רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
20 אוקטובר 2025, 14:43
ומה לעזאזל בריא בקבוצה שלהם?
אלה שלא הצליחו לנצח קבוצה בלבל יותר גבוה מריינה ואשדוד, אלה שאכלו בנס רק 3 מהקבוצה של אבוקסיס בבית שלהם אחרי יתרון 2:0,
אלה שההתקפה הכי זוהרת שהם יכולים להעמיד זה פודגראנויים ונהואליים.

מה שבריא זה שהם לא קיבלו בראש מאיתנו בסמי ומהצהבת בבלומפילד? אוקיי אחלה סטנדרט להגדרה קבוצה בריאה.

לא צריך בכוח, שום דבר לא בריא שם, לא המועדון ולא הקבוצה.
אם מישהו היה שואל אותי בקיץ באיזה קבוצה יהיו עיסאת,פודראגנו,זסנו,נאור ואוחנה הייתי מהמר על ריינה/טבריה.

בכר אם יתמנה לוקח על עצמו אתגר עוד יותר קשה מהקבוצה השבורה שהוא השאיר.
אם בכר חותם שם הם איבדו את זה לגמרי.
הפאניקה שם חוגגת כי הרי רק לפני 4 חודשים הוא פוטר...
וגם הוא - מה אתה חוזר למקום בירידה שרק יוריד לך את הקריירה למטה ?
עונת המיחזור של רפאלוב ועובדיה .
יש כסף בלי סוף אז למה לא ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Red Tiger כתב:
20 אוקטובר 2025, 09:52
בוא רגע נדבר הגיונית בסדר?
אם קוזוך לוקח אליפות נראה לך הגיוני שיוותר על מוקדמות צמפיונס בשביל קבוצה שוואלה אפילו לא בטוחה בפלייאוף?
ונניח שלא לוקח אליפות אני בעצמי קושר אותו עם סרט ונותן להם אותו כי כנראה שהוא חא בנוי להביא אחת כזאת אם הוא מוביל שנתיים ברצף את הליגה ונכשל במאני טיים.
דבר נוסף,אין שום סיכוי שקוזוך ייילך מאחורי הגב של אלונה,שום סיכוי.
מציע להפסיק להקשיב לעיתונאים חסרי מושג.
אני מבין שבשביל חלק כאן זאת הזדמנות לעורר קצת כאוס אבל זה לא יקרה,לא עשן ולא נעליים.
מישהו פה רוצה להצית מדורות ולעורר כאוס בכל הקשור לאלונה או לקוז'וך? לא יכול להיות! אוהד אמיתי לא עושה דבר כזה וכולם פה אוהדי באר שבע, לא?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
20 אוקטובר 2025, 14:43
ומה לעזאזל בריא בקבוצה שלהם?
אלה שלא הצליחו לנצח קבוצה בלבל יותר גבוה מריינה ואשדוד, אלה שאכלו בנס רק 3 מהקבוצה של אבוקסיס בבית שלהם אחרי יתרון 2:0,
אלה שההתקפה הכי זוהרת שהם יכולים להעמיד זה פודגראנויים ונהואליים.

מה שבריא זה שהם לא קיבלו בראש מאיתנו בסמי ומהצהבת בבלומפילד? אוקיי אחלה סטנדרט להגדרה קבוצה בריאה.

לא צריך בכוח, שום דבר לא בריא שם, לא המועדון ולא הקבוצה.
אם מישהו היה שואל אותי בקיץ באיזה קבוצה יהיו עיסאת,פודראגנו,זסנו,נאור ואוחנה הייתי מהמר על ריינה/טבריה.

בכר אם יתמנה לוקח על עצמו אתגר עוד יותר קשה מהקבוצה השבורה שהוא השאיר.
לא הייתה לי שום כוונה לפתוח דיון על מכבי חיפה.
זה לא המקום.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Melikson24 כתב:
20 אוקטובר 2025, 08:20
אוהדי חיפה טוענים שטוכמן אמר ביציע העיתונות שקוזוך לא רוצה להאריך חוזה במטרה להגיע לחיפה בעונה הבאה.
רן קוז'וך בדרך להארכת חוזהו בבאר-שבע

https://www.ynet.co.il/sport/article/hkuay1100rlg

למי שעוד לא הבין מי זה טוכמן .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

אין ראוי ממנו. מהלך חשוב לא פחות משחקן כזה או אחר.

יש לרן עוד המון לאן להתקדם בעיקר באיך להגיב למשחק ובהכנה לאירופה אבל בגדול עשה פה מעל ומעבר למצופה, תוך קיץ אחד קידם פה שחקנים בצורה הירואית, הרים פה קבוצה מאומנת ומהנה לצפייה שמגיעה עם ביצים לכל מגרש בארץ וכבר שנתיים מועמדת רצינית לצלחת (ואילו החוק והספורטיביות היו רלוונטיים בליגה הזו אז גם היינו לוקחים אחת).

נקווה שייסגר בקרוב, בהצלחה רן!

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

4 לב אדום כתב:
24 אוקטובר 2025, 07:57
רן קוז'וך בדרך להארכת חוזהו בבאר-שבע

https://www.ynet.co.il/sport/article/hkuay1100rlg

למי שעוד לא הבין מי זה טוכמן .
טוכמן זה גיס חמישי
*** צהוב שעושה הכל כדי לפגוע בנו תחת הכיסוי של "כתב מסקר"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צעד מתבקש.
לטוב ולרע, הוא הכוכב האמיתי של הקבוצה.
יש לו עוד הרבה מה להוכיח ולאן להתקדם.

לא חושב שטוכמן עשה בכוונה.
הוא זיהה פרצה ונכנס אליה. זאת העבודה שלו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

הוא חפר בור שאחרים נפלו אליו....

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

רק על זה שהוא שידרג את בלטקסה,בלוריאן,מזרחי ופרץ לשחקני נבחרת מגיע לו פרס ישראל.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Red Tiger כתב:
24 אוקטובר 2025, 11:34
רק על זה שהוא שידרג את בלטקסה,בלוריאן,מזרחי ופרץ לשחקני נבחרת מגיע לו פרס ישראל.
שמע זה מדהים.
כל פעם שאני חושב על זה, זה פשוט בלתי נתפס.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

פרץ 8 זה ברמת האוגו יורד מדרגה ל6
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

shovalb9 כתב:
24 אוקטובר 2025, 15:59
פרץ 8 זה ברמת האוגו יורד מדרגה ל6
פרץ שיחק 8 גם באוסטריה. רק פה החליטו שהוא 10 בלבד.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״יש דברים טובים ורעים לקחת מהמשחק הזה, בסוף לדעת לנצח משחקים זה הבסיס של כל קבוצה ואת זה אנחנו צריכים להבין ולקחת בחיבוק, בשנה שעברה במשחק די דומה סיימנו ב-1:1 אז צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהבין שניצחנו משחק שלא היינו בו טובים וכמובן שיש גם דברים שצריך לשפר״

״אני חושב שהיכולת אולי נבעה מהביטחון שנפגע אחרי ההפסד אבל גם אם זה זה אז אני כמאמן והשחקנים כשחקנים נצטרך להבין איך זה לא קורה בהמשך, בסוף אנחנו נמצאים כרגע איפה שאנחנו נמצאים כי אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה, מה יהיה בהמשך אלוהים יודע אבל כרגע זה המצב ואין סיבה שבגלל משחק לא טוב או בגלל הפסד נפגין חוסר ביטחון, צריכים ללמוד מהטעויות ולהסתכל קדימה״

״אם יש קבוצות שהפילוסופיה שלהם זה כדורגל מעברים והם מתאמנים על זה ועושים את זה נהדר כמו ק״ש ששיחקנו נגדה שבוע שעבר ובמקום לדבוק בעקרונות שלנו שזה להוריד את היריב נמוך מה שמקשה על המעברים שלו אנחנו מתחילים לשחק את הכדורגל שלהם אז זה לא משנה שקוראים לנו הפועל ב״ש ועל זה היה הכעס שלי השבוע שלא שיחקנו את הכדורגל שלנו, אמרתי לשחקנים שלי יש לי חדשות בשבילכם, לצערי אנחנו נפסיד וגם נעשה תיקו אבל כל עוד זה בדרך שלנו ובעקרונות שלנו אז הכל בסדר אבל ברגע שאנחנו יוצאים מהעקרונות שלנו אז גם בניצחונות אני מאוד לא אוהב את זה ואני גם אגיד לכם שהרבה אספקטים לא טובים שראיתי נגד ק״ש ראיתי גם בניצחונות כשהיה פה happy happy, אז דווקא אחרי הניצחונות דיברתי עליהם חזק מאוד עם שחקנים באופן אישי״

״האסיפה שלי לא הייתה חריגה ברמת הזמן, כשיש על מה לדבר מדברים ואני יכול להבטיח לכם שצעקות לא היו ואגב אני הכי מסוכן שאני שקט. לא תירגלתי הרכב כי לא ידעתי, עד היום בצהריים עוד היו לבטים לגבי עמדות מסויימות. היום פתחנו מעט הססני בהתחלה, נתנו גול ואז היו עוד איזה שני מצבים שאם הם נכנסים אנחנו יורדים למחצית ב-2-3:0, אבל זה לא קרה מאותן סיבות שדיברנו קודם, בסוף אין פה מה להגיד זה לא משחק טוב שלנו, אבל גם בתוך המשחק הלא טוב הזה יש דברים לקחת איתנו וזה בעיקר את הניצחון ואנחנו רוצים להיות קבוצה מנצחת גם בתקופות כאלה, לכל קבוצה יש עליות וירידות ואנחנו רוצים שהירידות יהיו כמה שפחות חדות״

״איגור לפני שהגיע לב״ש היה טופ 3 חלוצים בישראל, היום האחריות שלו זה להיות טופ 1 בישראל והוא צריך לקחת את הפועל ב״ש מעונה שעברה מקום אחד קדימה בטבלה. אני מכבד את איך שאתם בוחנים את הדברים אבל אני בוחן אותם בצורה מאוד אחרת, איגור תורם המון להפועל ב״ש אם זה מבחינה הגנתית, אם זה במשחק המעברים, וזה ממשיך ביג טיים במשחק ההתקפה והיום חוץ מהשער שנפסל הוא העמיד 3 שחקנים מול שוער. זה מצחיק לומר אבל איך שאתם תופסים את איגור לעומת איך שאני רואה אותו זה שמיים וארץ. אני חושב שהוא חלוץ אדיר והוא בדיוק מה שרציתי בקבוצה שלי ואני בטוח שהוא עוד יתרום לנו בהמשך״

״הכנסתי את מיגל כי הרגשתי שאור על הגבול לקבל אדום, לגבי יתר החילופים הרגשתי שנגמרות לנו הרגליים במשחק ואנחנו מאבדים כוח וזאת הסיבה ליתר החילופים״

״אני חושב שזה יהיה מאבק של יותר מ-2 קבוצות העונה, לגבי מה שקרה בדרבי זה לא מעניין אותי אני מתעסק בהפועל ב״ש, כל השאר לא שלי״

״לוי פתח פעם שנייה בהרכב, פעם ראשונה באלוף האלופים למרות שזה היה קצר. אני חושב שזו הייתה סה״כ הופעה טובה מאוד שלו כמובן שיש מה לשפר אבל הוא ייתן לו עוד הרבה אספקטים בהמשך״

״חמודי מתאמן באופן מלא, ברגע שהוא יהיה כשיר הוא ייקח חלק, אנחנו רוצים להחזיר אותו מספיק בריא כדי שלא יחזור אחורה״

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

מקווה מאוד שאיגור יראה את מה שהוא מאמין בו. אןלי לצד חלוץ נוסף זה יהיה לו קל יותר לבלוט כמו שניסה בסוף המשחק (כמו בניצחון מול מכבי ת"א באלוף האלופים). ההפסד מול ק"ש זה נטו עליו כי לא עשה שינויים. הפחד מלהכניס מחליפים פוגע בהרכב. אתמול החילופים היו נכונים, אך מאוחרים ב10-20 דק'. הוא גם אמר את זה לא נכון, זה לא שק"ש וריינה עושות בונקר ומחכות לנו נמוך סטייל אבוקסיס. הפוך - הן עושות לנו ברדה, מצופפות את האמצע, לוחצות גבוה ומחכות לאיבוד כי יודעות שמהאגפים אנחנו לא מהירים ולא מסוכנים ובחוד אין לנו מטוס שצריך להיזהר ממנו. הוא ניסה לענות על זה עם זאהי אחמד פעם, אבל זה יצא עקום כי זאהי לא חלוץ באופי שלו.
בעיניי הייתי רוצה לראות הגנתית צריך שקינגס יישאר למעלה, מגנים ב4-4-2 כשקינגס ליד איגור, לא דן ביטון. זה לבד יביא לנו הרבה יותר מסוכנות מקדימה וקבוצות יחשבו פעמיים אם הם תוקפים אותנו בכזו הפקרות.
לגבי קרנות, אני מקווה מאוד שעם שובו של ויטור נחזור להיות מסוכנים בקרנות התקפיות, נחזור לקו נבדל ונפסיק לשבת כל כך נמוך בנייחים הגנתיים, במיוחד עם שוער שלא יודע לצאת אליהם כמו אליאסי.

חילופים מאוחרים מאוד, ובמצבנו כשהקבוצה מאוד עייפה - צריך לרענן ויש את מי להכניס. גנאח היה צריך לצאת במחצית. בלוריאן דן ביטון ופרץ - שניים מהם דקה 60. לופז+ צהוב + אנחנו מתגוננים זה חילוף קלאסי. אנחנו בעידן 5 חילופים, הרגע היה נבחרת ותכף יש עוד פעם פגרת נבחרת, צריך לרענן ולהכניס אחרת למה יש לנו סגל. ויטור, זאהי אחמד,אליאס,גיא מזרחי (אפשר גם באמצע), איילון אלמוג,דוידזאדה,ת'ורגמן, שייתן להם, וזה עוד כשבלטקסה וסאבובו מחוץ לסגל וחמודי עוד לא חזר מפציעה, אז בכלל יש לנו שינויים שאפשר כי יש שחקנים שמסריחים את הדשא לעשות.

לא יקרה כלום גם אם חזות ומור סימנטוב יתחילו לקבל 10-20 דק' כשאנחנו מנצחים ביתרון ברור. מי שהכי פחות סביר שיקבל דקות, הוא האופציה הראשונה לקבל אותן כשהמשחק נהיה גארבג'.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אליאס ואלמוג אלה שחקנים שנכנסים רק כשאין ברירה.
אין להם טכניקה בסיסית, ויש הרבה יותר סיכוי שיהרסו מאשר שיועילו.
במיוחד אליאס, שחקן שאין קבוצה בליגה שאין לה לפחות קשר אחד טוב ממנו. כמו שמיר, ברגע שיעזוב יבינו כמה הוא לא קשור וכמה שחקן כזה לא צריך להיות פה.

חזות כן מוכשר ואולי שווה דקות, לא יודע למה לא נותנים לו.
מזרחי כקשר אמצע זה גם משהו שהייתי מנסה כי פשוט אין ברירה. כתבתי על זה גם בעבר.
יש לנו עומק מאחורה, קישור ומעלה אחמד בלבד. זה מצב אבסורדי שלא יכול להימשך.
אז כן, צריך להשתמש בלוי גם ככנף, לנסות מזרחי כקשר אמצע - דברים שיכולית להוסיף טיפה בשר, רגליים שיש בהם משהו ועומק.

שלח תגובה