מסכים.
הוא התחיל לקחת סיטואציות כמו היום גם לייצור מצבים ולא רק לדריבלים חסרי תועלת.
סידר את הקורה של אחמד ועוד לפחות 2 כדורים שביום טוב של אליאל יכולים להיגמר בקלות בשער.
זה משהו שהיה חסר לו מאוד, לתרגם דקות טובות לכדורים שמביאים מצבים ושערים והענה הוא הרבה יותר עקבי בזה. יותר מאי פעם.
הדגלים של הארגון מאוד הפריעו במחצית הראשונה, אבל לא ראיתי מה בדיוק עשה טוב היום.
בעיניי קצת יומרני לרשום שחקן ליגה מצוין לשחקן שמחוץ לבית שלו, ובכל משחק מול יריב רציני לא עשה אף פעולה מכרעת לאורך כל הקריירה.
הוא לא שם, וגם היום לא התעלה ביום שהיה צריך אותו עם החטאת ענק.
ההחמצה המזעזעת הוציאה אותו מהמשחק.
עד לאותו רגע הוא היה מהיותר סבירים, שיחק בצורה בוגרת. ברור שמצפים ממנו ליותר אבל צריך גם להיות ריאלים. על העמדה שלו אמור לשחק מישהו אחר.
הכל ביחס לחומר הקיים בסגל.
ההחמצה המזעזעת הוציאה אותו מהמשחק.
עד לאותו רגע הוא היה מהיותר סבירים, שיחק בצורה בוגרת. ברור שמצפים ממנו ליותר אבל צריך גם להיות ריאלים. על העמדה שלו אמור לשחק מישהו אחר.
הכל ביחס לחומר הקיים בסגל.
אם זה הציפייה שלך ממנו אז לא שייך לרשום עליו שיהיה שחקן ליגה מצוין.
שחקן ליגה מצוין מסוגל לתת הופעה טובה ולהביא ניצחון מול קבוצת ליגת העל גנרית בחוץ. גאנח לא עשה את זה מעולם.
לי בעבר היה ציפייה שיהיה חומר לשחקן ליגה מצוין. מעונה לעונה זה עובר לי ואני כן חושב שהעונה הוא עשה התקדמות מסוימת.
אם זה הציפייה שלך ממנו אז לא שייך לרשום עליו שיהיה שחקן ליגה מצוין.
שחקן ליגה מצוין מסוגל לתת הופעה טובה ולהביא ניצחון מול קבוצת ליגת העל גנרית בחוץ. גאנח לא עשה את זה מעולם.
לי בעבר היה ציפייה שיהיה חומר לשחקן ליגה מצוין. מעונה לעונה זה עובר לי ואני כן חושב שהעונה הוא עשה התקדמות מסוימת.
הוא עדיין צעיר.
ראינו שחקנים פחות מוכשרים פורצים בשלבים מאוחרים יותר.
מאכזב אבל זה מה יש כרגע.
ושוב, יש פרות קדושות לטפל בהם לפניו.
רשמתי בעתיד, לא עכשיו. כל הישראלים העלאק מוכשרים האלו מתחילים לשחק כדורגל רק בגיל 24-25.
זה שגנאח הראה ניצוצות התקדמות בגילאי 19-21 זאת נקודת זכות לטובתו. ואני ממש לא מחמיא, פשוט הרף פה ברצפה.
כמו שאמרתם, ביחס לחומר הקיים הוא צריך לפתוח פה ושם, בעיקר מול הקטנות בטרנר. אין ברירה.
אבל אוי ואבוי אם נסיים את חלון ינואר מבלי כשיש לפחות שני שחקנים על העמדה שלו לפניו.
לא רציני לרוץ לאליפות עם שחקנים כאלו בהרכב.