שיחק לאחרונה במרץ וגם אז רק ל-9 דקות. נקווה שאנחנו מקבלים את המגן הסולידי אותו אנחנו מצפים לקבל ושלא נראה פתאום איזה סוס מת, בכל מקרה טוב עשו במועדון שסוף סוף העמדה הזאת לא נשארת בידיים של איש אחד.
היה צפוי שכל המושפעים למיניהם יתנו מטח של קללות, נקווה שהזמן ואיזה הופעה טובה שלו ישכיחו הכל.
לא יודע אם עלה פה אבל ההחתמה שלו אגב חשובה לאירופה מבחינת רישום שחקנים משום שהוא נרשם כשחקן בית.
(וגם עוד שריד קטן מתקופת השושלת אחרי שויטור נותר האחרון )
לא שאני מזיל דמעה שהגיע, אבל בא... לא הודה ולא עזב... שיהיה לו רק בהצלחה, כי מספיק שיזייף קצת והקהל ישב עליו .
די נו... גם אני לא אהבתי את הכיוון שיחזור אבל מה אתה מצפה ?
נתנו לו סולם לרדת מהעץ והוא ירד , לא צריך לדרוך לו על הראש ושיגיד נכנע. במילותיו :
במהלך השנים, כמו בכל מסע, היו גם רגעים שפחות הייתי גאה בהם. אני מבין היום יותר מתמיד כמה חשובה האהבה והתמיכה של הקהל ויודע להעריך אותה באמת. מי שמכיר אותי יודע שפי וליבי שווים ולכן אני מתנצל בפני כל מי שנפגע ממני, כי לא הייתה לי כל כוונה כזו.
אני חוזר עם לב פתוח, מחויבות מלאה ורעב אמיתי להחזיר על המגרש ובחדר ההלבשה, ולתת הכול בשביל המועדון והקהל שתמיד היה חלק בלתי נפרד ממני"
וסרמיליה :
בשעות האחרונות נתלו בעיר כרזות בגנות החתמת אופיר דוידזדה בקבוצה.
נאמר שלא ידוע מי אחראי לכך אבל ברור לכולם שאין לזה מקום.
אפשר להבין את הכעס על אירועים שקרו בעבר ואת זה שיש אוהדים בקהל שלא אהבו את ההגעה הזו של אופיר. אפשר גם להתווכח על האם נכון להחתים או לא אבל מרגע שהשחקן לובש את המדים של הפועל באר שבע, התנצל בפומבי על רגעים שנעשו בעבר צריך להפסיק עם הרעל.
הפועל באר שבע מעל הכל, לטובת הפועל באר שבע שזה הדבר שנמצא מעל הכל - חשוב לגנות תופעה כזו.
וסרמיליה :
אפשר להבין את הכעס על אירועים שקרו בעבר ואת זה שיש אוהדים בקהל שלא אהבו את ההגעה הזו של אופיר. אפשר גם להתווכח על האם נכון להחתים או לא אבל מרגע שהשחקן לובש את המדים של הפועל באר שבע, התנצל בפומבי על רגעים שנעשו בעבר צריך להפסיק עם הרעל.
הפועל באר שבע מעל הכל, לטובת הפועל באר שבע שזה הדבר שנמצא מעל הכל - חשוב לגנות תופעה כזו.
אין לזה מקום.
לופז בארץ?
לא ראיתי על זה עדכון
וברצינות זה אותם ״אוהדים״ שהפריעו לנו לקחת אליפות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
פשוט להקיא, ריססו כתובות נגד אופיר דוידזאדה על הבית האדום
מי שעשה את זה צריך לשבת בכלא או לנוער או רגיל
רק זה חסר שהפישרים האלו יגרמו לאלונה ללכת בגלל האגו המנופח שלהם והם עושים את זה בזמן מלחמה, פשוט להקיא
אחרי מה שהסמרטוטים האלה עלו לנו שנה שעברה, השנה תהיה הרבה פחות סבלנות לאגו של האפסים האלה.
אם יתחילו הסמרטוטים לשרוק בוז או לחבל בקבוצה, לא מקנא במי שיפול לי בידיים
לא צריך להתייחס לכל אידיוט עם ספריי ופוטושופ. עכשיו זה החופש הגדול, זה הזמן של הילדודס להתפרע.
ומה נגיד ומה נאמר על כלפי. כמה עצוב שלחיפה יש את בן דור וגולדשטיין, לת"א את טוכמן ורז אמיר ואנחנו תקועים עם הדבע הזה שאפילו מלש"בים בטלגרם משאירים לו אבק בכל הקשור לסקופים. חצי באר שבע לומדת תקשורת בספיר, מתי יהיה לנו כתלב חצר נורמלי ולא את הרמה הנמוכה של מוגליבסקי וכלפי?
וסרמיליה :
בושה וחרפה אין בחירת מילים אחרת.
מי שעומד מאחורי המהלך נגד אופיר פשוט לא אוהד
של הקבוצה צריך להקיא אותם מהיציע.
ברגע ששחקן שם את הסמל שלך ובעלת הבית שלך
ששמה מעל 200 מיליון שקל בחרה לסלוח והוא בעצמו פייק או אמיתי
זה לא משנה מבקש סליחה
התפקיד שלך אם לא תרצה לעודד זה לסתום ולעמוד מאחורי המועדון
בטח אחרי ההשקעה האדירה של אלונה קצת הכרת הטוב .