שיפוט 25/26
Re: שיפוט 25/26
למי שמפספס את פתיחת המשחק של מכבי מול נתניה עם קמארה לובש אדום הוא יוצא באדום דקה 20
אבל בגלל שזה מכבי הוא בלי צהוב אפילו
אבל בגלל שזה מכבי הוא בלי צהוב אפילו
אם אני בהנהלת מכבי, אתמול בשעה 23:00 הוא מחובר לפוליגרף
הזכיר לי את המכירה של כהן בזמנו שניסה לעשות פנדל בכוח. הוא חיפש את האדום אתמול מהדקה הראשונה.
מבין שלל הרגעים המביכים, הרגע הכי הזוי מבחינת שיפוט עד כה היה ה״פנדל״ שהם קיבלו נגד הפועל פתח תקווה שבוע שעבר. פשוט חיפשו איך להרגיע אותם. אחרי דבר כזה, שום דבר כבר לא מפתיע.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זה לא המשחק הראשון שממלאים אותנו בצהובים על כלום.
דיופ הסובל הראשי. מקבל צהוב על כל נשימה.
שתי החלטות מצוינות של הוואר.
דיופ חייב לצאת במחצית.Melikson24 כתב: ↑03 ינואר 2026, 18:19זה לא המשחק הראשון שממלאים אותנו בצהובים על כלום.
שיפוט של מחבל והשדרנים האפסים עוד מגבים את הנהי של מימר, פחי אשפה.
צולבת לבמאי שלא משדר הילוכים חוזרים של פנדלים, וצולבת לשכנר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
.
https://x.com/zoneonly1/status/20075635 ... wluvnq-T5A
שיפוט של בית סוהר המחזור הזה, הפנדל על רביבו אחד השערורייתיים שראינו וראינו, ההתקפלות של אסולין הכלומניק שכבר היה עם היד בכיס והתחרט ברגע שהבין שיש לסיסוקו צהוב.
וזה המשיך בדוחא עם מחסנית של צהובים שערורייתיים שהיה צריך לפרק עלינו.
ככל שהסיבוב השני יתקדם ונתחיל להתקרב למאני טיים אנחנו צפויים לראות מאמצים כבירים להחזיר את הטינופות בצהוב למירוץ, חבל שאין לנו הנהלה עם ביצים לתדרך בתקשורת נגד החרפה הזאת.
https://x.com/zoneonly1/status/20075635 ... wluvnq-T5A
שיפוט של בית סוהר המחזור הזה, הפנדל על רביבו אחד השערורייתיים שראינו וראינו, ההתקפלות של אסולין הכלומניק שכבר היה עם היד בכיס והתחרט ברגע שהבין שיש לסיסוקו צהוב.
וזה המשיך בדוחא עם מחסנית של צהובים שערורייתיים שהיה צריך לפרק עלינו.
ככל שהסיבוב השני יתקדם ונתחיל להתקרב למאני טיים אנחנו צפויים לראות מאמצים כבירים להחזיר את הטינופות בצהוב למירוץ, חבל שאין לנו הנהלה עם ביצים לתדרך בתקשורת נגד החרפה הזאת.
חבל שאין לנו שחקן מכובד ומשכנע כמו אסנטה:
הראשון שהגיע בריצה לאירוע היה אסנטה והוא הסביר בסיום המשחק את ההתרחשות: "רצתי לעבר השופט, כי חששתי שהוא יוציא כרטיס צהוב שני לא מוצדק לסיסוקו. הרי בסוף אי אפשר לבטל ב-VAR צהוב שני ואני פחדתי שהוא ייתן לו צהוב כי אני ראיתי שהשחקן של הפועל ירושלים קופץ בצורה כזאת שעלולה להביא לשופט מחשבה להוציא צהוב. לא היה כאן פאול ולא היה מגע ולא היה צריך להרחיק ולכן הלכתי ואמרתי לשופט את דעתי ואני שמח שהוא בסופו של דבר לא הוציא כרטיס צהוב שני".
הראשון שהגיע בריצה לאירוע היה אסנטה והוא הסביר בסיום המשחק את ההתרחשות: "רצתי לעבר השופט, כי חששתי שהוא יוציא כרטיס צהוב שני לא מוצדק לסיסוקו. הרי בסוף אי אפשר לבטל ב-VAR צהוב שני ואני פחדתי שהוא ייתן לו צהוב כי אני ראיתי שהשחקן של הפועל ירושלים קופץ בצורה כזאת שעלולה להביא לשופט מחשבה להוציא צהוב. לא היה כאן פאול ולא היה מגע ולא היה צריך להרחיק ולכן הלכתי ואמרתי לשופט את דעתי ואני שמח שהוא בסופו של דבר לא הוציא כרטיס צהוב שני".
היה לנו, ברדה, ישנם שופטים שעד היום לא ישנים טוב בלילה...yedidel כתב: ↑04 ינואר 2026, 10:14חבל שאין לנו שחקן מכובד ומשכנע כמו אסנטה:
אתמול קיבלנו 2 כרטיסים מומצאים
גם אליאל וגם דיופ, קיבלו צהוב על כלום ושום דבר
בקשר לאדום של סכנין - מוצדק 100%.
מבלבלים את המוח על "נעיצה" שמעיצה, "עושים פריז על התמונה".
גם כשהתמונה זזה, רואים שזה אדום.
קיבלנו 10,000 אדומים כאלה ב 4 שנים האחרונות.
גם אליאל וגם דיופ, קיבלו צהוב על כלום ושום דבר
בקשר לאדום של סכנין - מוצדק 100%.
מבלבלים את המוח על "נעיצה" שמעיצה, "עושים פריז על התמונה".
גם כשהתמונה זזה, רואים שזה אדום.
קיבלנו 10,000 אדומים כאלה ב 4 שנים האחרונות.