מח' 13 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 20:30, ראשון, 7.12, טרנר
Re: מח' 13 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, 20:30, ראשון, 7.12, טרנר
אליאסי, אליאסי, אליאסי
יסססס ניצחון סופר חשוב שלנו, נכון היכולת רחוקה מלהספיק אבל תמיד טוב לתקן דרך ניצחונות במיוחד כשהם נגד הצהבת ששוב חוזרת לבעבוע פנימי, חבל שאחרי שטוטגרט מחכה לה יריבה נאיבית כמו פ״ת.
גם במשחק כזה שהיינו רדומים בלא מעט שלבים של המשחק עדיין הגענו ל-3-4 מצבים של שער בטוח, חייבים כבר במוצ״ש במפגש לא פשוט עם נתניה להביא הרבה יותר ״רוע״ מקדימה, מי ייתן ועכשיו כשקינגס בחוץ נזכה לראות דקות של כנאען, ההתקפה חייבת עוד כלים.
גם במשחק כזה שהיינו רדומים בלא מעט שלבים של המשחק עדיין הגענו ל-3-4 מצבים של שער בטוח, חייבים כבר במוצ״ש במפגש לא פשוט עם נתניה להביא הרבה יותר ״רוע״ מקדימה, מי ייתן ועכשיו כשקינגס בחוץ נזכה לראות דקות של כנאען, ההתקפה חייבת עוד כלים.
היה מעולה, גם סופסוף יוצא מקו השער בנייחים.
לא כזה מאשים אותו באיבודים עם הרגל. הפריסה של הקבוצה בהנעת כדור הייתה נוראית באותן דקות ולא ברור מה ניסו לעשות.
שחקני ההתקפה היו צמודים לשחקני ההגנה הפיזיים של ת"א, כשהקישור והבלמים עמדו בצורה נסוגה וקרובה אחד לשני.
במקרה של אליאסי זה רק יציבות שעדיין לא מגיעה. מתחילת העונה הוא מראה סימנים טובים ואז חוטף גול מפגר כמו נגד הפועל חיפה.
אין לי מושג על איזה מזרחי אתה מדבר,היה היום מעל לרמתו הרגילה.ran כתב: ↑07 דצמבר 2025, 23:29מההה? מזרחי היה פשוט מסננת היום.
תזמון לא נכון ללחץ בפעם המליון שפשוט השאירו בור מאחורה, מזל שדיופ ובלוריאן היו מעולים היום וגם לופז היה מעל לרמתו ההגנתית.
יש בעיה עם מזרחי במשחקים האחרונים, חייבים לעבוד איתו על התזמון זה מזכיר לי את תחילת העונה שעברה שלו.
רבאק אתה יודע שאתה לא תגיע לכדור בלחץ אל תצא! אם אתה יוצא אתה חייב לדעת שאתה מגיע לשחקן לפחות.
אין מצב שהוא יוצא ללחץ גרוע ככה ואז בשנייה של דאבל מבטלים אותו ואז הוא חסר בהגנה. ככה לא עושים לחץ וזה צריך לבוא מהצוות המקצועי דחוף.
הגול מהצד שלו היום היה באוויר היום. מחצית שניה טיפה השתפר אחרי שיחזקאל עבר ימינה אבל הוא לא היה טוב, לא היום ולא נגד פתח תקווה.
לגבי המשחק, משחק בינוני לדעת של 2 הקבוצות, זו מכבי מאוד עלובה ואם היינו לוחצים אותם יותר כמו בחצי הראשון היינו נותנים להם עוד 2 מטעויות קל.
3 החמצות של גולים בטוחים שלנו. מכבי לא היו טובים לא היו מסוכנים, כן היו רגעים של פאניקה אצלנו אבל זה לא כי מכבי היו טובים זה כי ירדנו אחורה בצורה נוראית.
אבל בסדר העיקר הניצחון פה, 3 נקודות יקרות מאוד, בשיניים, לעומת פתח תקווה הפעם ראינו לחימה, גם אם הלך קשה ראינו לחימה וזה מה שאקח מהמשחק.
האמצע שלנו לא נכנס טוב למשחק, לא אליאל, לא לוקאס ולא קנגווה שכבר הרגיל אותנו לזה. מדקה 70 העלו טיפה ברמה של החילוצים אבל ירדנו יותר מדי אחורה.
הגול שלנו היה מדהיםםםםם! וכמו תמיד הכל מגיע מדן. חוץ ממנו אנחנו בבעיה.
ינואר יהיה קריטי עבורנו חברים. אין לנו ספסל, הוא לא מאמין בספסל, הוא לא משתמש בספסל ושוב כמו עונה שעברה שהתרעתי, הקבוצה תהיה על אדים בלי רוטציה מסויימת.
אני יכול להבין את זה, הספסל באמת לא טוב, אין שום כלי התקפי נורמלי עם מהירות ודריבל, כל חילוף הוא די מחליש אותנו, זה נטו חילופים לעייפות וזה בעייתי.
חייבים לפחות 2 שחקנים ברמה להתקפה ועוד קשר אחד סטייל אליאל/ראדי כזה שיתן קצת אוויר באמצע.
לופז הפך בלתי נסבל,90 דקות משחק,60 מהם שוכב על הדשא או מפורפר.
לדעתי רן עושה מודה אני כל יום רק שאופיר יהיה כשיר כבר.
הרבה הנחות אתה נותן כאן לקאנגווה,הבן אדם לצערי הוא היום נקודת התורפה בהרכב.
מאבד ים של כדורים,לא פוגע בכלום והורס את השטף,רע מאוד מאוד.
דווקא בעיניי ההיפך.Red Tiger כתב: ↑07 דצמבר 2025, 23:41אין לי מושג על איזה מזרחי אתה מדבר,היה היום מעל לרמתו הרגילה.
מזרחי היה חור מהלך היום ברוב דקות המשחק, במיוחד לקראת סוף המחצית הראשונה, בשנייה מעט התאזן.
לופז שהיה אחת הדאגות שלי לפני המשחק דווקא היה מהטובים על הדשא, דוידה היה על סף הלא קיים.
בכל מקרה נקווה שאופיר ולוי יחזרו במהרה, זה בעיה קשה כשאין את מי להרים מהספסל.
לופז היה היום נ-ה-ד-ר !!!Red Tiger כתב: ↑07 דצמבר 2025, 23:41אין לי מושג על איזה מזרחי אתה מדבר,היה היום מעל לרמתו הרגילה.
חזר לימים היפים שלו .
התרכז בעיקר בהגנה , נכון שהיו פעם או פעמיים שדוידה לקח אותו לדריבל אבל גם לדוידזאדה זה קרה ויקרה.
דוידה דריבליסט מצויין.
לופז היום עם טריליון סגירות אלכסוניות וחילוצי כדורים שהיו בקלות יכולים להביך אותנו.
ועם כל זה גם כמעט סיים עם בישול שדן החמיץ מקרוב.
יופי של הופעה שלו.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
מזרחי עם מחצית ראשונה מחפירה היום.
מחבל על מלא.
לזכותו, השתפר משמעותית בשנייה.
לופז הפתיע לטובה וחיפה גם על האחרים בלא מעט מקרים.
מחבל על מלא.
בול, תודה.ForeverRed כתב: ↑07 דצמבר 2025, 23:55מזרחי עם מחצית ראשונה מחפירה היום.
מחבל על מלא.
בסוף לופס שמר על דוידה, צריך לשים סוף לבדיחה הזאת שאוהדים מדברים על דוידה כאילו זה רובן של באיירן.
עוד קיצוני בינוני שמוגבל לרגל אחת ואפילו לא לעשות את הפעולה הבסיסית של לחתוך ולבעוט בצורה טובה.
היום ת"א "ישבו" עלינו 30-50 דקות ועדיין המצבים הכי טובים היו שלנו.
הם קבוצה בינונית עם מאמן חלש, המאזן מולם בעונה שעברה היה סטיית תקן שלא תחזור.
עוד קיצוני בינוני שמוגבל לרגל אחת ואפילו לא לעשות את הפעולה הבסיסית של לחתוך ולבעוט בצורה טובה.
- ForeverRed
המאמן ה״חלש״ שלהם הביא יופי של הברקה עם בן הרוש בקישור. איזה פספוס שלנו. יופי של שחקן.הפועלעולה כתב: ↑08 דצמבר 2025, 00:12בסוף לופס שמר על דוידה, צריך לשים סוף לבדיחה הזאת שאוהדים מדברים על דוידה כאילו זה רובן של באיירן.
והכי מכעיס שזה שהועדף על פניו לא רואה דשא.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מי הועדף על פניו?מה אתה ממציא סיפורים?
עכשיו היגעתי הביתה. גמור מעייפות אבל מאושר מניצחון הירואי. איזה אושר, לילה טוב 
- ForeverRed
את בן הרוש לא ניסו להחתים.
את רועי לוי כן.
העונה אנחנו פחות איכותיים מעונה קודמת בעיניי, אבל כן יותר בוגרים ויודעים שבסוף יש תוצאה להביא.
צריך להשתחרר מהעונה שעברה, הציפיות הם אחרות לגמרי, וקינגס וונטורה שהיו הטובים בליגה הם כבר לא שם.
כרגע אני חושב שאנחנו בתקופה לא משהו מבחינת יכולת, והיום היה חשוב מאוד להביא את התוצאה.
לאורך זמן כדי שנחזיק דברים צריכים להשתנות.
שקינגס יגיע, שכנעאן יתחיל לשחק, שיגיעו 2 זרים במינימום. אני מניח שמתישהו כל השלושה יתרחשו, אבל ספק אם זה יגיע בחודש הקרוב. ועד שזה יקרה, נצטרך לחצוב 3 נקודות שבוע אחר שבוע, כי היכולת כרגע היא לא מספיש טובה, ואנחנו סופר מוגבלים מבחינת סגל. כרגע אנחנו חיים על דן, איגור שצריך 3 מצבים לגול וטיפה גאנח. זהו.
זה מעט מדי, ועם הגנה לא מספיק טובה כדי שנוכל לגרד 1-0 לאורך זמן.
כמו שאמרו לפניי, מזרחי היום מחצית ראשונה היה שערורייה. מחצית שנייה מאזור דקה 60 השתפר די משמעותית. עד דקה 60 הוא לייצר עוד איזה 2 בורות לפחות.
צריך להשתחרר מהעונה שעברה, הציפיות הם אחרות לגמרי, וקינגס וונטורה שהיו הטובים בליגה הם כבר לא שם.
כרגע אני חושב שאנחנו בתקופה לא משהו מבחינת יכולת, והיום היה חשוב מאוד להביא את התוצאה.
לאורך זמן כדי שנחזיק דברים צריכים להשתנות.
שקינגס יגיע, שכנעאן יתחיל לשחק, שיגיעו 2 זרים במינימום. אני מניח שמתישהו כל השלושה יתרחשו, אבל ספק אם זה יגיע בחודש הקרוב. ועד שזה יקרה, נצטרך לחצוב 3 נקודות שבוע אחר שבוע, כי היכולת כרגע היא לא מספיש טובה, ואנחנו סופר מוגבלים מבחינת סגל. כרגע אנחנו חיים על דן, איגור שצריך 3 מצבים לגול וטיפה גאנח. זהו.
זה מעט מדי, ועם הגנה לא מספיק טובה כדי שנוכל לגרד 1-0 לאורך זמן.
כמו שאמרו לפניי, מזרחי היום מחצית ראשונה היה שערורייה. מחצית שנייה מאזור דקה 60 השתפר די משמעותית. עד דקה 60 הוא לייצר עוד איזה 2 בורות לפחות.
משחק אחרי משחק, ניצחון אחרי ניצחון, אני קורא פה אנשים שרק מזבלים את המוח כאילו אנחנו משחקים נגד קונוסים.
לא מבין את זה. כל מי שיצא על קוז'ך בעניין של איגור,שיתנצל!
3 משחקים ב 8 ימים ביציע ואחרי התקף הלב בחיפה והבאסה במושבה- אתמול יצאתי גאה מאוד בקבוצה שלי. איזו מלחמה, איזו וינריות, איזה אינטנסיביות!
דיופ ובלוריאן היו טובים מאוד. אליאסי היה מרוכז וטוב! רציתי לרדת לדשא לנשק אותו! מזרחי השתפר מאוד במחצית השניה והזכיר את ימיו היפים. לופז היה לא רע בכלל. איגור הוא חלוץ מצוין והאמון בו מוצדק לגמרי, ביטון- זה מתחיל להיות בלתי נתפס מה שהוא עושה העונה! מת עליו!
אליאל נתן דקות אחרונות שבהן משך את עצמו לקצה. מת על המחוייבות שלו.
מקווה שנעלה מפוקסים גם נגד נתניה ונדע לשמור על הפער.
לא מבין את זה. כל מי שיצא על קוז'ך בעניין של איגור,שיתנצל!
3 משחקים ב 8 ימים ביציע ואחרי התקף הלב בחיפה והבאסה במושבה- אתמול יצאתי גאה מאוד בקבוצה שלי. איזו מלחמה, איזו וינריות, איזה אינטנסיביות!
דיופ ובלוריאן היו טובים מאוד. אליאסי היה מרוכז וטוב! רציתי לרדת לדשא לנשק אותו! מזרחי השתפר מאוד במחצית השניה והזכיר את ימיו היפים. לופז היה לא רע בכלל. איגור הוא חלוץ מצוין והאמון בו מוצדק לגמרי, ביטון- זה מתחיל להיות בלתי נתפס מה שהוא עושה העונה! מת עליו!
אליאל נתן דקות אחרונות שבהן משך את עצמו לקצה. מת על המחוייבות שלו.
מקווה שנעלה מפוקסים גם נגד נתניה ונדע לשמור על הפער.