הלדר לופס
Re: הלדר לופס
גם אני בדעה שלכם אבל בסיטואציה הנוכחית + הצירוף של דוידזאדה אני בסדר עם הישארות של לופס.
עכשיו חשוב לחפש בלם בצד שלו שיצליח לעזור לו כמו שצריך. ויטור ופונק התקשו, בלטקסה יחסית הסתדר. צריך לחפש בלם בפרופיל כזה.
עכשיו חשוב לחפש בלם בצד שלו שיצליח לעזור לו כמו שצריך. ויטור ופונק התקשו, בלטקסה יחסית הסתדר. צריך לחפש בלם בפרופיל כזה.
"זו סיטואציה מאוד מסובכת. כשהעונה הסתיימה, חיינו ברוגע, ועכשיו הכול כפי שהוא. ללא ספק אני מאוד מודאג, מלא חרדה, כי זו מדינה שאני אוהב, והעתיד נראה לא ברור. אנחנו לא יודעים מתי ההסלמה הזו תסתיים.
"כל מה שקורה מטריד אותי מאוד, ואני עוקב מקרוב אחרי מה שקורה בטלוויזיה. מוקדם מדי לחזות את התוצאה. עזבתי עם רצון גדול להמשיך, והחלטתי לקבל החלטה במהלך החגים. המועדון מכיר בקשיים. אני רוצה לפתור את העניינים בימים הקרובים, אני לא פוסל שום דבר"
###
בעיה רצינית אם גם הוא חותך לנו, זה הופך את הקיץ לכזה שנצטרך לבצע בו לא מעט שינויים ולא לשם חתרנו, כל העוגה משתנת.
"כל מה שקורה מטריד אותי מאוד, ואני עוקב מקרוב אחרי מה שקורה בטלוויזיה. מוקדם מדי לחזות את התוצאה. עזבתי עם רצון גדול להמשיך, והחלטתי לקבל החלטה במהלך החגים. המועדון מכיר בקשיים. אני רוצה לפתור את העניינים בימים הקרובים, אני לא פוסל שום דבר"
###
בעיה רצינית אם גם הוא חותך לנו, זה הופך את הקיץ לכזה שנצטרך לבצע בו לא מעט שינויים ולא לשם חתרנו, כל העוגה משתנת.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
צריך לקבל החלטה זריזה.
יש לנו גיבוי של דוידאזדה. יכול להיות שכדאי להביא עוד מגן ישראלי(גרופר/כהן) ולסגור את העמדה ללא זר.
יש לנו גיבוי של דוידאזדה. יכול להיות שכדאי להביא עוד מגן ישראלי(גרופר/כהן) ולסגור את העמדה ללא זר.
אם לופז עוזב, אני מציע ללכת על מגן שמאלי זר, בהנחה ויהיה אחד טוב שיסכים לחתום אצלנו.
אם עוזב חייב מגן זר, אין שאלה.
ברביעיית הגנה במשחקים גדולים בכל מקרה כנראה שעדיף את דוידזאדה עליו ברוב המקרים.
בהתחלה לא רציתי שלופס ימשיך, עכשיו אני מבין את הצורך. מה שלא יהיה- נסתדר.
ברביעיית הגנה במשחקים גדולים בכל מקרה כנראה שעדיף את דוידזאדה עליו ברוב המקרים.
בהתחלה לא רציתי שלופס ימשיך, עכשיו אני מבין את הצורך. מה שלא יהיה- נסתדר.
- Melikson24
נו מה?
נשאר, מה אתם בלחץ...
- Melikson24
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא הבנתי הוא עושה פוזות על המועדון כאילו מדובר פה ברוברטו קרלוס אם איך שנראה בסוף העונה לא מדובר באבידה מקצועית בכלל
מצד אחד תומר לוי :
בהפועל באר שבע משוכנעים כי הלדר לופס ישוב לקבוצה ויצטרף בימים הקרובים למחנה האימונים. המגן השמאלי, שסבל מקרע בשריר התאומים בעקבות גמר הגביע, אומנם לא כשיר עדיין לחזור לאימונים מלאים, אך צפוי לחתום על חוזה לעונה נוספת ולשוב לסגל באופן רשמי.
מצד שני לופז עצמו מעלה לפני שעתיים סטורי לאינסטגרם שהוא עושה אימונים אישיים :

עכשיו יכול להיות שזה לא סותר וזה רק שלב ראשון בחזרה לכשירות. נקווה שביומיים הקרובים יצטרף למחנה בפולין.
בהפועל באר שבע משוכנעים כי הלדר לופס ישוב לקבוצה ויצטרף בימים הקרובים למחנה האימונים. המגן השמאלי, שסבל מקרע בשריר התאומים בעקבות גמר הגביע, אומנם לא כשיר עדיין לחזור לאימונים מלאים, אך צפוי לחתום על חוזה לעונה נוספת ולשוב לסגל באופן רשמי.
מצד שני לופז עצמו מעלה לפני שעתיים סטורי לאינסטגרם שהוא עושה אימונים אישיים :

עכשיו יכול להיות שזה לא סותר וזה רק שלב ראשון בחזרה לכשירות. נקווה שביומיים הקרובים יצטרף למחנה בפולין.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בשביל להצטרף למחנה הוא צריך לחתום על חוזה
כרגע הוא לא שחקן הקבוצה
כרגע הוא לא שחקן הקבוצה
ממשיך איתנו
הלדר לופס האריך חוזהו ויהיה שחקן הקבוצה בעונת 2025/2026. בכך, יחל הלדר את עונתו החמישית במדים האדומים שלנו.
עד כה, ערך 162 הופעות בכל המסגרות בהן כבש 21 שערים ובישל 14 נוספים. בעונה האחרונה, הלדר שיחק בליגה 3025 דקות (שני בקבוצה אחרי ניב אליאסי), בישל 5 שערים (שלישי בקבוצה) וסחט 66 עבירות (שני בקבוצה).
הלדר יצטרף לקבוצה במחנה האימונים. בהצלחה
הלדר לופס האריך חוזהו ויהיה שחקן הקבוצה בעונת 2025/2026. בכך, יחל הלדר את עונתו החמישית במדים האדומים שלנו.
עד כה, ערך 162 הופעות בכל המסגרות בהן כבש 21 שערים ובישל 14 נוספים. בעונה האחרונה, הלדר שיחק בליגה 3025 דקות (שני בקבוצה אחרי ניב אליאסי), בישל 5 שערים (שלישי בקבוצה) וסחט 66 עבירות (שני בקבוצה).
הלדר יצטרף לקבוצה במחנה האימונים. בהצלחה
- Melikson24
סוף סוף הסאגה נגמרה.
חבל שמפספס חצי מהמחנה אבל זה מה יש. מזל שיש את דוידזאדה שמסתמן כהחתמה סופר חשובה.
חבל שמפספס חצי מהמחנה אבל זה מה יש. מזל שיש את דוידזאדה שמסתמן כהחתמה סופר חשובה.
טוב מאוד