ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
- ForeverRed
Re: ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
עם כל הכבוד לנתונים המרשימים ולחילוצים שמצטלמים טוב לקלטת, זה לא מספיק טוב. ספרתי היום לפחות 3-4 מקרים שהוא עמד לא נכון/תקף בתזמון שגוי את היריב. על טעויות פטאליות כאלה משלמים במזומן. זה כבר קרה לנו בגללו וימשיך לקרות עד שהוא ישפר את זה.
לצד הטעויות יש לו גם דקות טובות אבל כבלם אתה צריך להיות יציב ואמין לפני הכל והוא רחוק משם כרגע.
לצד הטעויות יש לו גם דקות טובות אבל כבלם אתה צריך להיות יציב ואמין לפני הכל והוא רחוק משם כרגע.
הייתה לו שם איזו שטות עם כדור חוץ עמוק בחצי של נתניה של גאנח/לופז אאל״ט שאיכשהו הפך למתפרצת מאוד מסוכנת שלהם, אבל מעבר לכך לגמרי מרוצה ממנו, השילוב עם בלוריאן יותר מבסדר, עמדו בהצלחה השבוע מול התקפות מהמסוכנות בליגה.
יופי של בלם, יחד עם זאת מאבד ריכוז לפעמים, חייב לעבוד על זה.
הוא מצויין יחסית לאחד שכמעט ולא שיחק שנה,עוד קצת ביטחון,עוד דקות,עוד להכיר את הליגה והוא יהיה הבלם הטוב ביותר בליגת העל.
מבין לדמרי את הנקודות הפחות טובות שמציינים, אבל אני מאמין שזה עוד ישתפר ונראה את דיופ קופץ אצלנו מדרגה.
כבר היום הוא בלם מצוין בעיניי, ואחרי שיתקדם עוד נהנה פה משחקן טוב מאוד.
רכש מעולה בעיניי, בטח שצריך לזכור גם את הסכומים בהם הגיע.
ראשון לכל כדור ארוך, מוסיף לנו אתלטיות והביטחון והיכולת לדחוף כדור קדימה מוסיפה לנו לא מעט.
מחכה שיום אחד נדע להרים קרנות, הוא בלם ששוןה 4-5 שערים בקבוצה שמייצרת מנייחים.
ראשון לכל כדור ארוך, מוסיף לנו אתלטיות והביטחון והיכולת לדחוף כדור קדימה מוסיפה לנו לא מעט.
- ForeverRed
הסכומים פחות מעניינים.yossi כתב: ↑14 דצמבר 2025, 00:26מבין לדמרי את הנקודות הפחות טובות שמציינים, אבל אני מאמין שזה עוד ישתפר ונראה את דיופ קופץ אצלנו מדרגה.
אני מצפה מבלם זר שיוביל הגנה ולא רק ישתלב.
על אחת כמה שחיפשו אחד כזה במשך שנה שלמה.
ואגב גולים בהתקפה זה מקצוע בפני עצמו.
יש לו 5 כאלה בקריירה. ספק אם גם בקבוצת נייחים נראה ממנו משהו חריג בגזרה הזאת.
קשה לי לא לנתק סכומים, בסוף איכות זה היצע שהיא הרבה פעמים פונקציה של כסף, ושמביאים מישהו שאני לגמרי רואה איך יכול להשתפר ולהגיע לתקרה גבוהה בזול מאוד, זה מרשים בעיניי יותר.ForeverRed כתב: ↑14 דצמבר 2025, 00:36הסכומים פחות מעניינים.
אני מצפה מבלם זר שיוביל הגנה ולא רק ישתלב.
על אחת כמה שחיפשו אחד כזה במשך שנה שלמה.
ואגב גולים בהתקפה זה מקצוע בפני עצמו.
יש לו 5 כאלה בקריירה. ספק אם גם בקבוצת נייחים נראה ממנו משהו חריג בגזרה הזאת.
מבין אותך שבסוף אתה מצפה לבלם מוביל ולא מעניין כמה עלה, מדבר על יכולת סקאוטינג נטו.
דיופ בעיניי כבר היום מוביל את ההגנה שלנו. גם בלוריאן מצוין, אבל דיופ מוסיף לנו כוח אווירי והנעת כדור שאין לאף בלם אחר.
כמעט ואי אפשר לשחק על הצד שלו ארוך, וזה מגביל יריבות לצד השמאלי שלנו כמעט בלבד.
אומר את מה שאומר על הנייחים הרבה בזכות אותה עליונות, הוא שיחק בליגות פיזיות בהרבה מישראל, פה יש לי הרגשה שעם הרמות טובות הוא גם יגיע ראשון כשיהיו לו צאנסים.
אבל אנחנו ממשיכים להרים מסובב על השוער לקרוב, ומה שלא עבד 400 פעמים אולי יעבוד ב401, וכל נייח שלנו זה סיכון גדול בהרבה למתפרצת של היריב מאשר לשער שלנו, אז אלה דיבורים בעלמא.
הנייחים זה טופ דברים שלא מובן לי מה בדיוק רוצים לעשות שם. גם אם שחקן שלנו יפגוש כדור בכזה קצר, זה זווית שקשה מאוד להבקיע ממנה. חבל שמזניחים לגמרי כלי כזה חשוב.
- ForeverRed
אין ספק שהוא מוסיף אלמנטים שהיו חסרים.yossi כתב: ↑14 דצמבר 2025, 00:56קשה לי לא לנתק סכומים, בסוף איכות זה היצע שהיא הרבה פעמים פונקציה של כסף, ושמביאים מישהו שאני לגמרי רואה איך יכול להשתפר ולהגיע לתקרה גבוהה בזול מאוד, זה מרשים בעיניי יותר.
מבין אותך שבסוף אתה מצפה לבלם מוביל ולא מעניין כמה עלה, מדבר על יכולת סקאוטינג נטו.
דיופ בעיניי כבר היום מוביל את ההגנה שלנו. גם בלוריאן מצוין, אבל דיופ מוסיף לנו כוח אווירי והנעת כדור שאין לאף בלם אחר.
כמעט ואי אפשר לשחק על הצד שלו ארוך, וזה מגביל יריבות לצד השמאלי שלנו כמעט בלבד.
אומר את מה שאומר על הנייחים הרבה בזכות אותה עליונות, הוא שיחק בליגות פיזיות בהרבה מישראל, פה יש לי הרגשה שעם הרמות טובות הוא גם יגיע ראשון כשיהיו לו צאנסים.
אבל אנחנו ממשיכים להרים מסובב על השוער לקרוב, ומה שלא עבד 400 פעמים אולי יעבוד ב401, וכל נייח שלנו זה סיכון גדול בהרבה למתפרצת של היריב מאשר לשער שלנו, אז אלה דיבורים בעלמא.
הנייחים זה טופ דברים שלא מובן לי מה בדיוק רוצים לעשות שם. גם אם שחקן שלנו יפגוש כדור בכזה קצר, זה זווית שקשה מאוד להבקיע ממנה. חבל שמזניחים לגמרי כלי כזה חשוב.
מצד אחד, את הליקויים שלו אפשר לשפר. מצד שני הוא כבר לא ילד וזה מעלה ספק.
הציפייה שלי ממנו היא להיגמל לחלוטין מרגעים של שוטטות שאנחנו חווים ממנו ברגעים מסוימים.
קבוצת צמרת לא יכולה להרשות לעצמה בלם ששווה טעות של גול למשחק. והוא שווה אפילו כמה כאלה.
טוב ככל שיהיה, זה לא שווה הרבה ללא היציבות והאמינות שאני מדבר עליהם.
למזלנו אנחנו עדיין לא נענשים בצורה קשה על הטעויות שלו.
ברגע שזה יקרה הקהל יתחיל לשבת לו על הכתפיים.
נקווה שהקפיצה תבוא קודם.
שווה טעות של גול למשחק?ForeverRed כתב: ↑14 דצמבר 2025, 01:08אין ספק שהוא מוסיף אלמנטים שהיו חסרים.
מצד אחד, את הליקויים שלו אפשר לשפר. מצד שני הוא כבר לא ילד וזה מעלה ספק.
הציפייה שלי ממנו היא להיגמל לחלוטין מרגעים של שוטטות שאנחנו חווים ממנו ברגעים מסוימים.
קבוצת צמרת לא יכולה להרשות לעצמה בלם ששווה טעות של גול למשחק. והוא שווה אפילו כמה כאלה.
טוב ככל שיהיה, זה לא שווה הרבה ללא היציבות והאמינות שאני מדבר עליהם.
למזלנו אנחנו עדיין לא נענשים בצורה קשה על הטעויות שלו.
ברגע שזה יקרה הקהל יתחיל לשבת לו על הכתפיים.
נקווה שהקפיצה תבוא קודם.
כמעט 20 דקות מול מכבי חיפה- שער נקי
בני ריינה משחק מלא- שער נקי
בית״ר ירושלים 76 דקות- שער נקי
אשדוד משחק מלא- 2 ספיגות, ספק אחד מהם שאפשר לרשום לחובתו
הפועל חיפה עד האדום שנבע מצהוב אחד לא חוקי- שער נקי
מכבי ת״א משחק מלא- שער נקי
מכבי נתניה משחק מלא- שער נקי.
אסתכל בהמשך יותר לעומק מבחינת נתונים.
אתה מצפה לדעתי ליותר מדי משחקן שעוד אין לו 4 חודשים בארץ, אני בכל אופן לא רואה ממנו שוטטות או חוסר אמינות, הוא שיחק נגד שלושת ההתקפות הכי טובות בליגה אחרינו ולא ספג שער אחד וזה כשיש איתו במשך תקופה שני מגנים שיכורים וונטורה שתלוי על איזה צד קם בבוקר, אם זה לא אמינות ויציבות אני לא יודע מה כן, בכל אופן אני אישית מרגיש די בטוח איתו.
בעיניי הוא גם באחלה גיל (חודש הבא בן 27), בלמים מגיעים לפיק בגילאי 30+ ככה שיש לו עוד אפשרות להתפתח.
ביחס לפרופיל וביחס למחיר עבודת סקאוטינג גדולה עשינו פה.
והערה לגבי מה שנאמר פה בנוגע לנייחים, מסתבר שאנחנו מקום 1 בליגה בקרנות, ניחוש פרוע שמקום אחרון בקרנות שיצא מהן משהו.
אכן פשוט בזבוז כלי נשק התקפי, נקווה שאולי חמודי יתפוס פיקוד על הנייחים כשקינגס בחוץ.
אבל למה לבלבל את העולם עם עובדות?Itay כתב: ↑14 דצמבר 2025, 02:04שווה טעות של גול למשחק?
אתה מצפה לדעתי ליותר מדי משחקן שעוד אין לו 4 חודשים בארץ, אני בכל אופן לא רואה ממנו שוטטות או חוסר אמינות, הוא שיחק נגד שלושת ההתקפות הכי טובות בליגה אחרינו ולא ספג שער אחד וזה כשיש איתו במשך תקופה שני מגנים שיכורים וונטורה שתלוי על איזה צד קם בבוקר, אם זה לא אמינות ויציבות אני לא יודע מה כן, בכל אופן אני אישית מרגיש די בטוח איתו.
בעיניי הוא גם באחלה גיל (חודש הבא בן 27), בלמים מגיעים לפיק בגילאי 30+ ככה שיש לו עוד אפשרות להתפתח.
והערה לגבי מה שנאמר פה בנוגע לנייחים, מסתבר שאנחנו מקום 1 בליגה בקרנות, ניחוש פרוע שמקום אחרון בקרנות שיצא מהן משהו.
אכן פשוט בזבוז כלי נשק התקפי, נקווה שאולי חמודי יתפוס פיקוד על הנייחים כשקינגס בחוץ.
1+ForeverRed כתב: ↑13 דצמבר 2025, 22:09עם כל הכבוד לנתונים המרשימים ולחילוצים שמצטלמים טוב לקלטת, זה לא מספיק טוב. ספרתי היום לפחות 3-4 מקרים שהוא עמד לא נכון/תקף בתזמון שגוי את היריב. על טעויות פטאליות כאלה משלמים במזומן. זה כבר קרה לנו בגללו וימשיך לקרות עד שהוא ישפר את זה.
בדיוק 3-4 טעויות קטנות של חצי החלקה ותזמון הקשר בין רגל לכדור. אם אני זוכר נכון רובם היו במקומות גבוהים מאוד במגרש ( אזור החצי ) והוא לא היה אחרון .
בכל זאת - חייב לשים על זה דגש כי אחד מאלה בסוף יביא לספיגה.
אבל רוב הזמן הוא תענוג של בלם - שם גוף, מהיר, קורא משחק, משתתף בהנעת הכדור נהדר, דוחף כדורים קדימה בין קווי היריבה, טכניקה טובה. באמת השתדרגנו איתו.
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 14 דצמבר 2025, 07:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
1+Itay כתב: ↑14 דצמבר 2025, 02:04שווה טעות של גול למשחק?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- dardasmiley
בלם מצוין. נותן אחלה של אחלה של תפוקה.Itay כתב: ↑14 דצמבר 2025, 02:04שווה טעות של גול למשחק?
הביקורת עליו לא מגובה בנתונים ומגיעה בעיקר מאגנדה אישית או מהרצון להיות מסןגליפ להגיד אמרתי לכם בבוא העת.
הכל טוב שימשיך להאכיל כובעים...
אין מושלם.
מכבי עם 150 מיליון תקציב הביאה בלם זר שטומיסלב פאיוביץ עולה עליו בדרגה. סה״כ התאקלם טוב ונראה רוב הזמן כשדרוג על הקיילו.
מיגל ויטור ינחת כאן פעם ב-20 שנה, אם בכלל.
מכבי עם 150 מיליון תקציב הביאה בלם זר שטומיסלב פאיוביץ עולה עליו בדרגה. סה״כ התאקלם טוב ונראה רוב הזמן כשדרוג על הקיילו.
מיגל ויטור ינחת כאן פעם ב-20 שנה, אם בכלל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אין מה לעשות בלם בניגוד לחלוץ נמדד בכמה טעויות הוא עושה לא בכמה הצלחות.
אני לא מתחבר לזה שהוא שולט באוויר, גם אתמול וגם מול מכבי היו לו 2-3 כדורים ארוכים שהוא פיספס ונאלץ לעשות עבירה או שזה נגמר במצב של היריבה.
מקווה שישתפר, אבל לי מרגיש שאני מרגיש שאני סומך על בלוריאן יותר מעליו
אני לא מתחבר לזה שהוא שולט באוויר, גם אתמול וגם מול מכבי היו לו 2-3 כדורים ארוכים שהוא פיספס ונאלץ לעשות עבירה או שזה נגמר במצב של היריבה.
מקווה שישתפר, אבל לי מרגיש שאני מרגיש שאני סומך על בלוריאן יותר מעליו