חייב להגיד שאני נותן קרדיט למועדון למרות התחושות הקשות שלי כלפיו.
אני לא מתכוון לשרוק בוז או לקלל ואני גם לא מתכוון לעודד אותו ולשיר לו שיר שחקן.
מקצועית נטו?החתמה טובה כי אנחנו נצטרך גיבוי רציני בעמדה הזאת בין אם לופז ימשיך ובין אם יגיע זר אחר.
אני איתך אחי. ברגע שהוא לובש את האדום שלנו, הצלחתו הצלחתנו! אני זוכר לו לטובה את המשחק האחרון שבו נתן את הכל למרות שידע כבר שהוא עובר לבלגיה! נלחם כמו גבר ולא שמר על הרגליים.
עכשיו יעבירו חודש-חודשיים בחו"ל והכל יתנרמל. יש לנו לא מעט טיפשים בקהל אבל אני בספק שהם עד כדי טיפשים.
אופיר מעולם לא היה כוכב כדורגל אבל אי אפשר שלא להתחבר לאופי ולווינריות.
הראה בשנים האחרונות שהוא המחליף הכי אמין ומקצוען שיש, ימלא את התפקיד הזה גם פה. שיהיה לנו בהצלחה.
עד כה רכש ישראלי יוצא מן הכלל. עכשיו להתפנות לזרים ונעשה עונה גדולה.
"היום אני סוגר מעגל וחוזר הביתה למועדון בו גדלתי, בו נגעתי בפעם הראשונה בכדור, בו עליתי בפעם הראשונה למשחק בוגרים, בו זכיתי בפעם הראשונה באליפות ובו התעצבתי כשחקן. במהלך השנים, כמו בכל מסע, היו גם רגעים שפחות הייתי גאה בהם. אני מבין היום יותר מתמיד כמה חשובה האהבה והתמיכה של הקהל ויודע להעריך אותה באמת. מי שמכיר אותי יודע שפי וליבי שווים ולכן אני מתנצל בפני כל מי שנפגע ממני, כי לא הייתה לי כל כוונה כזו.
"אני חוזר עם לב פתוח, מחויבות מלאה ורעב אמיתי להחזיר על המגרש ובחדר ההלבשה, ולתת הכול בשביל המועדון והקהל שתמיד היה חלק בלתי נפרד ממני. אני מודה מעומק הלב להנהלת המועדון ולצוות המקצועי על האמון בי".
צריך לזכור שהבחור מחזיק גם באזרחות איראנית - ולפי שמועות מבוססות קיבל בימים אלה הצעה גבוהה יותר מסגנית האלופה שם (אסתקלאל טהראן) -
ובכל זאת העדיף לוותר על ממון רב ועל מפגש עם רונאלדו בליגת האלופות האסייתית - כדי לחזור אלינו.
נקבל אותו בברכה
צריך לזכור שהבחור מחזיק גם באזרחות איראנית - ולפי שמועות מבוססות קיבל בימים אלה הצעה גבוהה יותר מסגנית האלופה שם (אסתקלאל טהראן) -
ובכל זאת העדיף לוותר על ממון רב ועל מפגש עם רונאלדו בליגת האלופות האסייתית - כדי לחזור אלינו.
נקבל אותו בברכה
שחקן בינוני מאוד שבא להשלים את הסגל ולתת גיבוי מהספסל ותו לא.
אין צורך לשרוק בוז ולתת לזה יותר מדי נפח. מקווה שהארגון לא ילך לכיוון הזה שיהיה להם קשה אחרי זה לרדת מהעץ.
אתם לא רוצים אל תשירו לו, אבל אפשר להשתיק את זה ולהתקדם הלאה. שחקן שולי בסגל שלנו. אסור להוריד לו ביטחון אם יעלה על הדשא,
תמיד הוא היה שחקן של ביטחון וכשאין לו ביטחון הוא נראה שחקן לא מהענף.