קופסת ההגנה...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Desmond
Title: יש לנו איתות מוסרמיל

Re: קופסת ההגנה...

שליחה על ידי Desmond »

אורי אדום בנשמה כתב:

בונדר או קנדה לעומת אילוז כמגן ימני זה סופר שדרוג, על מה אתה מדבר בכלל???
הסבר,פרט ונמק...
למה מדובר בסופר שדרוג?קנדה ניחן ביכולות התקפיות נהדרות,לעומת זאת משחק ההגנה שלו לוקה בחסר,
בדיוק מאותה הבעיה סובל גם אביה.בונדר לעומת זאת שחקן שנחשב ליותר הגנתי ויותר קשוח,אבל לא
תורם משמעותית לחלק ההתקפי של הקבוצה.

עמדת המגן הימני היא מאוד בעייתית בכדורגל הישראלי,בעיניי שדרוג בעמדה הזאת
יכול להגיע אם היית אומר לי שמות כמו יואב זיו,אייל משומר או קלמי סבן.
לשפוך מאות אלפי דולרים על קנדה או בונדר ולקבל פחות או יותר את אותה התפוקה כמו של אילוז,נראה לי מיותר.
אביה הוא לא הפתרון המושלם לעמדת המגן הימני,אבל אם תעשה השוואה לשאר קבוצות ליגת העל תראה
שהמצב שלנו לא עד כדי כך גרוע.יש לי תחושה שפשוט לא מעריכים מספיק את תרומתו של אילוז.
See ya in another life, brotha

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חושב שמוקדם מידי לסיכומים גם בגלל הסיכוי ששי מימון יחתום והתמונה תשתנה וגם בגלל שהגנה לא מתחילה ולא נגמרת בחוליית ההגנה.

היכולת ההגנתית שלנו תהיה השנה תלויה הרבה מאוד בעזרה של שחקני הקישור וההתקפה להגנה.
דוד רביבו עושה סימנים של שינוי בחשיבה ואולי נראה אותו גם תורם הגנתית בשנה הבאה. בנוסף, אם מימון אכן יחתום סוארז יעבור לעמדת הקשר האחורי שהייתה מאוד בעייתית בשנה האחרונה עם אייל שן ויוסי אופיר שפשוט היו חור באמצע המגרש.
אני מניח שאם דוד רביבו יתרום גם הגנתית, עם סוארז כקשר אחורי ועם תקווה שגם אסולין יחתום (אחד שיורד למטה לעזור) ההגנה תהיה טובה יותר.

בקשר לחוליית ההגנה, דויזאדה עדיף על הרוש שפתח ברוב שלבי העונה שעברה. ואני גם לא חושב שאבי יחיאל ואוהד כהן פחות טובים מהרמה של קאלה ודנילו.

אסור גם לשכוח שבשנה שעברה כל ההגנה הייתה חדשה והשנה לפחות 3 שחקנים (אילוז, דויזאדה וסוארז) ממשיכים עונה שנייה ביחד.

לסיכום, יש עוד הרבה זמן עד לתחילת העונה ולכן הפחד מיותר. בטח לאור העובדה שיותר גרוע מהיכולת ההגנתית בשנה שעברה לא יהיה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

בד"כ אין צורך בשמות גדולים בהגנה, כמו שאמרו לפני אם יהיה להם טוב לשחק ביחד הם ישחקו טוב. בגלל זה ההגנה זה אולי החלק שהכי תלוי במה שהמאמן עושה...
אוהד כהן גן יכול להעניק שקט להגנה דווקא כי הוא שוער ותיק (ואני חושבת שהלכו עליו כי חוליית ההגנה דרשה שיפור רציני וצריך שוער ותיק שיחזק ויוביל את החולייה הזו, ולא שאני בעד, אני רוצה שוער צעיר אבל מילא.)

זה נכון לגבי רוב התפקידים, ממש לא צריך שמות "חזקים". צריך שיהיה תיאום וכמו שזה נראה עד עכשיו זה מעולה, כי קלינגר לא עשה שינוי של 180 מעולות.. הוא רק חיזק את הסגל של שנה שעברה וככה עובדים.

תנו זמן.

אגב בקשר לדוידזאדה, אולי לא את הראש שלי אבל אני מוכנה לשים סכום כסף מכובד על זה שהוא ישחק טוב השנה (לפחות כמו שנה שעברה).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
tomer99

שליחה על ידי tomer99 »

סוארז קישור האחורי בלמים:מימון,ויחיאל ומגנים :אילוז:(,ואופיר זאויזאדה(:

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגורון... »

נראה לי שיש פה כמה ששכחו שאם וכאשר שי מימון יחתום ההגנה שלנו תשתדרג בכמה רמות. גם הקישור האחורי מכיון שסוארס יוסט לעמדה הזאת.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

הסניגורון... כתב:נראה לי שיש פה כמה ששכחו שאם וכאשר שי מימון יחתום ההגנה שלנו תשתדרג בכמה רמות. גם הקישור האחורי מכיון שסוארס יוסט לעמדה הזאת.
אף אחד לא שכח. עד לפני יומיים מימון ירד מהפרק באופן מוחלט.
זה שעכשיו בגלל בנאדו הוא קרוב לסגור זה מה שהוא אחר.
שוב עדיין לא כאן, נקווה שהוא יחתום מחר כי זה הוא שדרוג רציני.אין ספק.
תמונה

שלח תגובה