מח' 2 : הפועל ב"ש - עירוני טבריה, שבת 30.8, 20:30, טרנר
Re: מח' 2 : הפועל ב"ש - עירוני טבריה, שבת 30.8, 20:30, טרנר
אירופה וטוטו 3 שערים, ליגה 11...מה נשמע בעצם?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באירופה שיחקנו מול קבוצות טובות מאוד, מול הפועל תל אביב הייתה ירידה מנטלית, היום התעוררנו ובתקווה להמשכיות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- ForeverRed
ההכנה לעונה לא הייתה טובה ושילמנו על זה.
נקווה שהלקחים יופקו.
נקווה שהלקחים יופקו.
משחק קל שעשינו אותו קל!
השחקנים באו באטרף מהרגע הראשון. לא זוכר מתי בעטנו כל כך הרבה לשער ולא משנה נגד מי שיחקנו.
קאנגווה נתן תצוגה שהביאה לשקט וההרחקה פשוט סגרה את הסיפור. היה תענוג לראות את הקבוצה ואת הפירגון בין השחקנים. שחקני בית שעולים לשחק תמיד מרגשים אותי ואני שמח כל כך שחזות בישל וקיבל ביטחון! שייכנס מהר לחדר כושר, יבלע חלבונים וינפח את הגוף.
אני כל כך אוהב שיש פירגון בין השחקנים ולכן גנאח צרם לי כמה פעמים, למרות בישול יפהפה ללופז.
מה נגיד? מחזור שני ואנחנו במקומנו הטבעי. נצא לפגרה בתקווה שאף שחקן שלנו לא ייפגע במשחקי הנבחרות.
זוכר את ה 6:0 נגד יפו בעונה שאחרי האליפות השניה. היום שברנו את השיא הזה. ומי הבא בתור?
השחקנים באו באטרף מהרגע הראשון. לא זוכר מתי בעטנו כל כך הרבה לשער ולא משנה נגד מי שיחקנו.
קאנגווה נתן תצוגה שהביאה לשקט וההרחקה פשוט סגרה את הסיפור. היה תענוג לראות את הקבוצה ואת הפירגון בין השחקנים. שחקני בית שעולים לשחק תמיד מרגשים אותי ואני שמח כל כך שחזות בישל וקיבל ביטחון! שייכנס מהר לחדר כושר, יבלע חלבונים וינפח את הגוף.
אני כל כך אוהב שיש פירגון בין השחקנים ולכן גנאח צרם לי כמה פעמים, למרות בישול יפהפה ללופז.
מה נגיד? מחזור שני ואנחנו במקומנו הטבעי. נצא לפגרה בתקווה שאף שחקן שלנו לא ייפגע במשחקי הנבחרות.
זוכר את ה 6:0 נגד יפו בעונה שאחרי האליפות השניה. היום שברנו את השיא הזה. ומי הבא בתור?
אין מה להגיד, הכל היה מושלם.
משחק שיגרום לשוער של טבריה להתעורר עם זיעה קרה גם בעוד 10 שנים, בחיים לא ראיתי לחץ כזה פסיכי על השער מהדקה הראשונה עד הסוף, גם בשיא עם בכר.
חייב לדעת כמה הצלות היו לו היום ביחס לזובאס לפני שנתיים ומה ה-xg של המשחק הזה.
קנגוואה בא לטרוף מהרגע הראשון וסחף את כולם. אליאל היה מדהים, מרגיש שהוא יותר מסוכן ומשוחרר התקפית כשהוא לא כלוא במשבצת של אמצע-ימין.
כולם היו ענקיים, מעל הכל זה המאמן שעושה קסמים ומוציא מכל שחקן 150%.
6/6 בפעם הראשונה כנראה מאז 13/14, יציאה מושלמת לפגרה, ומה שמדהים שעוד יש המון מקום לשיפור כשיש מקום לעוד 3 זרים. כיף גדול.
משחק שיגרום לשוער של טבריה להתעורר עם זיעה קרה גם בעוד 10 שנים, בחיים לא ראיתי לחץ כזה פסיכי על השער מהדקה הראשונה עד הסוף, גם בשיא עם בכר.
חייב לדעת כמה הצלות היו לו היום ביחס לזובאס לפני שנתיים ומה ה-xg של המשחק הזה.
קנגוואה בא לטרוף מהרגע הראשון וסחף את כולם. אליאל היה מדהים, מרגיש שהוא יותר מסוכן ומשוחרר התקפית כשהוא לא כלוא במשבצת של אמצע-ימין.
כולם היו ענקיים, מעל הכל זה המאמן שעושה קסמים ומוציא מכל שחקן 150%.
6/6 בפעם הראשונה כנראה מאז 13/14, יציאה מושלמת לפגרה, ומה שמדהים שעוד יש המון מקום לשיפור כשיש מקום לעוד 3 זרים. כיף גדול.
כיף לצאת ככה לפגרה.
חזות עם אחלה דקות, יש לו לא מעט כדורגל והוא שחקן מעניין.
הדבר היחיד שהעיב זה שריקות הבוז של המפגרים ביציע. וזה לא מעניין אותי למה הם כוונו.
כמה אויב צריך להיות כדי לנסות להצית אש ולהכניס אנרגיה שלילית לסיטואציה הזו. חרפה.
חזות עם אחלה דקות, יש לו לא מעט כדורגל והוא שחקן מעניין.
הדבר היחיד שהעיב זה שריקות הבוז של המפגרים ביציע. וזה לא מעניין אותי למה הם כוונו.
כמה אויב צריך להיות כדי לנסות להצית אש ולהכניס אנרגיה שלילית לסיטואציה הזו. חרפה.
זה אמנם נשמע לכמה שניות אך מהר מאוד נבלע במחיאות הכפיים ובקריאות של כל האיצטדיון : "לוקאס.... לוקאס...לוקאס..."
וטוב שכך.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אהבתי את הדקות של חזות ממש. גם אם המשחק היה גמור.
מעדיף להכניס אותו מאיזה נגר מדופלם סטייל אליאס.
ערב נפלא. 7 שערים, 3 קורות וקבוצה אחת על הדשא.
לא היה ספק שלמרות כל ההפחדות הקבוצה הזאת תדבר ותדבר חזק (בלי קשר לזה ששיחקנו היום מול טבריה) יש פה חומר שחקנים מעולה ומאמן מצויין, מפה רק להגביר.
יצאנו מעולה לפגרה, מעכשיו להפנות את כל המאמצים לרכש ואיך לשמור פה את לוקאס. נקווה שתוך שבוע-שבוע וחצי דברים יתחילו להיחתם.
לא היה ספק שלמרות כל ההפחדות הקבוצה הזאת תדבר ותדבר חזק (בלי קשר לזה ששיחקנו היום מול טבריה) יש פה חומר שחקנים מעולה ומאמן מצויין, מפה רק להגביר.
יצאנו מעולה לפגרה, מעכשיו להפנות את כל המאמצים לרכש ואיך לשמור פה את לוקאס. נקווה שתוך שבוע-שבוע וחצי דברים יתחילו להיחתם.
צר לי שאני קטנוני...סימיוני כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 21:41משחק קל שעשינו אותו קל!

עונה מאוחר יותר, בעונה השניה שאחרי האליפות השניה - נובמבר 77, שלושער של אביטן, צמד של אפרים צבי ושער נוסף של ויקטור סרוסי.
אח"כ היה ה-6-0 מול הפועל תל אביב לפני כשנתיים וחצי ואז ההתפוצצות של היום.
אם נחכה שוב 48 שנים לשיפור השיא זה כבר כנראה לא יהיה בקדנציה שלי...
אחי, מקבל את התיקון באהבה. הייתי ילד קטן, לך תזכור 1977 או 78. אבל את הגאווה והשמחה על השישייה , לא אשכח לעולםdelta7 כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 22:49צר לי שאני קטנוני...![]()
עונה מאוחר יותר, בעונה השניה שאחרי האליפות השניה - נובמבר 77, שלושער של אביטן, צמד של אפרים צבי ושער נוסף של ויקטור סרוסי.
אח"כ היה ה-6-0 מול הפועל תל אביב לפני כשנתיים וחצי ואז ההתפוצצות של היום.
אם נחכה שוב 48 שנים לשיפור השיא זה כבר כנראה לא יהיה בקדנציה שלי...

לגמרי.Melikson24 כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 22:05אהבתי את הדקות של חזות ממש. גם אם המשחק היה גמור.
מוכשר ומבין משחק. צריך לראות איך זה נראה עם הפיזיות, אבל בטיפול בכדור ובפס הוא הראה היום שהוא שם, וזה יותר חשוב.