוד, אחרי המשחק משהו נסדק אצלי, קרו דברים במשחק הזה הרבה יותר חמורים בעיניי ממה שקרה בטבריה והרבה מהם על רן.
החלון הזה גם יכתיב בהרבה לגבי עתידו, בלי מינימום 2-3 חיזוקים לסגל באצטלה של ״לא רצינו להביא כדי להביא הבאנו״ הוא יהיה בסיטואציה בעייתית מאוד, נקווה שלא נגיע לזה.
מנהל טכני צריך להיות איש מקצוע במשרה מלאה. בעל בית לא יכול להיות מנהל טכני. אין לו את הידע הדרוש וגם את הזמן.
אלונה לא יושבת וצופה שעות על גבי שעות במועמדים.