איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
Re: איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
השערים יגיעו, בינתיים הוא תורם בהמון אספקטים אחרים שיכולנו רק לחלום עליהם מגאריטה, שושנאצב, סלמאני או אגודלו. אחלה שחקן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- ForeverRed
עוד משחק מאחורינו ואיתו השאלה הקבועה - מה עם גולים?
יגיעו בקבוצות של צמדים אי איזה שלושער מטורף כשיתחבר לו
יציבות בהבקעת שערים זה לא האיש
לגמרי! עם כל הכבוד לעבודה שהוא משקיע והוא משקיע.
אנחנו צריכים גם את השערים שלו.
מאוד מאכזב שמתוך 22 שערי ליגה הוא כבש רק 2.
והוא כן מגיע למצבים.
העסק איתו עובד מצוין בינתיים. מה משנה מי מבקיע? מאמין שההתמדה וההשקעה שלו תניב גם מספרים. סבלנות.
- simply--red
- Title: CrazyRed
אאלט חלוץ אמור לשים גולים נכון?
לא האיש לגולים
היה לו הספק יפה בנתניה, הוא יודע לתת גולים.
אני כרגע ממשיך להיות מעודד מזה שהוא תמיד בעניינים. אתמול הוא בנה את שני המצבים היחידים שהיו לנו וגם חילץ את המצב שאחמד זרק לפח.
אני מסתכל על כל החלוצים החדשים בליגה ואפילו בקבוצות הגדולות באירופה, לפעמים זה לוקח זמן עד שהסכר נפרץ.
אין אלטרנטיבה טובה ממנו בספסל. להתחיל להריץ עכשיו את תורג'מן יהיה קשקוש מיותר, אלמוג לא ברמה עד שיוכח אחרת.
הבעיה ההתקפית היותר גדולה שלנו היא בצד שמאל, ובחוסר היציבות של קנגוואה שחייב להשפיע יותר על הקבוצה.
אני כרגע ממשיך להיות מעודד מזה שהוא תמיד בעניינים. אתמול הוא בנה את שני המצבים היחידים שהיו לנו וגם חילץ את המצב שאחמד זרק לפח.
אני מסתכל על כל החלוצים החדשים בליגה ואפילו בקבוצות הגדולות באירופה, לפעמים זה לוקח זמן עד שהסכר נפרץ.
אין אלטרנטיבה טובה ממנו בספסל. להתחיל להריץ עכשיו את תורג'מן יהיה קשקוש מיותר, אלמוג לא ברמה עד שיוכח אחרת.
הבעיה ההתקפית היותר גדולה שלנו היא בצד שמאל, ובחוסר היציבות של קנגוואה שחייב להשפיע יותר על הקבוצה.
- ForeverRed
איגור לא חלוץ חדש בליגה.
גם אני אוהב את העבודה שלו אבל הוא הגיע לכאן בחוזה גדול כדי לשדרג את ההתקפה ולתת גולים.
הוא הבקיע רק במשחק אחד מתקופת ההכנה ועד היום.
זה רחוק מאוד מהמצופה ולא צריך לחפש סיבות להצדיק את זה.
גם אני אוהב את העבודה שלו אבל הוא הגיע לכאן בחוזה גדול כדי לשדרג את ההתקפה ולתת גולים.
הוא הבקיע רק במשחק אחד מתקופת ההכנה ועד היום.
זה רחוק מאוד מהמצופה ולא צריך לחפש סיבות להצדיק את זה.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
השערים יגיעו. אני לא מודאג.
אני מבסוט מהמעורבות שלו. סוף סוף חלוץ עם השפעה והתאמה לשיטה.
אני מבסוט מהמעורבות שלו. סוף סוף חלוץ עם השפעה והתאמה לשיטה.
אני לא מצדיק. אם גם בעוד כמה חודשים הוא יהיה על 5-6 שערים זה לא מספיק.
אבל צריך להגיד שבדומה לגריטה בעונה שעברה, הוא יותר עובד בשביל הקבוצה מאשר להפך. ואת זה הוא עושה מצוין.
כרגע חושב שעדיף להמשיך להריץ אותו בהרכב עד שזה ייפתח. אין שום דבר יותר טוב ממנו בספסל.
אבל צריך להגיד שבדומה לגריטה בעונה שעברה, הוא יותר עובד בשביל הקבוצה מאשר להפך. ואת זה הוא עושה מצוין.
כרגע חושב שעדיף להמשיך להריץ אותו בהרכב עד שזה ייפתח. אין שום דבר יותר טוב ממנו בספסל.
זה לא יפתח ולא ישתנה ואגב הוא מה שהצוות מחפש בגלל במעורבות שלו והיכולת להשתתף במשחק ההתקפה ולהכין מצבים
הוא יתן את הגולים שלו לא יותר ולא פחות
הוא יתן את הגולים שלו לא יותר ולא פחות
המעורבות היא אחלה אבל זה רחוק מלהספיק, אתמול זו פעם שנייה או שלישית שהוא שורף מצב של שער בטוח, במצב שהוא מסר לגאנח
בכל יום אחר הוא היה מנסה לבעוט אבל החוסר ביטחון ניכר עליו.
זו עוד עמדה שאנחנו סובלים מחוסר תחרות, תורג׳מן הפך תוך חודש מחלוץ יחסית פורה לגופה מהלכת, זו בעיה שגם איתה נצטרך להתמודד עד ינואר (שגם אז אני לא יודע איזה אופציה ישראלית בדיוק תהיה רלוונטית).
בכל יום אחר הוא היה מנסה לבעוט אבל החוסר ביטחון ניכר עליו.
זו עוד עמדה שאנחנו סובלים מחוסר תחרות, תורג׳מן הפך תוך חודש מחלוץ יחסית פורה לגופה מהלכת, זו בעיה שגם איתה נצטרך להתמודד עד ינואר (שגם אז אני לא יודע איזה אופציה ישראלית בדיוק תהיה רלוונטית).