אגב מספיק גם 3-0 במקרה של תיקו של ת"א.....יהיה לנו נצחון יותר
המשחק הזה לא יגמר בתיקו גם אם יהיה בדקה 90 0:0 ותוספת זמן של 5 דקות.
צר לי שאני הורס לכל האופטימיסטים אבל מכבי זה לא המועדון שיחרבן סיטואציה כזאת וזה אפילו לא קשור לכמה ביתר תהיה טובה ותילחם.
אנחנו לא מועדון עלוב כמו נתניה שביזה את עצמו. לנצח בכל מצב ולהתפלל חזק לכיוון בלומפילד. אתם מסכמים את העונה ומדברים על הגמר. השתגעתם. מה הלוזריות הזאת?
עולה בהרכב הכי חזק וחונק את חיפה מהרגע הראשון. אם בבלומפילד הכיוון יהיה הפוך, צריך במחצית השניה להתחיל לשמור על השחקנים המובילים, ולאפשר למחליפים להמשיך וללחוץ. רק ניצחון!!!!!
המשחק הזה לא יגמר בתיקו גם אם יהיה בדקה 90 0:0 ותוספת זמן של 5 דקות.
צר לי שאני הורס לכל האופטימיסטים אבל מכבי זה לא המועדון שיחרבן סיטואציה כזאת וזה אפילו לא קשור לכמה ביתר תהיה טובה ותילחם.
אם לביתר היה על מה לשחק הם היו מחרבנים כמו גדולים.
בסיטואציה שנוצרה יש לביתר 0 סיכוי. הפועל חיפה תפרו אותנו חזק חזק עם התיקו שלהם מול נתניה.
לא יודע יותר מדי לגבי הסיכויים של ביתר
אבל אני כן יודע שאם נוביל מהר מכבי תילחץ אין לי ספק,עם כל הכבוד למכביזם וכל השיט הזה ראינו שהשנה הם קבוצה פריכה מאוד.
אם אנחנו כובשים והם בטעות סופגים במקביל או משהו כזה,הלחץ יתחיל לדבר חזק,הם לא אלים הם כולה מכבי.
הסיכויים לא לטובתנו אבל צריכים לבוא הכי חדים שיש ולקוות לנס
נו באמת ביתר ירושלים עד עכשיו עשתה מולם את העבודה תפסיקו כבר לחשוב על הגרוע מכל ותאמינו עד הרגע האחרון
"זה לא נגמר עד שהגברת השמנה לא שרה"
קרו דברים מעולם ואתם בטנטרום פסיכי מאז התיקו שלשום
תרגעו תשתו מים, כל עוד יש סיכוי תאמינו
אנחנו לא מועדון עלוב כמו נתניה שביזה את עצמו. לנצח בכל מצב ולהתפלל חזק לכיוון בלומפילד. אתם מסכמים את העונה ומדברים על הגמר. השתגעתם. מה הלוזריות הזאת?
עולה בהרכב הכי חזק וחונק את חיפה מהרגע הראשון. אם בבלומפילד הכיוון יהיה הפוך, צריך במחצית השניה להתחיל לשמור על השחקנים המובילים, ולאפשר למחליפים להמשיך וללחוץ. רק ניצחון!!!!!
1+
וקחו רעיון : אם מכבי ת"א ביקשו לדחות בחצי שעה את המשחק מ-20:30 ל-21:00 לטובת שומרי שבת אז או שאנחנו מבקשים להקדים בחצי שעה מ-20:30 ל-20:00 או להישאר ב-20:30 אם לא ניתן להקדים .
המטרה כמובן היא לשחק לפניהם ולקוות שכבר בחצי שעה ראשונה נהיה ביתרון 2:0 לפחות מה שיגרום לשחקני ת"א אולי קצת להילחץ .
להחדיר בהם ספקות וחוסר ביטחון - שדן ביטון למשל יעלה היום לשידור ויגיד שאם הם ימעדו ב"ש תהיה שם לקחת. ולהדהד את המסר גם מחר ומחרתיים. לשדר שאנחנו לא מוותרים עד השנייה האחרונה .
הכל בראש - ואפשר להפוך סיטואציה.
לא למצמץ ולהפסיק לשדר לוזריות - האליפות עוד לא שלהם !
וקחו רעיון : אם מכבי ת"א ביקשו לדחות בחצי שעה את המשחק מ-20:30 ל-21:00 לטובת שומרי שבת אז או שאנחנו מבקשים להקדים בחצי שעה מ-20:30 ל-20:00 או להישאר ב-20:30 אם לא ניתן להקדים .
המטרה כמובן היא לשחק לפניהם ולקוות שכבר בחצי שעה ראשונה נהיה ביתרון 2:0 לפחות מה שיגרום לשחקני ת"א אולי קצת להילחץ .
להחדיר בהם ספקות וחוסר ביטחון - שדן ביטון למשל יעלה היום לשידור ויגיד שאם הם ימעדו ב"ש תהיה שם לקחת. ולהדהד את המסר גם מחר ומחרתיים. לשדר שאנחנו לא מוותרים עד השנייה האחרונה .
הכל בראש - ואפשר להפוך סיטואציה.
לא למצמץ ולהפסיק לשדר לוזריות - האליפות עוד לא שלהם !
לא ישנו את שעת המשחק, שני המשחקים ייתקימו באותה דקה ושעה.
המשחק בטדי מאכזב. יחד עם זאת, אם לא ניקח אליפות, העונה הזו תיכנס לזיכרון שלנו כעונה הראשונה בה אשכרה הובלנו את הליגה קרוב לסיומה, ואיבדנו אותה. קורה בהיסטוריה של מועדון, שיגיע ל 100 שנות קיום. קרה ללברקוזן, ליברפול ולהמון מועדונים בעולם.
בואו בשבת לעודד, עם רצון לנצח, ותקווה קטנטנה בלב לאליפות.