מפנדל שלא היה
מח' 36 : הפועל ב"ש - הפועל חיפה, 24.5, שבת, 20:30, טרנר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: מח' 36 : הפועל ב"ש - הפועל חיפה, 24.5, שבת, 20:30, טרנר
זה היה סביר אם בית''ר היו באים לשחק....
היכונו למעצרי מנע המוניים לפני המשחק....
חחחחח בטח, גם הבן שלי בגיל שנתיים היה מתעקש שלא עשה פיפי שכל המכנסיים שלו רטובים
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 22 מאי 2025, 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ההתאחדות ענתה לך מהרררררר מאוד :
אזהרות מצד ההתאחדות לכדורגל במקרה של פריצת קהל בטרנר - התקנון מאפשר הורדה של עד 9 נקודות בפועל ואם תהיה פריצה, העונש יהיה לעונה הבאה ולא לעונה הנוכחית.
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה קורההה פההההההה ?????.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
4 לב אדום כתב: ↑21 מאי 2025, 16:36צירוף מקרים נדיר ביותר…
קהל חוץ במשחקי הבית של מכבי ת"א מול הגדולות:
מחזור 3: מכבי ת"א - הפועל ב"ש (ללא קהל חוץ)
מחזור 7: מכבי ת"א - מכבי חיפה (ללא קהל חוץ)
מחזור 21: מכבי ת"א - בית"ר ירושלים (ללא קהל חוץ)
מחזור 30: מכבי ת"א - מכבי חיפה (ללא קהל חוץ)
מחזור 36: מכבי ת"א - בית"ר ירושלים (ללא קהל חוץ)

פעם העונש היה 10 נק', מה קרה פתאום, 10% הנחת סוף עונה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אז שיפרצו רק 15 אוהדים עם אלות ומסכות.
- dardasmiley
הם לא רוצים להשפיע על הליגה
אה את עונש איסור קהל חוץ היה חשוב להחיל על משחק אליפות פוטנציאלי אבל עונש הנקודות רק בעונה הבאה. בסדר.
כלב נובח ולא נושך, אין מה לספור אותם.
כלב נובח ולא נושך, אין מה לספור אותם.
לא מבין מה קורה פה. יש כאן אנשים רציניים. מה הדיבור הזה על פריצה למגרש? מה הטמטום הזה? יצא לנו משהו טוב מזה בפעם שעברה?
שותף לתחושת הקיפוח שמבחינתי היא הרבה מעבר לתחושה. אבל לעודד פיצוץ משחק? זה יעשה לנו נזק מכל הכיוונים. טמטום בהתגלמותו.
הדם רותח, אבל צריך לנהוג בשיקול דעת ולא להיות לה פמיליה( לא השיגו כלום חוץ מהרס המועדון שלהם שנה אחרי שנה).
לעלות לשחק כמו שאנחנו יודעים ואנחנו יודעים. בסוף המשחק אולי נניף( סיכוי נמוך אבל גם כשנתניה הובילה עלינו והיינו עם תשעה שחקנים חשבתי ככה), או שנעמוד ונמחא כפיים על עונה מדהימה ולקראת הגמר!
חלאס עם רעיונות הזויים!
שותף לתחושת הקיפוח שמבחינתי היא הרבה מעבר לתחושה. אבל לעודד פיצוץ משחק? זה יעשה לנו נזק מכל הכיוונים. טמטום בהתגלמותו.
הדם רותח, אבל צריך לנהוג בשיקול דעת ולא להיות לה פמיליה( לא השיגו כלום חוץ מהרס המועדון שלהם שנה אחרי שנה).
לעלות לשחק כמו שאנחנו יודעים ואנחנו יודעים. בסוף המשחק אולי נניף( סיכוי נמוך אבל גם כשנתניה הובילה עלינו והיינו עם תשעה שחקנים חשבתי ככה), או שנעמוד ונמחא כפיים על עונה מדהימה ולקראת הגמר!
חלאס עם רעיונות הזויים!
שוב אתם מתעסקים בשטויות של ילדי טלגרם שמחר בבוקר קמים לשיעור אזרחות ב-9. עזבו שטויות.
כתבי החצר של בית"ר טוענים להרכב כמעט מלא חוץ משועה שצפוי להיות בספסל ובעיקר רצינות מצד יצחקי. נחיה ונראה. הקבוצה שהכי לא הייתי רוצה לשחק נגדה בסיטואציה כזאת זאת בית"ר, הם איכותיים ותמיד יהיו שם כדי להעניש.
כתבי החצר של בית"ר טוענים להרכב כמעט מלא חוץ משועה שצפוי להיות בספסל ובעיקר רצינות מצד יצחקי. נחיה ונראה. הקבוצה שהכי לא הייתי רוצה לשחק נגדה בסיטואציה כזאת זאת בית"ר, הם איכותיים ותמיד יהיו שם כדי להעניש.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
נכון אבל לא יעזור שום רצינות כשהראש בגמר הגביע זה מחלחל ומשפיע. במיוחד של השחקנים.הפועלעולה כתב: ↑22 מאי 2025, 19:30שוב אתם מתעסקים בשטויות של ילדי טלגרם שמחר בבוקר קמים לשיעור אזרחות ב-9. עזבו שטויות.
אני פחות דואג מההרכב, סה"כ הגיוני בהתחשב בזה שאף אחד לא מבטיח להם שהפועל חיפה לא תוציא תוצאה טובה בטרנר.הפועלעולה כתב: ↑22 מאי 2025, 19:30שוב אתם מתעסקים בשטויות של ילדי טלגרם שמחר בבוקר קמים לשיעור אזרחות ב-9. עזבו שטויות.
יותר מטריד אותי מה יקרה שם אם אנחנו כן נעשה את העבודה שלנו.
- ForeverRed
שיארגנו אצלנו עדיף.
אין דבר שיכאב כמו הפושים משם.
אם במחצית יהיה כבר איזה 2 למכבי , אפשר יהיה להחליף שחקני מפתח לגמר ויהיה אפשר גם להפסיד כדי לזיין את ביתר, ואז בגמר לזיין פעמיים.