אוהד קדוסי שוחרר מהמועדון
אוהד קדוסי שוחרר מהמועדון
קבוצת הפועל "קריסטל " באר-שבע הודיעה היום ב') לחלוץ הקבוצה, אוהד קדוסי, כי הוא רשאי לחפש לעצמו קבוצה חדשה. קדוסי, שוחח היום עם מנכ"ל הקבוצה ארז בדש ובה נאמר לו כי הוא משוחרר מהמועדון.
https://www.hapoelb7.com/site/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.hapoelb7.com/site/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: אוהד קדוסי שוחרר מהמועדון
https://www.one.co.il/Article/160107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מובנת לי ההחלטה הזאת, קדוסי עדיין שחקן עם ביקוש מסויים, ועכשיו המועדון לא ירוויח עליו כלום. לא היה עדיף להיכנס למו"מ עם סכנין או משהו?
בכל מקרה עונה מאוד בינונית שלו גם אחרי שהוא חזר להרכב (והיה שם מספיק זמן), לדעתי הוא עדיין מספיק צעיר בשביל לעשות קאמבק בגדול.
בכל מקרה עונה מאוד בינונית שלו גם אחרי שהוא חזר להרכב (והיה שם מספיק זמן), לדעתי הוא עדיין מספיק צעיר בשביל לעשות קאמבק בגדול.
שחקן עם פוטנציאל אדיר , חבל שלא יפרוץ אצלנו
בכל מקרה אני מאחל לו בהצלחה
אני לא חושב שהוא ילך בחינם

לפי דוברת המועדון ציפורה חלפון הוא שוחרר, לא יושאל.ירון כתב:שחקן עם פוטנציאל אדיר , חבל שלא יפרוץ אצלנו
וברגע שהוצאת הודעה כזאת אף אחד לא יציע עליו כסף כי הוא יודע שהקבוצה לא רוצה אותו יותר.
הדבר היחיד שמעודד שאם הוא עוזב אז לפחות אנחנו יודעים שחלוץ יבוא בקרוב
לא הבנתי מה ההיגיון לשחרר ולא להשאיל?
אלונה קנתה את קדוסי בהרבה כסף, עונה ראשונה הוא היה מצויין, בעונה השניה הוא לא היה טוב, אז במקום להשאיל אותו לקבוצה אחרת בליגת העל משחררים? אם הוא יחתום בסכנין וייתן עונה מדהימה עם 15 שערים לא נרצה אותו בחזרה? בנוסף יהיה אפשר להרוויח עליו כסף מהשאלה או מכירה עתידית.
אלונה קנתה את קדוסי בהרבה כסף, עונה ראשונה הוא היה מצויין, בעונה השניה הוא לא היה טוב, אז במקום להשאיל אותו לקבוצה אחרת בליגת העל משחררים? אם הוא יחתום בסכנין וייתן עונה מדהימה עם 15 שערים לא נרצה אותו בחזרה? בנוסף יהיה אפשר להרוויח עליו כסף מהשאלה או מכירה עתידית.
נערך לאחרונה על ידי oran ב 14 יוני 2010, 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אני מאמין שהחלוץ שיבוא זה היה -איליה יבוראין הסוס מת..
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
לא שחלילה אני עצוב על זה שהוא עוזב אבל לא חבל על הכסף?
כל כך הרבה כסף הושקע בשחקן הבינוני הזה, לפחות את המינימום היו צריכים לנסות להוציע.
בכל אופן, קדוסי עזב, בדש עזב, פדידה ממזמן בבית, אסולין עוד לא חתם.
יש לי תחושה שיש הפתעות על הכוונת.
כל כך הרבה כסף הושקע בשחקן הבינוני הזה, לפחות את המינימום היו צריכים לנסות להוציע.
בכל אופן, קדוסי עזב, בדש עזב, פדידה ממזמן בבית, אסולין עוד לא חתם.
יש לי תחושה שיש הפתעות על הכוונת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאוד מאוד לא מובן. אם אכן שוחרר ללא אופציה של השאלה אז מדובר בעוד צעד תמוהה של ההנהלה.
מדובר בשחקן צעיר שבאר שבע שילמה על כרטיס השחקן שלו לא מעט כסף ושרק לפני 2 עונות כבש כמות גדולה של שערים.
היה מקום להודיע לו שהוא יכול לחפש קבוצה שתשאיל אותו מבחיר נמוך, אבל בטח לא לשחרר.
מדובר בשחקן צעיר שבאר שבע שילמה על כרטיס השחקן שלו לא מעט כסף ושרק לפני 2 עונות כבש כמות גדולה של שערים.
היה מקום להודיע לו שהוא יכול לחפש קבוצה שתשאיל אותו מבחיר נמוך, אבל בטח לא לשחרר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אלונה לא יודעת לנהל מה זה היא קנתה אותו במיליון שקל
מה זה הוא שחקן צעיר מה זה לא לראות כסף עליו אני רוצה שמישהו יבדוק את זהזה תמוה מאוד משהו לא מסתדר לי
מה זה הוא שחקן צעיר מה זה לא לראות כסף עליו אני רוצה שמישהו יבדוק את זהזה תמוה מאוד משהו לא מסתדר לי
בס"ד
קדוסי חלוץ בינוני מאוד אך אכן לא מובנת העובדה שהוא שוחרר ללא תשלום,היה אפשר להוציא מסכנין סכום נחמד שהיה מחזיר קצת מההשקעה.
אם אסולין אכן יעזוב לפ"ת אנחנו בבעיה קשה,אבל אני חושב שדברים נסגרים מאחורי הקלעים אחרת לא היו עושים צעד כזה.
יש לי הרגשה על בלילי...הלוואי.
קדוסי חלוץ בינוני מאוד אך אכן לא מובנת העובדה שהוא שוחרר ללא תשלום,היה אפשר להוציא מסכנין סכום נחמד שהיה מחזיר קצת מההשקעה.
אם אסולין אכן יעזוב לפ"ת אנחנו בבעיה קשה,אבל אני חושב שדברים נסגרים מאחורי הקלעים אחרת לא היו עושים צעד כזה.
אני דווקא חושב יותר בכיוון של טוטו תמוז.yossi כתב:בס"ד