הכדורגל הישראלי מרכין את ראשו: אברהם נומה, אגדת הפועל באר שבע, הלך לעולמו בגיל 78
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: הכדורגל הישראלי מרכין את ראשו: אברהם נומה, אגדת הפועל באר שבע, הלך לעולמו בגיל 78
שחקן מדהים ואדם מדהים.
יהי זכרו ברוך.
יהי זכרו ברוך.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: הכדורגל הישראלי מרכין את ראשו: אברהם נומה, אגדת הפועל באר שבע, הלך לעולמו בגיל 78
יהי זכרו ברוך 
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שחקן נשמה... סחף את הקבוצה בהתלהבות שלו. בלט מאד גם ליד כוכבים גדולים ממנו.
ברוך דיין האמת.
יום עצוב לעיר ב"ש .
יום עצוב לעיר ב"ש .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אני עם דמעות. עצוב לי מאוד על נומה אליל נעורי!
כולם הלכו בפרק זמן קצר: אליהו עופר, רפי אליהו, אביטן, נומה. אגדות באר שבעיות שהיו באמת ואני בכלל גדלתי בחולון...עצוב.
כולם הלכו בפרק זמן קצר: אליהו עופר, רפי אליהו, אביטן, נומה. אגדות באר שבעיות שהיו באמת ואני בכלל גדלתי בחולון...עצוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כשמדברים על האדם לפני השחקן, מדברים על נומה.
מקווה מאוד שהמועדון ימצא דרך להנציח אותו ואת שאר שחקני העבר הגדולים שנפטרו בשנים האחרונות (רפי אליהו ז"ל, אליהו עופר ז"ל ושלום אביטן ז"ל).
יום עצוב מאוד, יהי זיכרו ברוך.
מקווה מאוד שהמועדון ימצא דרך להנציח אותו ואת שאר שחקני העבר הגדולים שנפטרו בשנים האחרונות (רפי אליהו ז"ל, אליהו עופר ז"ל ושלום אביטן ז"ל).
יום עצוב מאוד, יהי זיכרו ברוך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עצוב מאוד, דור גיבורי ילדותי הולך ונעלם.
יהי זכרו ברוך, מקווה שימצאו דרך להנציח את כוכבי האליפויות הראשונה והשניה.
יהי זכרו ברוך, מקווה שימצאו דרך להנציח את כוכבי האליפויות הראשונה והשניה.
היה איש נחמד מאוד
תמיד חייך
יהי זכרו ברוך
תמיד חייך
יהי זכרו ברוך
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
להבדיל מלא מעט בני דורו שחשבו שהעיר צריכה להיות על שמם בטאבו כי הביאו 2 אליפויות, הוא היה צנוע ונעים לבריות
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יהי זכרו ברוך
מקנא באנשים שראו את ה2 אליפות בשנות ה70
מקנא באנשים שראו את ה2 אליפות בשנות ה70