איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
Re: איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
אי אפשר לדעת אם זה עם בונוסים וגם זלטאנוביץ' עכשיו עם מיסוי ישראלי. כנ"ל לגבי אורך החוזה שתמיד אנחנו מופתעים כשיש אופציה.
בקיצור, לא הייתי מייחס לזה יותר מדי חשיבות.
לגבי זלטאנוביץ', בדומה לרכש הישראלי אפשר לדעת למה לצפות ממנו ואני חושב שהוא יתאים לכדורגל של קוזוק.
הוא מזכיר את תורג'מן בזה שהוא שחקן קבוצתי שתמיד עובד בשביל האחרים אבל יודע לנפק מספרים. עם קישור התקפי של ביטון, קינגס וכנעאן הוא אמור להתקרב למספרים שלו מנתניה.
בלי קשר אליו יש גיבוי נהדר של תורג'מן, אלמוג וכנעאן שיש מצב שהוא בכלל החלוץ הטוב מבין כל הישראלים.
בקיצור, לא הייתי מייחס לזה יותר מדי חשיבות.
לגבי זלטאנוביץ', בדומה לרכש הישראלי אפשר לדעת למה לצפות ממנו ואני חושב שהוא יתאים לכדורגל של קוזוק.
הוא מזכיר את תורג'מן בזה שהוא שחקן קבוצתי שתמיד עובד בשביל האחרים אבל יודע לנפק מספרים. עם קישור התקפי של ביטון, קינגס וכנעאן הוא אמור להתקרב למספרים שלו מנתניה.
בלי קשר אליו יש גיבוי נהדר של תורג'מן, אלמוג וכנעאן שיש מצב שהוא בכלל החלוץ הטוב מבין כל הישראלים.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 24 יוני 2025, 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- ForeverRed
בהעברות מהסוג הזה מגולם מענק חתימה שמנפח את השכר. כנראה שזה פחות מהפרסומים.
בכל מקרה, לא שאני עף עליו, אבל יחד איתו אנחנו כנראה לוקחים אליפות בעונה שעברה.
אולי הוא היה נוגס בדקות של תורג'מן, אי אפשר לדעתForeverRed כתב: ↑24 יוני 2025, 12:54בהעברות מהסוג הזה מגולם מענק חתימה שמנפח את השכר. כנראה שזה פחות מהפרסומים.
מעודד לשמוע שהוא מגיע להתאמן עם הקבוצה במחנה, העיקר שאין פה איזה פציעה שהסתבכה, מאמין שיהיה מוכן עד לבסקי.
במצב הנוכחי שהצלחנו להביא שחקנים משמעותיים לחלק הקדמי כמו כנאען ומגן התקפי כמו לוי ואנחנו יודעים שיש גם קשר אגף על הכוונת אז אני לגמרי חי בשלום עם חלוץ כמו איגור, לא חלוץ מדהים אבל יציב,אמין,מכיר את הליגה ותמיד יתן את ה-13-15 שערים בעונה.
מעדיף אותו על עוד חתול בשק.
ברוך הבא ובהצלחה!
במצב הנוכחי שהצלחנו להביא שחקנים משמעותיים לחלק הקדמי כמו כנאען ומגן התקפי כמו לוי ואנחנו יודעים שיש גם קשר אגף על הכוונת אז אני לגמרי חי בשלום עם חלוץ כמו איגור, לא חלוץ מדהים אבל יציב,אמין,מכיר את הליגה ותמיד יתן את ה-13-15 שערים בעונה.
מעדיף אותו על עוד חתול בשק.
ברוך הבא ובהצלחה!