רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

״גם היום היה לנו מבוא להסתבכות עם האדום של אור אבל אני חושב שהפגנו הרבה בגרות במשחק גם ברגעים במחצית הראשונה שהמומנטום עבר לנתניה ידענו להחזיק את המשחק גם הגנתית וגם התקפית, משחק מאוד בוגר שלנו״

״אני חושב שקינגס היה טוב היום, הוא שחקן חשוב שמוסיף לנו המון, לפעמים אתם בוחנים לפי שערים ובישולים אבל אנחנו בוחנים באופן שונה והוא נותן לנו כל כך הרבה, אמרתי אותו דבר לגבי איגור כשלא היו לו מספרים והוא הביא לנו דברים אחרים חשובים״

״כשהמאמן עושה חילוף דקה 82 אומרים אין לו מושג הוא עושה חילופים מאוחרים, כשמאמן עושה חילוף מוקדם אומרים למה הוא החליף מוקדם, יש לנו שחקנים טובים מאוד מאוד בספסל שעובדים קשה וזה לא פשוט להתאמן ולא לשחק, הם מוכיחים את עצמם יום יום ואנחנו נצטרך אותם בהמשך של העונה, החבר׳ה שיוצאים צריכים לדעת לכבד את החברים שלהם, אפשר לא לאהוב כשמתחלפים אבל יש מרחק בין לא לאהוב לבין לא לכבד את החברים ואני חושב שקינגס כן יודע לכבד. אז הוא לא לחץ יד למאמן, המאמן יבכה קצת בבית ויעבור לו. וברצינות יש הבדל דק בין לכעוס לבין לא לכבד את המועדון, קינגס מאוד מאוד רוצה להביא את מה שאתם אומרים שחסר ואנחנו ניתן לו גב אחרי אליפות אפריקה שגם יביא מספרים״

״היו לנו שיחות אישיות ואנליזה עם מזרחי אבל בסוף זה הוא שהרים את עצמו״

״למיגל יש המון זכויות במועדון ועם הזכויות יש גם חובות, אני מאוד מרוצה מאיך שהוא מתמודד עם הסיטואציה והיא לא פשוטה. בתחושות שלי אנחנו נצטרך את כולם״

״אור היה צריך להיות יותר בוגר ומבין ואולי אפילו להקריב את הכדור ולנסות לנקות אותו אחרי, אבל זה אמוציות של משחק ומאוד קל לנו לדבר מבחוץ מבלי להתייחס לתחושות של השחקן ולהתמצאות שלו במרחב באותו רגע נתון ונוסיף לזה את העייפות והרבה רצון.
כן חשבתי להוציא את אור אבל בגדול צהוב זה לא תמיד סיבה לחילוף״

״חמודי עובר תהליך יפה והוא כבר קיבל היום דקות והיה טוב, כן עכשיו כשקינגס עוזב אז מתפנה מקום ובסוף אני רוצה לנצח, לכל משחק יש את השחקנים שמתאימים לו וזה של השחקנים להוכיח״

״מילא אותי גאווה לראות את נתניה בועטת למסגרת פעם ראשונה באיזור הדקה ה-90, היו להם גם מצבים לפני שגם עליהם נעבור. צריך להגיד נתניה זו קבוצה מצויינת, כיבדנו אותם מאוד על הדברים שהם עושים בליגה, קבוצה מאוד אינטנסיבית ואיכותית והיה חשוב לנו להראות היום עוצמות, מול מכבי ת״א הראנו עוצמה אבל לדעתי לא מספיק למרות התוצאה שהייתה נפלאה עבורנו ואני חושב שעשינו היום עוד קפיצת מדרגה בקטע הזה אבל צריכים להמשיך להתפתח״

״יש דיבורים ביני ובין המועדון, שני הצדדים מאוד רוצים להמשיך את מה שאנחנו עושים. תסמכו עלינו שנעשה הכל כדי שזה יקרה״

״כשהבאנו את דיופ ידענו שמוטלת עלינו החובה לקחת קדימה את הקריירה שלו שקצת נתקעה, אני שמח לאיך שהוא מגיב. אני עדיין חושב שיש פער בין מה שאנחנו רואים ממנו לבין הפוטנציאל שלו שהוא גדול מאוד״

״כשהיה לנו קשה נגד מכבי הקהל החזיר אותנו למומנטום, לקהל יש אחריות ובתחושות שלי זה היום לא היה מספיק למרות שבחלק מהיציעים היה עידוד כל המשחק, אני לא חושב אני יודע שהשחקנים צריכים את הקהל, אני צריך את הקהל, הצוות שלי צריך את הקהל, המועדון הוא כלום בלי קהל, בסוף אנחנו משחקים בשביל שהם יהנו
והאנרגיה מהם היא משמעותית. הקהל מאוד מאוד מאוד חשוב עבורנו בטח פה בטרנר, הוא מייצר לנו מומנטום. אני הייתי כשחקן בקבוצות שבאות לטרנר והבנתי כמה השפעה יש לקהל, כשהם מחליטים שהקבוצה מנצחת היא תנצח ולא משנה מה תעשה, כמאמן היריבה אתה מרגיש שאתה טובע ונחנק בעוצמות שטרנר יודע לייצר, אני מקווה שבמשחקים הבאים קודם כל אנחנו ניתן להם סיבות לשמוח זאת אחריות שלנו ונקווה והם יחזירו לנו באנרגיות״

״אנחנו רוצים להשתפר לקראת ינואר, יש שחקנים שאולי יצטרכו ללכת לשחק במקומות אחרים ויש שחקנים שלמרות הרצון שלהם ללכת למקומות אחרים אנחנו נרצה לשמור אותם כי הם משמעותיים עבורנו גם אם הם לא משחקים היום דקות משמעותיות, אנחנו גם נרצה להביא דם חדש מבחוץ, יש לנו אחריות לנהל את החלון הזה נכון והרבה ממה שייקבע את העתיד שלנו בין השאר זה היכולת שלנו לעשות חלון מוצלח״

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

להפסד המביך הזה יש רק כתובת אחת וזה רן.
ברגע ששינה את ההרכב למה שצריך, השער שלנו היה באוויר.
שרף לנו מחצית סתם, עקשן כמו פרד.
אין מילים איך איש מקצוע כזה טוב יכול להיות כזה בוק ומטומטם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הוא על הספקטרום אין הסבר אחר.
התסריט של עונה שעברה עלול לחזור.
זה היה באשמתו אז, וזה יהיה גם עכשיו.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

לא. זה רק על השחקנים שעלו בצורה יהירה ומזלזלת.
מול טבריה אתה לא צריך מאמן כדי לנצח.

לא היה הבדל גדול גם אם קינגס היה משחק היום במקום אליאס. זה לא פרסונלי.
הוא כן אחראי כמאמן והוא צריך להפיק לקחים ובעיקר לתת בעיטה מסובבת לתוך הראש של השחקנים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שיתבייש.
הבעיה שאין אתו אפסייד. הוא לא ילמד מהטעויות. הוא לא ישתנה. מדובר בגולם שיישאר גולם.
וכשהתבנית הנוכחית שהוא עלה עליה בספטמבר 2024 תיגמר כי שחקנים יעזבו/ירדו ביכולת, אז זה יראה כמו בכר פוסט אליפויות.

עד מתי אלונה תעבוד עם מאמנים ישראלים? לא נמאס לה לעזאזל?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

הפועלעולה כתב:
20 דצמבר 2025, 21:13
שיתבייש.
הבעיה שאין אתו אפסייד. הוא לא ילמד מהטעויות. הוא לא ישתנה. מדובר בגולם שיישאר גולם.
וכשהתבנית הנוכחית שהוא עלה עליה בספטמבר 2024 תיגמר כי שחקנים יעזבו/ירדו ביכולת, אז זה יראה כמו בכר פוסט אליפויות.

עד מתי אלונה תעבוד עם מאמנים ישראלים? לא נמאס לה לעזאזל?
רוצה טרייד עם מכבי על לאזטיץ?נראה לי שהם ישמחו

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

יש לו אחריות גדולה מאוד על הביזיון הזה, השלשולים הבלתי נגמרים מול הקטנות סביר להניח יעלו לנו באליפות.

ועם זאת זה גם המון על השחקנים שעלו ביהירות שיא, טיילו על הדשא היום עם גישה מסריחה כאילו השערים יבואו מעצמם.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 21:14
רוצה טרייד עם מכבי על לאזטיץ?נראה לי שהם ישמחו
לא צריך להחליף טמבל במטומטם.
את אותן הודעות היו כשאמרתי שלברדה אין מושג מה הוא עושה בעונה האחרונה שלו. "רוצה את מימר?" "רוצה את דגו?".
לא. רוצה מאמן שיראה דברים שכל ילד מנוזל בצ'אט וסרמיליה בטלגרם רואה מתחילת העונה.

ישראלים אין כאלו. גם אלו שיש להם פלוסים, בסוף אי אפשר שלא להימאס מהם בגלל המינוסים.
תנסה עם מאמן זר. הפול שם לא נגמר. למה להגביל את עצמך?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

הפועלעולה כתב:
20 דצמבר 2025, 21:17
לא צריך להחליף טמבל במטומטם.
את אותן הודעות היו כשאמרתי שלברדה אין מושג מה הוא עושה בעונה האחרונה שלו. "רוצה את מימר?" "רוצה את דגו?".
לא. רוצה מאמן שיראה דברים שכל ילד מנוזל בצ'אט וסרמיליה בטלגרם רואה מתחילת העונה.

ישראלים אין כאלו. גם אלו שיש להם פלוסים, בסוף אי אפשר שלא להימאס מהם בגלל המינוסים.
תנסה עם מאמן זר. הפול שם לא נגמר. למה להגביל את עצמך?
אני יכול לספור על יד אחת את המאמנים הזרים שהיו איכותיים יותר מקוזוך לצורך העניין. וזה במועדונים שמסוגלים לשלם כפול מאיתנו.
וגם עד שאתה פוגע הוא בורח לך אחרי שנה.

אני מבין את הביקורת על הקיבעון המסוים בהרכבים אבל זה החבילה. מאמן לא מקובע זה בדרך כלל מאמן ללא שיטה ברורה.
ההתעסקות באם אליאס יפתח או חזות יפתח או כנעאן החצי נכה היא לא רצינית. זה לא עושה את ההבדל בטח לא מול קבוצה מביכה כמו טבריה.

קוז'וך דיבר על זה לא מזמן שברגע שנוריד רגל מהגז, נשקיע פחות במגרש ולא נלחץ - אנחנו לא נצליח מול שום קבוצה בליגה.
היום קיבלנו הוכחה "מושלמת". ורן יצטרך לתקן ולטפל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דבר אחד מפריע לי יותר מהכל.
שהוא חושב שהמציא את הכדורגל.
שהוא אנצלוטי ואנחנו עירוני שדרות.

מי אתה גבר??? לפני שנתיים אימנת את נתניה וכמעט ירדת ליגה.
קום כל בוקר ותן לעצמך פצצה לפנים כדי לודא שאתה לא חולם . אתה מאמן הפועל באר שבע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 21:22
א.

אני מבין את הביקורת על הקיבעון המסוים בהרכבים אבל זה החבילה. מאמן לא מקובע זה בדרך כלל מאמן ללא שיטה ברורה.
ההתעסקות באם אליאס יפתח או חזות יפתח או כנעאן החצי נכה היא לא רצינית. זה לא עושה את ההבדל בטח לא מול קבוצה מביכה כמו טבריה.

בטח שזה עשה את ההבדל.
ראית את ההבדל של 45 דק ראשונות לבין ה10 דק של המחצית השנייה שהיינו טובים,ואז בא הגול והאדום וההתפרקות
תמונה

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Totti כתב:
20 דצמבר 2025, 21:25
דבר אחד מפריע לי יותר מהכל.
שהוא חושב שהמציא את הכדורגל.
שהוא אנצלוטי ואנחנו עירוני שדרות.

מי אתה גבר??? לפני שנתיים אימנת את נתניה וכמעט ירדת ליגה.
קום כל בוקר ותן לעצמך פצצה לפנים כדי לודא שאתה לא חולם . אתה מאמן הפועל באר שבע.
היה יהיר גם בנתניה.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 21:22
אני יכול לספור על יד אחת את המאמנים הזרים שהיו איכותיים יותר מקוזוך לצורך העניין. וזה במועדונים שמסוגלים לשלם כפול מאיתנו.
וגם עד שאתה פוגע הוא בורח לך אחרי שנה.

קוז'וך דיבר על זה לא מזמן שברגע שנוריד רגל מהגז, נשקיע פחות במגרש ולא נלחץ - אנחנו לא נצליח מול שום קבוצה בליגה.
היום קיבלנו הוכחה "מושלמת". ורן יצטרך לתקן ולטפל.
קוזוך מקובע שבכדורגל צריכים לעשות 4,000 פסים עד שמגיעים למצב של אחד על אחד ואז לבעוט.
0 יצירתיות מול בונקרים. תבעט מרחוק, תשים את אחמד כמגן כדי להביא עוד לחץ, תבלגן את המשחק כדי שהם לא ידעו להתגונן. בסוף הוא הלך על הצפוי. קרית שמונה , הפועל פת, אשדוד וטבריה.
כן כן כל אריות הליגה הבינו שאם הם יעמדו מאחורה אתה לא תסכן אותם ותשאיר שטחים שב2 פסים יעמידו 3 מול 2.
אז התעסקות כן אליאס לא אליאס זה בדיוק זה. מה ציפית שאליאס יביא למשחק הזה?
מה אמר לי החילוף של לופז שהוא כלי התקפי בדוידזאדה (נכון שזה לא משנה כלום אבל מה המסר? מה רצית להשיג בזה?)

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא מאמן שמביא אליפות.
תקרת הזכוכית שלו זה מקום 2 ומחמאות.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

גישה מסריחה , נכות התקפית בסוף זה מתפוצץ
במשחקים כאלה מגעילים אתה צריך לגנוב גול ולהרוג ממשחק ואין לנו כלים חוץ מביטון

הוא בוודאי לא תורם עם הקבעון שלו וניהול סגל הרע אבל היום פרסונחית יכולנו להכריע אבל אליאס לא שחקן

שלח תגובה