מח' 9 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 20:30, שני, 3.11, טדי
Re: מח' 9 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 20:30, שני, 3.11, טדי
מחצית נפלאה שלנו, לחץ גבוה, מייצרים מצבים, האמצע בשליטה שלנו... כל מה שצריך, רק איגור אחד שלעזאזל איתו עם ההחמצות הקריטיות האלה.
מפה רק להגביר.
מפה רק להגביר.
- simply--red
- Title: CrazyRed
בקשתי ניצול מצבים מקסימלי
בפועל קיבלנו בדיוק ההפך
איזה פיספוס וזה ברור שזה יעלה לנו ביוקר, ביתר תחבר את הדקות הטובות שלה ונצטרך לעמוד בהן ומצד שני שסילבה יחזור למימדים שלו ימח שמו תפס יום של שמייכל
בפועל קיבלנו בדיוק ההפך
איזה פיספוס וזה ברור שזה יעלה לנו ביוקר, ביתר תחבר את הדקות הטובות שלה ונצטרך לעמוד בהן ומצד שני שסילבה יחזור למימדים שלו ימח שמו תפס יום של שמייכל
יש המון שינויים במשחק עצמו שחלק מזה גם דיברנו כאן וזה נהדר. גנאח נראה מצוין, הקישור דופק וקנגוואה שאנחנו כל כך צריכים אותו לא חד.
בצד הרע, אנחנו מותקפים פעם אחר פעם מצד ימין מהחורים של מזרחי והחוסר תמיכה של דן ביטון שם, ואנחנו משחקים ב10 שחקנים בלי חלוץ עם לופז בחוד.
הייתי רוצה הגנתית שדן ירד מדרגה ויהיה כנף ימין וושקנגוואה ישאר למעלה למעברים, ביחד עם זאהי אחמד שבטח ייכנס בדקה 60. גם דוידזאדה חייב להיכנס כדי לתת קשיחות, גם לופז מפקיר המון אבל בלוריאן וקנגוואה מכסים עליו.
ההבדל בין קינגס לאיגור שקינגס גם נמצא בכל המגרש, ואולי רק אולי אם היה לו טיפה יותר חמצן במוח כשהוא מגיע ל16 הוא גם היה נראה טוב יותר. הפסים של הבלמים תענוג טפו טפו מסכים.
בצד הרע, אנחנו מותקפים פעם אחר פעם מצד ימין מהחורים של מזרחי והחוסר תמיכה של דן ביטון שם, ואנחנו משחקים ב10 שחקנים בלי חלוץ עם לופז בחוד.
הייתי רוצה הגנתית שדן ירד מדרגה ויהיה כנף ימין וושקנגוואה ישאר למעלה למעברים, ביחד עם זאהי אחמד שבטח ייכנס בדקה 60. גם דוידזאדה חייב להיכנס כדי לתת קשיחות, גם לופז מפקיר המון אבל בלוריאן וקנגוואה מכסים עליו.
ההבדל בין קינגס לאיגור שקינגס גם נמצא בכל המגרש, ואולי רק אולי אם היה לו טיפה יותר חמצן במוח כשהוא מגיע ל16 הוא גם היה נראה טוב יותר. הפסים של הבלמים תענוג טפו טפו מסכים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
איגור גם שם שני מצבים לגול.
בואו נדבר על מי שאמור להיות חוד החנית בהתקפה שכולם עובדים בשבילו וכבר 3-4 משחקים נראה כמו סלליך.
זלטאנוביץ' נמצא בקבוצה בשביל לעבוד בשביל ביטון וקנגוואה, לא להפך.
בואו נדבר על מי שאמור להיות חוד החנית בהתקפה שכולם עובדים בשבילו וכבר 3-4 משחקים נראה כמו סלליך.
זלטאנוביץ' נמצא בקבוצה בשביל לעבוד בשביל ביטון וקנגוואה, לא להפך.
תתעורר קינגס הכל תלוי בך אבא !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
די נו.
תורגמן במקומו ואנחנו עם עוד כמה נקודות.
כל הכבוד על העבודה. אני לא יכול לסבול חלוצים שעולים לקבוצה בנקודות כי הם לא יודעים לשים כדור ברשת.
כל הכבוד על העבודה. אני לא יכול לסבול חלוצים שעולים לקבוצה בנקודות כי הם לא יודעים לשים כדור ברשת.
- Melikson24
בסדר הוא לא הגיע מהליגה הסקנדינבית. הוא משחק פה 4 שנים ואנחנו יודעים שהוא שווה את הדו ספרתי.ForeverRed כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:31די נו.
הוא צריך איזה 2 גולים וזה יפתח.
מזרחי פשוט זוועה. זוועה.
מלבדו כולם טובים, קינגס היה חייב להביא שער. רואים שזה עניין של ביטחון.
אם לא ננצח פה אנחנו נבכה.
ביתר מסוכנת כי יש לה שחקנים שמכלום יעשו שער. אנחנו חייבים ללחוץ עוד על הגז והפעם לדפוק את זה פנימה.
עם יותר ביטחון וחדות היינו אונסים, זה בדיוק המשחק לקחת בכוח ולבנות מומנטום כזה מחדש.
מלבדו כולם טובים, קינגס היה חייב להביא שער. רואים שזה עניין של ביטחון.
אם לא ננצח פה אנחנו נבכה.
ביתר מסוכנת כי יש לה שחקנים שמכלום יעשו שער. אנחנו חייבים ללחוץ עוד על הגז והפעם לדפוק את זה פנימה.
עם יותר ביטחון וחדות היינו אונסים, זה בדיוק המשחק לקחת בכוח ולבנות מומנטום כזה מחדש.
עוד כמה נקודות? הפסדת בדיוק 3.ForeverRed כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:31די נו.
הפכת את תורג'מן לסוארס. גם בעונת השיא המדהימה שלו ביחס לעצמו בעונה שעברה היה ברור שזה לא מספיק.
העונה הוא יותר כבד מתמיד, לא רציני לבנות עליו. גם ככה יש לנו התקפה של בטטות.
הביאו את זלטאנוביץ' בגלל שהוא לוחץ וקבוצתי, ואת זה הוא עושה מעולה. האכזבה שלי היא יותר מביטון שלא מביא את מה שהוא צריך להביא. למה הוא בכלל בהרכב אם הוא לא מביא מספרים? מה הוא תורם?
המספרים של איגור בשלב הזה עדיין יותר עניין של באד לאק מאשר מגמה מבחינתי. היה יכול להוסיף לעצמו בכיף עוד 3-4 בישולים ו2-3 שערים עם קצת יותר מזל.
בלי קשר ידענו שהוא לא גולר גדול גם כשהגיע.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 03 נובמבר 2025, 21:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- simply--red
בלי הפנדלים אני לא יודע בכמה מהעונות הוא עם דו ספרתיMelikson24 כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:34בסדר הוא לא הגיע מהליגה הסקנדינבית. הוא משחק פה 4 שנים ואנחנו יודעים שהוא שווה את הדו ספרתי.
הוא צריך איזה 2 גולים וזה יפתח.
באמת נותן עבודה והכל אבל רבאק חלוץ צריך לשים כדור ברשת
הלוואי ויתן כבר, הוא חייב את זה לביטחון
ישש איגור
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אחלה איגור
מזרחי בלתי נסבל עם האיבודים האלו. מעדיף את אחמד מגן כבר
מזרחי בלתי נסבל עם האיבודים האלו. מעדיף את אחמד מגן כבר
- Melikson24
אני מת על הקבוצה הזאת. כיף של כדורגל.
מזרחי כמעט סידר פה גול לביתר, הוא שוחה.
גול של איגור, מעבר ענק. סוף סוף.
גול של איגור, מעבר ענק. סוף סוף.
- Melikson24
צריך להסתכל על התמונה המלאה. ובתמונה המלאה התרומה שלו לקבוצה ולמשחק הקבוצתי מכרעת.simply--red כתב: ↑03 נובמבר 2025, 21:37בלי הפנדלים אני לא יודע בכמה מהעונות הוא עם דו ספרתי
באמת נותן עבודה והכל אבל רבאק חלוץ צריך לשים כדור ברשת
הלוואי ויתן כבר, הוא חייב את זה לביטחון
דוגמא נהדרת קיבלנו עכשיו.
הגולים יגיעו. צריך קצת סבלנות.