כמו שאמרתי אחרי אחת העונות הטובות של ברדה, קשה עד בלתי אפשרי להפיק מקסימום לאורך זמן. העונה הזאת נמתחה עד קצה גבול היכולת, כמעט הכל התחבר, עם תפוקה יוצאת דופן משחקנים בינוניים שאף אחד לא ציפה שיתנו מה שנתנו. סביר להניח שזה לא יחזור על עצמו. ואני עוד לא מדבר על עזיבה של קינגס שאני מאמין שאתמול התקרבנו אליה בצורה משמעותית.
תשמע זה שתומר לוי דאג לנפח הצעות בימים האחרונים כאילו כל אירופה רודפת אחריו זה לא אומר שהמציאות היא כזו.
לא יודע כמה ירוצו לשים עליו 7 מליון יורו. אם היה סעיף שחרור הייתי מדבר אחרת. אסור לעשות את הטעות שעשינו עם טוני. האיש שווה שבירת תקרה. 600-700 כמה שצריך ואפשר.
תשמע זה שתומר לוי דאג לנפח הצעות בימים האחרונים כאילו כל אירופה רודפת אחריו זה לא אומר שהמציאות היא כזו.
לא יודע כמה ירוצו לשים עליו 7 מליון יורו. אם היה סעיף שחרור הייתי מדבר אחרת. אסור לעשות את הטעות שעשינו עם טוני. האיש שווה שבירת תקרה. 600-700 כמה שצריך ואפשר.