מק' ליגה אירופית : הפועל ב"ש - לבסקי סופיה, חמישי, 17.7, 21:00
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
Re: מק' ליגה אירופית : הפועל ב"ש - לבסקי סופיה, חמישי, 17.7, 21:00
חדשות טובות בגזרת קינגס - השלים 2 אימונים מלאים אתמול והיום.
2 מתוך 3 המשימות לשבוע המאתגר הזה עברו בהצלחה, כעת למשימה הגדולה.
לעומת שבוע שעבר הייתי עולה כמובן עם קינגס ע״ח אליאל ודודזאדה ע״ח לופס, חבל שאין את אליאל כדי להעיף גם את גאנח לספסל אבל זה מה שיש כרגע ועם זה ננצח.
לבוא בריכוז שיא ובאותה רוח לחימה ואמונה של יום ראשון ואפשר לעשות את זה. רק לא לעשות שטויות.
לעומת שבוע שעבר הייתי עולה כמובן עם קינגס ע״ח אליאל ודודזאדה ע״ח לופס, חבל שאין את אליאל כדי להעיף גם את גאנח לספסל אבל זה מה שיש כרגע ועם זה ננצח.
לבוא בריכוז שיא ובאותה רוח לחימה ואמונה של יום ראשון ואפשר לעשות את זה. רק לא לעשות שטויות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עמה יעמיק, טוב אז:
אליאסי
דוידזאדה, בלטקסה, בלוריאן/ויטור, גיא מזרחי, אחמד
דן ביטון, ונטורה, קאנגווה
איילון אלמוג, זלטנוביץ'
תשימו לב שאפשר להחליף בחזרה ל4-3-3 ולשחק עם ההרכב בצורה גמישה
אליאסי
איילון אלמוג, זלטנוביץ'
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הרכב טוב, הייתי שם את חמודי במקום אלמוג.דר אדום בנשמה כתב: ↑15 יולי 2025, 14:06עמה יעמיק, טוב אז:
אליאסי
איילון אלמוג, זלטנוביץ'
יש כאן לא מעט התלבטויות של ציוותים בהתקפה שרן רוצה לעשות :
גנאח לעומת אלמוג - גנאח פתח את העונה לא הכי מרשים, גם במחנה. לעומתו אלמוג, שגם יותר פיזי לדעתי בדומה למשחק מול מכבי מתאים למשחק הזה יותר. מה שכן, גנאח על הנייר יכול להכניס יותר כדורים לאיגור, והשיתוף פעולה שלו עם לופז מוכח כטוב. אני הייתי ממשיך עם המומנטום של אלמוג. אני אישית נגד צורת משחק של 3 בלמים, זה לא מחמיא לנו בכלל, ואם רוצים 2 מקדימה אז שנעבור ל442 קצת יותר שמרני.
דן, ונטורה, מזרחי חייבים להישאר 90 דק' כל עוד המשחק לא גמור.
חמודי באמצע לצד קינגס - קצת רך, בטח ל90 דק'. כחילוף, בהינתן ההיעדר של פרץ ואפילו אליאס - רועי לוי יכול להחליף למשל את חמודי ולהיכנס להיות מגן, גיא מזרחי יכול להיכנס לקישור. אפשר גם לרדת ל2 קשרי אמצע, אבל מאוד תלוי תוצאה ו2 חלוצים בחוד כשגנאח באחד מהאגפים זה רך מדי, עוד יותר אם קינגס וחמודי באמצע.
גנאח, דוידזאדה, רועי לוי, תורג'מן ובלוריאן יכולים להשתלב כמחליפים. אם תיווצר אפשרות לדקות מתות - חזות,סימנטוב וקצת דקות לזאהי אחמד (ששיחק 90 דק' אינטנסיביות)
אליאסי
לופז בלטקסה ויטור מזרחי
איילון קינגס ונטורה חמודי דן ביטון
איגור
הרבה בהצלחה לנו, צריך לעבור את זה
גנאח לעומת אלמוג - גנאח פתח את העונה לא הכי מרשים, גם במחנה. לעומתו אלמוג, שגם יותר פיזי לדעתי בדומה למשחק מול מכבי מתאים למשחק הזה יותר. מה שכן, גנאח על הנייר יכול להכניס יותר כדורים לאיגור, והשיתוף פעולה שלו עם לופז מוכח כטוב. אני הייתי ממשיך עם המומנטום של אלמוג. אני אישית נגד צורת משחק של 3 בלמים, זה לא מחמיא לנו בכלל, ואם רוצים 2 מקדימה אז שנעבור ל442 קצת יותר שמרני.
חמודי באמצע לצד קינגס - קצת רך, בטח ל90 דק'. כחילוף, בהינתן ההיעדר של פרץ ואפילו אליאס - רועי לוי יכול להחליף למשל את חמודי ולהיכנס להיות מגן, גיא מזרחי יכול להיכנס לקישור. אפשר גם לרדת ל2 קשרי אמצע, אבל מאוד תלוי תוצאה ו2 חלוצים בחוד כשגנאח באחד מהאגפים זה רך מדי, עוד יותר אם קינגס וחמודי באמצע.
גנאח, דוידזאדה, רועי לוי, תורג'מן ובלוריאן יכולים להשתלב כמחליפים. אם תיווצר אפשרות לדקות מתות - חזות,סימנטוב וקצת דקות לזאהי אחמד (ששיחק 90 דק' אינטנסיביות)
אליאסי
לופז בלטקסה ויטור מזרחי
איגור
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בדרך מפראג לבודפשט, עוד שעה מגיעים.
חום אימים ברכבת , אין מיזוג...
אבל יש ויי פיי ובינתיים מתרגש לראות תמונות של הקבוצה מהמטוס. מניח שנפגוש את שאר האוהדים ברחובות.
חייבים, אבל חייבים לנצח את המשחק הזה ברגליים או בשיניים!
אלמוג בכושר משחק? אז לעלות איתו לפני גנאח. ואם גנאח יעלה? די סומך על רן שמבין מה שהוא עושה.
ההגנה שלהם בהרכב חסר- ללחוץ כמו שיודעים ולתת גול מוקדם שישחרר לחץ.
חום אימים ברכבת , אין מיזוג...
אבל יש ויי פיי ובינתיים מתרגש לראות תמונות של הקבוצה מהמטוס. מניח שנפגוש את שאר האוהדים ברחובות.
חייבים, אבל חייבים לנצח את המשחק הזה ברגליים או בשיניים!
אלמוג בכושר משחק? אז לעלות איתו לפני גנאח. ואם גנאח יעלה? די סומך על רן שמבין מה שהוא עושה.
ההגנה שלהם בהרכב חסר- ללחוץ כמו שיודעים ולתת גול מוקדם שישחרר לחץ.
- simply--red
מזרחי יהיה חייב לקבל עזרה על מספר 99 שלהם,זה לא היה נעים מה שעשה לו במשחק הראשוןshovalb9 כתב: ↑15 יולי 2025, 14:14יש כאן לא מעט התלבטויות של ציוותים בהתקפה שרן רוצה לעשות :
אליאסי
לופז בלטקסה ויטור מזרחי
איגור
גם אני לא מת על שלושה בלמים אבל כן הייתי פותח ככה ומשנה בהמשך במידת הצורך
הרכב קצת שמרני:
שוער
לופז בלטקסה ויטור מזרחי אחמד
קינגס ונטורה דן
אלמוג, זלטאן
קווים של לופז ואחמד שלא מפסיקים לרוץ ולתת עבודה
אמצע ונטורה שמעליו קינגס ודן
אם צריך עוברים ל4:3:3
מזרחי ולופז מגינים
אחמד כנף ימין, אלמוג כנף שמאל
דן 10 ואיגור בשפיץ
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ומתעדף את ויטור על פני בלוריאן. במעמדים כאלו הניסיון מדבר
הכי חשוב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בלוריאן חייב לפתוח במשחק הזה לדעתי , גם בגלל המהירות וגם בגלל משחק הראש והפיזיות . הבולגרים ככל הנראה שוב ישחקו על כדורים ארוכים וינסו לנצל את המהירות שלהם באגפים .
אליאסי
לופס בלוריאן ויטור מזרחי
ונטורה
קינגס כנעאן
אלמוג זלטאן ביטון
לופס בלוריאן ויטור מזרחי
ונטורה
קינגס כנעאן
אלמוג זלטאן ביטון
חשוב ללמוד ממקרי עבר עם שחקנים כמו עביד וטאהא שלפרקים נראו מצוין אבל קיבלו אובר הערכה בגלל הציפיות הנמוכות ובסוף נתקענו איתם.
בלוריאן נהדר בשנה האחרונה ולוקח כל צ'אנס שהוא מקבל. ועדיין שום סיכוי בעולם שפותח אתו במשחק מכריע במקום ויטור.
בלוריאן נהדר בשנה האחרונה ולוקח כל צ'אנס שהוא מקבל. ועדיין שום סיכוי בעולם שפותח אתו במשחק מכריע במקום ויטור.
לא חושב שיש מישהו שיפתח איתו במקום ויטור , או יחד איתו במקום בלטקסה או במערך של 3 בלמים יחד איתם .
אם היו קוראים לו בלוריאנביץ׳ והוא היה מגיע מפרטיזן, עדיין היית אומר את זה?
ואם היו קוראים לו בלוריאנביץ' מפרטיזן, עדיין היית מחזיק ממנו או שבמשחק הרביעי הייתם שואלים אם הוא שווה מקום של זר כמו פונק?
הרבה בגלל נקודת הפתיחה הנמוכה של בלוריאן אתם חוזרים על אותן טעויות שנעשו בעבר עם השחקנים שציינתי.
יש עדיין לא מעט בעיות אתו אם מסתכלים עליו כשחקן הרכב, כולל מול ת"א שהוא ואחמד השאירו מאחוריהם אוקיינוס לא פעם ולא פעמיים.
כבלם רביעי הוא מצוין. אולי אפילו כשלישי. לא יותר מזה ועדיף לא להתבלבל.