מי שרק בוז? קהל שלנו?
אופיר דוידזאדה סיכם רשמית
Re: אופיר דוידזאדה סיכם רשמית
שיצטרף גם מסי.
יש לנו קבוצה אחושרמוטה.
+1
כמה קללות ביציע, חבורה של בבונים.
מבחינתי מהרגע שחזר ללבוש אדום אני מאחוריו.
הוא שחקן, שחקן, כוכב כדורגל.
שיקבלו כבר עבורו את ההצעה שתעיף אותו מכאן כמה שיותר רחוק.
כרגיל, כל שחקן/איש מקצוע שהאוהדים הטיפשים שלנו לא רוצים מתברר כשיחוק.
עוד משחק מעולה. נראה שעדיין במצב פיזי מצוין אחרי עונה לא פשוטה בת"א. כרגע ממשיך אתו בהרכב.
עוד משחק מעולה. נראה שעדיין במצב פיזי מצוין אחרי עונה לא פשוטה בת"א. כרגע ממשיך אתו בהרכב.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
פשוט מצוין. לא מבין איך לופז מקבל עדיפות על פניו.
במשחק שאתה לא שולט צריך מגן טוב, דוידזאדה. במשחק שאתה תוקף יותר לופז עדיף.
- ForeverRed
יחסית לשחקן שלא שיחק הרבה זמן הוא נראה טוב מאוד, בהחלט הפתעה נעימה בינתיים, בכנות לא רואה שום סיבה היום להעדיף עליו את לופס.
לופס יצטרך לעבוד קשה כדי להחליף אותו
הוא שחקן צפוי וזה מה שהכי טוב בו.
רחוק מלהבריק, אבל מביא אתלטיות, כושר מצוין, אמינות ועושה את מה שיודע ולא את מה שלא.
הוא מחליף מספיק טוב כדי שנשתה מיץ אומץ ונחליף את לופז בזר אחר.
לופז זה אגדה אבל שחקן שהגיע למיצוי מקצועי ובגרף ירידה ברור. צריך גם לדעת מי להיפרד. אולי הקיץ עם אירן טרף את הקלפים גם בגזרה הזו.
רחוק מלהבריק, אבל מביא אתלטיות, כושר מצוין, אמינות ועושה את מה שיודע ולא את מה שלא.
לופז זה אגדה אבל שחקן שהגיע למיצוי מקצועי ובגרף ירידה ברור. צריך גם לדעת מי להיפרד. אולי הקיץ עם אירן טרף את הקלפים גם בגזרה הזו.
- ForeverRed
לא טרף כלום, הוא היה אמור להמשיך בכל מקרה.yossi כתב: ↑25 יולי 2025, 07:31הוא שחקן צפוי וזה מה שהכי טוב בו.
החשיבה שלנו כמועדון נוטה לעיתים לבינוניות וזה נכון גם לגבי זלאטנוביץ.
אממ עצם השימוש במילים מיץ אומץ אומר שאני נוטה להסכים.ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2025, 07:55לא טרף כלום, הוא היה אמור להמשיך בכל מקרה.
החשיבה שלנו כמועדון נוטה לעיתים לבינוניות וזה נכון גם לגבי זלאטנוביץ.
על זלאטנוביץ' ספציפית יש לי יותר הבנה, צריך לבחור את המלחמות ואת הכסף אני מעדיף שיוציאו על שחקן התקפה ובלם.
אני לא חושב שהדלתא בין זלאטנוביץ' לאיזה סטיוארט כזה שחיפה שמה עליו 1.5 מיליון תהיה מוצדקת, ויש לנו רזומה רע עם חלוצים.