גביע המדינה 25/26
גביע המדינה 25/26
בראשון יוצאים לדרך לשמור על התואר.
ההגרלה תיערך ב-13:00, המשחק הראשון ייערך כרגיל באיזור חודש דצמבר.
העולות:
ליגת העל: מכבי ת”א, הפועל ב”ש, מכבי חיפה, הפועל חיפה, בית”ר ירושלים, מכבי נתניה, הפועל ירושלים, מ.ס. אשדוד, הפועל ת”א, בני ריינה, בני סכנין, הפועל פ”ת, עירוני טבריה ועירוני קריית שמונה
ליגה לאומית: הפועל רמת גן, בני יהודה, הפועל כפר שלם, מכבי יפו, הפועל כפר סבא, מכבי הרצליה הפועל רעננה ומ.ס כפר קאסם
ליגה א’: מ.ס דימונה, מ.כ כפר סבא 1928, מכבי אחי נצרת, מכבי קריית גת, ירמיהו חולון, שמשון ת”א, הפועל עירוני כרמיאל, מכבי אתא ביאליק, הפועל אום אל פאחם
ליגה ב’: מ.כ. שדרות ואורתודקסים יפו.
רצוי- דימונה/שדרות בטרנר
מצוי- בית״ר בטדי
העולות:
ליגת העל: מכבי ת”א, הפועל ב”ש, מכבי חיפה, הפועל חיפה, בית”ר ירושלים, מכבי נתניה, הפועל ירושלים, מ.ס. אשדוד, הפועל ת”א, בני ריינה, בני סכנין, הפועל פ”ת, עירוני טבריה ועירוני קריית שמונה
ליגה לאומית: הפועל רמת גן, בני יהודה, הפועל כפר שלם, מכבי יפו, הפועל כפר סבא, מכבי הרצליה הפועל רעננה ומ.ס כפר קאסם
ליגה א’: מ.ס דימונה, מ.כ כפר סבא 1928, מכבי אחי נצרת, מכבי קריית גת, ירמיהו חולון, שמשון ת”א, הפועל עירוני כרמיאל, מכבי אתא ביאליק, הפועל אום אל פאחם
רצוי- דימונה/שדרות בטרנר
מצוי- בית״ר בטדי
Re: גביע המדינה 25/26
הייתה טעות במקור : שמשון ת"א לא העפילה ( הפסידה לכפר קאסם )Itay כתב: ↑30 אוקטובר 2025, 20:15בראשון יוצאים לדרך לשמור על התואר.
העולות:
רצוי- דימונה/שדרות בטרנר
מצוי- בית״ר בטדי
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
תנו לי את ירמיהו חולון בחולון ואני מבסוט.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
באסה שמעלות/תרשיחא לא עלו, בא לי סלפי על רקע ''פלאפל הפועל ב''ש''
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחחח.... הייתי שם....אורי אדום בנשמה כתב: ↑01 נובמבר 2025, 18:43באסה שמעלות/תרשיחא לא עלו, בא לי סלפי על רקע ''פלאפל הפועל ב''ש''![]()
עזוב אחי, ירמיהו חולון זה קל"ב חביב בימים טרופים אלה, למרות שאיני יודע איפה יארחו.
- simply--red
- Title: CrazyRed
אכן מושלם .
גם בטרנר
גם תורמים כסף לקבוצה דרומית
גם הזדמנות להכניס שחקנים לרוטציה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
הגרלה מצויינת, הייתי שמח אם המשחק היה בשדרות ולא בטרנר (לתת להם יום חג אחרי מה שעברה העיר).
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הגרלה מפתיעה לטובה
הגרלה מעולה, לא פחות חשוב שמכבי קיבלה יריבה מליגת העל מה שלא יאפשר לה רוטציות רחבות מדי.
תענוג של הגרלה
היו כבר נתיבות ודימונה, עכשיו שדרות.
נשארו לעתיד ערד וירוחם, לא?
נשארו לעתיד ערד וירוחם, לא?