מח' 1 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, ראשון 24.8, 20:15, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: מח' 1 : מכבי נתניה - הפועל ב"ש, ראשון 24.8, 20:15, נתניה

שליחה על ידי הפועלעולה »

כן עיוור, אם זה היה גנאח הוא כנראה היה תקוע עם הרגל על הקו ולא נמצא באזורים האלו.
שישים עוד 20 גולים כאלו של עיוור וכולנו נשמח.

אני ממש לא רוצה לראות את אחמד בהרכב בעונה הקרובה אבל מבחינתי הוא עדיף על אלמוג וגנאח בהיררכיה כרגע.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
25 אוגוסט 2025, 07:35
כן עיוור, אם זה היה גנאח הוא כנראה היה תקוע עם הרגל על הקו ולא נמצא באזורים האלו.

אני ממש לא רוצה לראות את אחמד בהרכב בעונה הקרובה אבל מבחינתי הוא עדיף על אלמוג וגנאח בהיררכיה כרגע.
1+
אפשר לצחוק עליו עד מחר, אני גם חד משמעית לוקח אותו 10 פעמים
לפני גאנח הכישרון המהולל ולפני אלמוג שנראה כמו גופה מהלכת.

מה שכן, כל עוד מדובר ב-532 זה בעיניי חייב להיות לוי. מקווה שהדקות הטובות אתמול יתנו חומר למחשבה לרן.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yossi כתב:
24 אוגוסט 2025, 21:30
דודזאדה בדקות שלן על הדשא נראה 4 רמות מעל לופז.

עושה רושם שהולך לעשות כאב ראש בריא לקוז'וק...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

סימיוני כתב:
25 אוגוסט 2025, 07:34
בחצר המלוכה הספרדית נערכה סעודה לכבודו של קולומבוס. אחד האצילים הספרדיים טען בלעג כי גילוי איי הודו המערבית אינו אלא דבר של מה בכך וכי כל אחד יכול היה לעשותו אילו קיבל אניות ורשות לתור את העולם.
קולומבוס התעצבן וביקש שיביאו לו ביצה קשה ושאל את הנוכחים מי יוכל להעמידה על חודה. כל אלה שניסו נכשלו במשימה. אז נטל קולומבוס את הביצה והכה בה על חודה עד שקליפתה נשברה מעט והחוד השתטח, והעמידה מול עיניהם המשתאות של הנוכחים. "זה הדבר הקל ביותר בעולם. כל אחד יכול לעשות זאת, אחרי שראה איך!".
אחלה זאהי!!!!
טוב אתה!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אורי אדום בנשמה כתב:
25 אוגוסט 2025, 08:40
עושה רושם שהולך לעשות כאב ראש בריא לקוז'וק...
מודה שאני מאוהביו הגדולים של לופז, בדיוק השחקנים שאתה מת על זה שהם אצלך ושונא אצל היריבות אבל ספורטאי על מלא.

מודה גם שהתבאסתי מאוד (לא מקצועית) שהחליטו להחזיר את דוידזאדה אחרי כל מה שהיה.

אחרי כל ההקדמה הארוכה...לא מבין מה יש פה להתלבט בכלל.
לופז נראה זוועה, דודזאדה היה מעולה בכל דקה ששיחק מאז שהגיע. חייב לפתוח, אין דילמה בכלל

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

בפאן החיובי אני רואה שהקהל קיבל את דודזאדה בצורה טובה. בטח אחרי היכולת הטובה באירופה.

מאוד משמח כי הייתי בטוח שתהיה דרמה מיולר בנושא.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

RedRock כתב:
25 אוגוסט 2025, 12:24
מודה שאני מאוהביו הגדולים של לופז, בדיוק השחקנים שאתה מת על זה שהם אצלך ושונא אצל היריבות אבל ספורטאי על מלא.

לופז נראה זוועה, דודזאדה היה מעולה בכל דקה ששיחק מאז שהגיע. חייב לפתוח, אין דילמה בכלל
יש לרן קטע להמשיך לתת קרדיט לשחקן שהוא מכבד גם כשהוא לא טוב.
כשאין מחליף ברמה מספקת מילא אבל כאן מתחילת העונה דוידזאדה עולה עליו בכל פרמטר.

חייב לקבל יותר קרדיט. גם אופיר וגם לופז מבוגרים אז רוטציה רחבה ביניהם רק תתרום לנו.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

RedRock כתב:

מבלי לגרוע מהיכולת הטובה ( הגנתית ) של אופיר -
מה שלופז הביא ועשה בשנתיים-שלוש אחרונות לא יימחק בגלל כמה משחקים פחות טובים ( שכל הקבוצה הייתה בהם פחות טובה ) ועוד כשהוא הצטרף ליומיים האחרונים של המחנה בקיץ .
סבלנות ולזכור טוב את התרומה בעבר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

כדורגל זה מקצוע אכזרי... אתה מוערך על פי המשחק האחרון שלך.
לופס חלש מאד כבר חצי שנה, בעיקר בהגנה... כשמשחקים 3 בהגנה, זה נסבל, כשמשחקים 4 בהגנה זה פיקוח נפש.

אין ספק שעד עכשיו דוידזאדה הוא רכש העונה שלנו (בינתיים).

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

הפועלעולה כתב:
25 אוגוסט 2025, 07:35

אף אחד לא אמר שגאנח עדיף בקבוצה שמתיימרת להיות אלופה לשניהם אין מקום ב11

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

4 לב אדום כתב:
25 אוגוסט 2025, 13:23
מבלי לגרוע מהיכולת הטובה ( הגנתית ) של אופיר -
מה שלופז הביא ועשה בשנתיים-שלוש אחרונות לא יימחק בגלל כמה משחקים פחות טובים ( שכל הקבוצה הייתה בהם פחות טובה ) ועוד כשהוא הצטרף ליומיים האחרונים של המחנה בקיץ .
סבלנות ולזכור טוב את התרומה בעבר.
אני האחרון שימחק את העבר, אבל אם הוא לא בכושר טוב ולא עשה מחנה והמחליף שלו משחק מעולה, אז שינוח כמה משחקים על הספסל ויקבל את הצ'אנס שלו, הכל בסדר.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

סיכום המשחק מול מכבי נתניה

(ק)כארמ(ה) ג'אבר איז אה ביץ'

מאוכזבת מההדחה מחצי גמר גביע הטוטו - הגיעה הפועל ב"ש ליריבה האובססיבית מנתניה למפגש פתיחת העונה במסגרת ליגת העל.
בבוקר המשחק החל מחול שדים בתקשורת וברשתות החברתיות סביב לוקאס ונטורה שהחליט על דעת עצמו במעשה תמוה לא להגיע עם הקבוצה להתכנסות במלון.
הרשתות געשו, ונדמה היה שזו חזות הכל ואין למעשה משחק היום.
לא כך חשבו כ-3800 אוהדי הפועל ב"ש שהצפינו לאיצטדיון בנתניה והפגינו עוצמה אדירה ביציעים. נתתם תצוגה בלתי נשכחת !
זה התחיל בהנפת שלט עם ציטוט משירו של ליאור נרקיס והמשיך עם דחיפה אדירה של 90 דק' שלא שמעו בכלל את אוהדי נתניה :

תמונה
( קרדיט צילום : פייסבוק הפועל ב"ש )

טרם שריקת הפתיחה ערכו במכבי נתניה טקס לכבוד חלוץ הקבוצה לשעבר איגור זלאטנוביץ' שעבר אלינו וכל מה שאני זוכר מהטקס זה את שריקות הבוז והקללות שהוא ספג מאוהדי נתניה.
3 שנים הוא הרקיד אותם ביציע והוביל את ההתקפה שלהם וזו התודה שלה הוא זוכה . אני מקווה שזה ייצרב לכל שחקן בליגת העל שצפה במשחק אתמול.
קהל שלא יודע להפריד בין שנאה למועדון לאהבה למי שתרם לו המון. תתביישו נתניה שאפילו לא הוצאתם גינוי למעשה הבזוי הזה של האוהדים שלכם. כנראה שאתם מסכימים איתם.

נתניה כמו נתניה המשיכה עם האובססיביות שלה ביציעים עם שלטים מכוערים והם לא ידעו כמה הקארמה עוד תכה בהם במשחק :

תמונה

המחצית ה-1 נפתחה באופן זוועתי עבור ב"ש אבל בהמשך.... וואי וואי וואי
דקה 9 - הגנת ב"ש חולמת וכדור עומק נשלח בין הבלמים אל חלוץ נתניה שכובש בקלות ב-1 על 1 מול אליאסי . 1:0 קל ומרגיז לנתניה. מתנה על כלום.
דקה 13 - הבלמים של ב"ש ממשיכים לשחות ברחבה ורק אליאסי עם 2 הצלות אדירות מונע ספיגה נוספת. קוז'וך מבין שהמערך לא עובד ומשנה אותו.
דקה 17 - פרץ בועט לראשונה לכיוון שער נתניה, כדור שפוגע במגן נתניה ויוצא החוצה.
דקה 20 - שער העתק הדבק של הראשון : שוב כדור נשלח בקלות בין הבלמים, מפרק את ההגנה וחלוץ נתניה שוב ב-1 על 1 מכניע את אליאסי. 2:0 נתניה. מה קורה לנו ?
דקה 28 - באר שבע מתחילה להיכנס למשחק : כדור חופשי של ביטון 30 מ' מהשער והוא בועט מעל המסגרת.
דקה 30 - המומנטום נמשך : חטיפת כדור של באר שבע מגיעה לביטון בתוך הרחבה והוא משחרר בעיטה שהולכת לחיבור אך שוער נתניה הודף. כמעט
דקה 33 - באים על שכרנו : שוב חטיפת כדור של ב"ש ודן בועט כדור שפוגע במגן נתניה וניתז היישר לזאהי אחמד שבועט פנימה לשער ריק. ב"ש מצמקת 2:1 . עוד , עוד , עוד ...
דקה 41 - באר שבע לא עוצרת : דן ביטון מוכשל ברחבה והשופטת מורה על כדור עונשין מ-11 מטרים
דקה 43 - דן ביטון לוקח אחריות ומתרגם את הפנדל לשער. 2:2 שיוויון
דקה 44 - באר שבע לא נרגעת : עוד חטיפת כדור של ב"ש שמגיעה לקאנגווה שמשחרר טיל מקו ה-16 ושוער נתניה הודף בקצות האצבעות .
דקה 45+2 - כארם ג'אבר במאבק עם לופז על כדור באגף שמאל, כדור שיוצא החוצה ולופז נופל ומבקש את עזרתו של ג'אבר לקום. ג'אבר מסתכל על לופז בהתנשאות ובבוז, מסתובב והולך. השופטת מגיעה לסייע ללופז.
דקה 45+3 - באר שבע באטרף והקארמה הגיעה מהר : התקפה מצד ימין של פרץ שמשחרר טיל למרכז רחבת ה-5 וג'אבר דוחק לשערו הוא . 3:2 מדהים של ב"ש . כארם איז אה ביץ'

תמונה

במחצית ה-2 באר שבע לא הורידה קצב.
דקה 51 - ביטון בועט מחוץ לרחבה כדור שפוגע במגן נתניה ועולה בקשת מעל השער
דקה 56 - בלוריאן עם מהלך סולו אה-לה מסי עובר בין כל הקישור והגנת נתניה אך לבסוף בועט חלש במקום למסור.
דקה 59 - אחרי קרן של ב"ש הכדור מגיע לאליאל פרץ שבועט חלש מקו ה-16 היישר לידיו של שוער נתניה.
דקה 60 - בניגוד למהלך המשחק שוב נתניה תופסת את הגנת ב"ש חולמת ולמזלנו חלוץ נתניה בועט רע היישר לגופו של אליאסי
דקה 61 - אליאסי בעוד הדיפה של כדור שנבעט מחוץ לרחבה
דקה 63 - מהלך סולו של קאנגווה שעובר את כל הגנת נתניה ובועט שטוח כדור שנהדף ע"י שוער נתניה אך על הריבאונד עט זאהי אחמד שעם כל הלב כובש ומשלים צמד. 4:2 ב"ש
דקה 81 - חילופי מסירות בין רועי לוי לפרץ שמשאיר לביטון שמתוך הרחבה בועט מעל השער
דקה 90 - לופז מכניס כדור עומק מסוכן משמאל אך בלם נתניה מרחיק
דקה 90+5 - מזרחי בועט כדור חד מחוץ לרחבה היישר לידיו של שוער נתניה

תוצאת הסיום - 4:2 אדיר לב"ש על נתניה במחזור הפתיחה של הליגה . עוד משחק לפנתיאון על חשבון האובססיביים מנתניה .
בעטנו 19 בעיטות לשער מתוכם 9 למסגרת . סוף סוף מייצרים איומים !!!

פרסונלית :
אליאסי - הצלות גדולות שלו ברגעי מפתח. השאיר אותנו במשחק
לופז - לא היה טוב
מזרחי - לא היה טוב
בלטקסה - חלם בהתחלה והשתפר בהמשך
בלוריאן - גם כן חלם בהתחלה והשתפר בהמשך
אליאס - לא זה
קאנגווה - חוזר לעצמו
פרץ - אדיר. כמה היה חסר לנו
ביטון - יופי של משחק
תורג'מן - עבד קשה אך לא בלט
אחמד - מצטיין המשחק :מלך:

הפנים לטבריה בשבת לפני פגרת הנבחרת.

יאללה ב"ש :דגל:

נ.ב1 - שינוי המערך בדקה 15 . זה מה שהציל משחק אנמי שהלך לתבוסה וכדור שלג לתצוגת בלתי שבירים 2.0
נ.ב2 - חזרנו לייצר . ולהבקיע .
נ.ב3 - חייבים קשר אחורי במקרה ומקרה ונטורה לא ייפתר. יש לנו 3 שבועות להביא אחד כזה וכמה שיותר מהיר עדיף .
נ.ב4 - שופטת המשחק ספיר ברמן - כמה רמות מעל כל הלוזרים שחברים באיגוד השופטים.
נ.ב5 - אחרי שהשווה עם הפנדל, דן ביטון רץ לשער כדי לקחת את הכדור ולחדש את המשחק מהר כדי לכבוש עוד. זה השתלם לנו בענק !!!
נ.ב6 - אם לא ניראון השוער של נתניה אנחנו נותנים לפחות 6 אתמול
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedRock כתב:

בצער רב וביגון עמוק אני נאלץ להסכים איתך...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לופס גם נפצע בסוף העונה ולא עשה הכנה טוב , לשחקן בגילו זה קריטי אבל יש דברים שרן לא זז מהם כמו ביטון בהרכב ו4:3:3

שלח תגובה