מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
Re: מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
תרימו את הראש חברים.באסה של החיים זה נכון אבל הקבוצה הזאת העונה החזירה לנו את הניצוץ לעיניים.
שנים שלא התרגשתי ככה לפני משחקים ובמהלך משחקים,שנים שלא הסתובבתי כמו טווס והתגאיתי שאני אוהד הפועל ב״ש.
אלה החיים שאתה אוהד כדורגל,פעם שמח,פעם עצוב.
רן לא חף מטעויות ויחד עם זאת אין סיכוי שאני ייצא עליו אחרי עונה כזאת שהוציא 300% מהסגל הזה.
לפנינו עוד משחק ליגה אחד שמה שיהיה יהיה זה כבר לא תלוי בנו,הקהל צריך לעשות את שלו ולבוא ולהודות לשחקנים על עונה נפלאה,היום הקהל היה ענק.
עצם השמחה של אוהדי בית״ר על שהרסו לנו צריכה להמחיש לכם איזה מועדון גדול נהיינו.
מי שממורמר שישתה בינתיים מהמים של ים המלח.
יאללה הפועל
שנים שלא התרגשתי ככה לפני משחקים ובמהלך משחקים,שנים שלא הסתובבתי כמו טווס והתגאיתי שאני אוהד הפועל ב״ש.
רן לא חף מטעויות ויחד עם זאת אין סיכוי שאני ייצא עליו אחרי עונה כזאת שהוציא 300% מהסגל הזה.
לפנינו עוד משחק ליגה אחד שמה שיהיה יהיה זה כבר לא תלוי בנו,הקהל צריך לעשות את שלו ולבוא ולהודות לשחקנים על עונה נפלאה,היום הקהל היה ענק.
יאללה הפועל
אז עכשיו אני צריך לסמוך על החבר יצחקי שלא יעשה ג'סטה לחברים שלו לשעבר, אם ישמע ש4-0 לבאר שבע במחצית.
נפלא. פשוט נפלא.
נפלא. פשוט נפלא.
1+Red Tiger כתב: ↑19 מאי 2025, 23:11תרימו את הראש חברים.באסה של החיים זה נכון אבל הקבוצה הזאת העונה החזירה לנו את הניצוץ לעיניים.
יאללה הפועל
- Melikson24
- Title: CrazyRed
בסוף זה הכל בניסוח ובגישה.RedRock כתב: ↑19 מאי 2025, 23:10אי אפשר לשחק גם נגד התאחדות וגם נגד איגוד השופטים עונה שלמה. יש גבול לכל דבר וכמו שהרגשתי הכל קם ונופל קודם כל על המשחק עם סכנין.
לא הבנתי מה ההתנפלות על פוראבר.
קוזוך נתן עונה ענקית, בנה קבוצה שכיף לראות והביא אותנו עד לבאר באופן משכנע שעושה חשק לעוד.
ואחרי שאמרתי את זה, אתם באמת חושבים שהוא תפקד טוב בחלק מהמשחקים בפליאוף ובמיוחד היום? שוב 3 בלמים שמניעים בלי הפסקה למטה בלי שום יכולת לדחוף קדימה כי אין למי, שוב אחמד בצד ימין כשהוא בעצמו לא מבין איך הוא קשר לענף ולמקצוע? ואפס תגובה למה שהתחולל על הדשא, הרי הגול של ביתר היה באוויר.
זאת לא הפועל באר שבע המטריפה שהוא בנה ויצר לאירך כל העונה.
ברור שקשה יותר גם לשחקנים תחת הלחץ, אבל בראש ובראשונה הוא זנח את מה שעבד לו כל העונה
לא הבנתי עדיין למה.
צאו רגע מהפוזיציה ותנסו להסביר למה אתם חושבים אחרת במקום לתקוף לגופו של אדם
להגיד שקוז'וך טעה בשיבוץ כזה או אחר בהרכב - לגיטימי. גם אני חושב כך.
להגיד שקוז'וך טעה במערך שבחר וטעה שזנח את המערך שרץ איתו כל העונה - לגיטימי ויכול להסכים גם עם זה.
אבל איך שהדברים נכתבו זה המשך ישיר לרעל המגעיל שהיה כאן בקיץ מההפסד בגמר עד תחילת ההצלחה של קוז'וך. אנחנו זוכרים בדיוק על מה מדובר. זה כמעט פירק לנו את המועדון.
אני חושב שאחרי עונה כזאת אפשר לתת ביקורת מקצועית ראויה ולא לחכות בפינה בכל הזדמנות. עם כל האכזבה הקשה.
הייתי כותב שוב על איזה ירושה עלובה קוזוק קיבל ולמה הוא הפך אותה אבל נראה לי שזה כבר מיצה עצמו.
אלו שנתפסו עליו כמו אמסטף עוד לפני שדרך בעיר כנראה שכבר לא ישחררו.
היום הניהול משחק שלו אכן היה קטסטרופה, פחות כועס על ההרכב כמו על החילופים, לא מבין איך אחמד לא טס לספסל במחצית, איך הוא ובלוריאן מועדפים כמגנים ימניים במשך 80 דקות ע״ח מזרחי, איך אחמד זוכה לדקות לפני יורי שלא צריך הרבה כדי להראות את הטכניות האדירה שלו, לדעתי היה נכון לשקול משהו טקטי שיעזור לקינגס, איכשהו הוא מפרפר פה קבוצות שלמות אבל מול ירין לוי הוא קורס כאילו הוא מול קאסמירו...
בסוף גם הוא בן אדם וגם הוא טועה, אבל אם יש כדורגל שכיף לעיניים וכזה ששווה תארים זה הכדורגל שלו. יש לנו עוד גמר על הראש אבל אפשר להתחיל לפזול לקיץ, סומך עליו שידע לדייק את הקבוצה ובעונה הבאה יבוא הרבה יותר חכם ומנוסה .
אלו שנתפסו עליו כמו אמסטף עוד לפני שדרך בעיר כנראה שכבר לא ישחררו.
היום הניהול משחק שלו אכן היה קטסטרופה, פחות כועס על ההרכב כמו על החילופים, לא מבין איך אחמד לא טס לספסל במחצית, איך הוא ובלוריאן מועדפים כמגנים ימניים במשך 80 דקות ע״ח מזרחי, איך אחמד זוכה לדקות לפני יורי שלא צריך הרבה כדי להראות את הטכניות האדירה שלו, לדעתי היה נכון לשקול משהו טקטי שיעזור לקינגס, איכשהו הוא מפרפר פה קבוצות שלמות אבל מול ירין לוי הוא קורס כאילו הוא מול קאסמירו...
בסוף גם הוא בן אדם וגם הוא טועה, אבל אם יש כדורגל שכיף לעיניים וכזה ששווה תארים זה הכדורגל שלו. יש לנו עוד גמר על הראש אבל אפשר להתחיל לפזול לקיץ, סומך עליו שידע לדייק את הקבוצה ובעונה הבאה יבוא הרבה יותר חכם ומנוסה .
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 19 מאי 2025, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא הגענו למשחק הזה בכל בחינה אפשרית, וזה כואב מאוד. הכי כואב שיש.
נחנקנו לחלוטין במאני טיים, אין מילה אחרת.
לא מבין את השתקת הביקורת על רן.
רן לוקה מאוד בתגובה לנעשה במשחק, וגם היום הוא פספס בענק.
עצם הרעיון לשחק 3 בלמים עם 2 כנפיים שלא מסוגלים ליצור שום דבר הוא מוטעה בעיניי, אבל זה גם לקח לנו את היכולת ללחוץ.
אנחנו פשוט לא יודעים ללחוץ טוב במערך הזה, עד שהמגינים מגיעים גבוה, ביתר כבר משתחררים ופשוט עשו לנו בית ספר.
על הבחירה באחמד נמאס לדבר, הבן אדם בהלם קרב, אין גם לו מושג מה הוא עושה על המגרש וזה ממשיך וממשיך. פשוט הזייה.
בהסתכלות רחבה יותר הפסדנו את האליפות הזו בהפסד בטרנר, בהפסד בנתניה.
בנתניה הפסדנו שובבגלל צדקנות בשקל וניהול סיטואציה הזוי לגמרי של הצהובים. חצי הרכב לא היה מוכן להכניס רגל שמא יפספס את בלומפילד. אי אפשר לשחק ככה מול יריבה שמתאבדת להרוס לך.
זה מהדברים ההזויים שראיתי ואסור לשכוח את זה, חייב ללמוד מזה.
נחנקנו לחלוטין במאני טיים, אין מילה אחרת.
לא מבין את השתקת הביקורת על רן.
רן לוקה מאוד בתגובה לנעשה במשחק, וגם היום הוא פספס בענק.
עצם הרעיון לשחק 3 בלמים עם 2 כנפיים שלא מסוגלים ליצור שום דבר הוא מוטעה בעיניי, אבל זה גם לקח לנו את היכולת ללחוץ.
אנחנו פשוט לא יודעים ללחוץ טוב במערך הזה, עד שהמגינים מגיעים גבוה, ביתר כבר משתחררים ופשוט עשו לנו בית ספר.
על הבחירה באחמד נמאס לדבר, הבן אדם בהלם קרב, אין גם לו מושג מה הוא עושה על המגרש וזה ממשיך וממשיך. פשוט הזייה.
בהסתכלות רחבה יותר הפסדנו את האליפות הזו בהפסד בטרנר, בהפסד בנתניה.
בנתניה הפסדנו שובבגלל צדקנות בשקל וניהול סיטואציה הזוי לגמרי של הצהובים. חצי הרכב לא היה מוכן להכניס רגל שמא יפספס את בלומפילד. אי אפשר לשחק ככה מול יריבה שמתאבדת להרוס לך.
זה מהדברים ההזויים שראיתי ואסור לשכוח את זה, חייב ללמוד מזה.
- ForeverRed
אף אחד לא ידבר מקצועית כי אין על מה.RedRock כתב: ↑19 מאי 2025, 23:10אי אפשר לשחק גם נגד התאחדות וגם נגד איגוד השופטים עונה שלמה. יש גבול לכל דבר וכמו שהרגשתי הכל קם ונופל קודם כל על המשחק עם סכנין.
לא הבנתי מה ההתנפלות על פוראבר.
קוזוך נתן עונה ענקית, בנה קבוצה שכיף לראות והביא אותנו עד לבאר באופן משכנע שעושה חשק לעוד.
ואחרי שאמרתי את זה, אתם באמת חושבים שהוא תפקד טוב בחלק מהמשחקים בפליאוף ובמיוחד היום? שוב 3 בלמים שמניעים בלי הפסקה למטה בלי שום יכולת לדחוף קדימה כי אין למי, שוב אחמד בצד ימין כשהוא בעצמו לא מבין איך הוא קשר לענף ולמקצוע? ואפס תגובה למה שהתחולל על הדשא, הרי הגול של ביתר היה באוויר.
זאת לא הפועל באר שבע המטריפה שהוא בנה ויצר לאירך כל העונה.
ברור שקשה יותר גם לשחקנים תחת הלחץ, אבל בראש ובראשונה הוא זנח את מה שעבד לו כל העונה
לא הבנתי עדיין למה.
צאו רגע מהפוזיציה ותנסו להסביר למה אתם חושבים אחרת במקום לתקוף לגופו של אדם
הם יודעים שהצדק לא בצד שלהם.
מגיבים מהבטן כמו ילדים. מקללים. נו בסדר.
אין לי שום דבר נגד קוזוך. נהפוך הוא. עשה עונה אדירה.
כמו שעשה, כך הקפיד להרוס. זו דעתי. ולעניות דעתי, זה הרבה מעבר לדעה. קבלת ההחלטות שלו בשליש האחרון של העונה חיסלה את הסיכוי לתואר.
מי שקשה לו להתמודד עם האמת, שיתמודד בכל זאת.
זה מה יש.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אתה מצפה לקבל 100% כל העונה וכל משחק ואם לא אתה מתחיל להרעיל ולהכין את הקרקע. אתה לא מחובר למציאות.ForeverRed כתב: ↑19 מאי 2025, 23:40אף אחד לא ידבר מקצועית כי אין על מה.
הם יודעים שהצדק לא בצד שלהם.
מגיבים מהבטן כמו ילדים. מקללים. נו בסדר.
אין לי שום דבר נגד קוזוך. נהפוך הוא. עשה עונה אדירה.
כמו שעשה, כך הקפיד להרוס. זו דעתי. ולעניות דעתי, זה הרבה מעבר לדעה. קבלת ההחלטות שלו בשליש האחרון של העונה חיסלה את הסיכוי לתואר.
מי שקשה לו להתמודד עם האמת, שיתמודד בכל זאת.
זה מה יש.
כן גם קוז'וך טועה. כמו כל מאמן בעולם. בסוף הוא לא רק מאמן צעיר הוא גם חסר כל ניסיון במעמדים ומאבקים כאלה.
ולמרות הטעויות בסוף בשביל התמודדות ראשונה במעמד ובלחץ כזה אני חושב שלמרות הכל הוא התמודד טוב מאוד.
כן וקצת תמוה איך קוז'וך קיבל ממך יותר ביקורת בעונה אדירה שכזאת מאשר ברדה בעונה הקודמת המסריחה שהייתה לנו. זה הכל.
ברור שזה הכל על המאמן אין שאלה בכלל.
אתה לא ממציא את הגלגל שני מחזורים לסיום אלה הולך עם מה שהלך לך הכי טוב והביא אותך עד הלום.
לא חושב שיש כאן מישהו שיושב אחרת,לא חושב שיש מישהו שמצדיק את ההצבה ההזויה של אחמד הזה שאין לו מקום לא בהפועל בש אלה בליגת העל.
ויחד עם זאת רן הוא בחור צעיר עם ראש כדורגל מהטובים שראיתי,הוא יצטרך ללמוד מהטעויות שהוא עשה העונה בעיקר בניהול הסגל ובהכנה המנטלית של השחקנים שלו שנראים כבר שני משחקים כאילו האירוע גדול עליהם.
ובסוף קשה לשמוע ביקורת מאנשים שכל מטרתם בביקורת היא לזרוק חצי רעל על מאמן שעשה עונה ענקית שמאמנים אחרים כאן שעשו פח של כדורגל זכו לסבלנות ותירוצים זהו.
אתה לא ממציא את הגלגל שני מחזורים לסיום אלה הולך עם מה שהלך לך הכי טוב והביא אותך עד הלום.
לא חושב שיש כאן מישהו שיושב אחרת,לא חושב שיש מישהו שמצדיק את ההצבה ההזויה של אחמד הזה שאין לו מקום לא בהפועל בש אלה בליגת העל.
ויחד עם זאת רן הוא בחור צעיר עם ראש כדורגל מהטובים שראיתי,הוא יצטרך ללמוד מהטעויות שהוא עשה העונה בעיקר בניהול הסגל ובהכנה המנטלית של השחקנים שלו שנראים כבר שני משחקים כאילו האירוע גדול עליהם.
ובסוף קשה לשמוע ביקורת מאנשים שכל מטרתם בביקורת היא לזרוק חצי רעל על מאמן שעשה עונה ענקית שמאמנים אחרים כאן שעשו פח של כדורגל זכו לסבלנות ותירוצים זהו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הקאקמייקות הבית''רים צפרו ביציאה א-לה זכו בגביע, ככה זה שניצחון מולנו בטדי הם חוו רק בתקופה הפרה היסטורית, נשאר רק לחגוג שהצליחו להרוס... לא מופתע האמת, חבר בית''רי שחזק בעניינים אמר לי שהם מחזיקים אצבעות למכבי כי לא רוצים שנשתווה אליהם במס' אליפויות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
נשברתי היום.
אפילו שביב תקווה אין לי מהנוער של ביתר והסחבק יצחקי בבלומפילד.
הכל הולך הפוך.
אפילו שביב תקווה אין לי מהנוער של ביתר והסחבק יצחקי בבלומפילד.
הכל הולך הפוך.
- ForeverRed
אין לי שום קרקע להכין.Melikson24 כתב: ↑19 מאי 2025, 23:44אתה מצפה לקבל 100% כל העונה וכל משחק ואם לא אתה מתחיל להרעיל ולהכין את הקרקע. אתה לא מחובר למציאות.
כן גם קוז'וך טועה. כמו כל מאמן בעולם. בסוף הוא לא רק מאמן צעיר הוא גם חסר כל ניסיון במעמדים ומאבקים כאלה.
ולמרות הטעויות בסוף בשביל התמודדות ראשונה במעמד ובלחץ כזה אני חושב שלמרות הכל הוא התמודד טוב מאוד.
כן וקצת תמוה איך קוז'וך קיבל ממך יותר ביקורת בעונה אדירה שכזאת מאשר ברדה בעונה הקודמת המסריחה שהייתה לנו. זה הכל.
הביקורת שלי עקבית ולא השתנה מההתחלה ועד הסוף.
מי שעוקב פה יודע.
מבקר על אותם הדברים בדיוק מדיי וואן.
לצערי קוזוך לא מראה גרף של התפתחות כמאמן.
הדברים שהוא טוב בהם עובדים מדהים, ובדברים שהוא פחות טוב הוא רע בקטע חריג ללא שום תזוזה.
מותר לטעות. לחזור על אותה טעות שוב ושוב זה כבר פחות מתקבל. וזאת בעצם הבעיה העיקרית שלי. האטימות הזאת.
לא מחובר למציאות? העובדות אומרות אחרת.
בצער גדול אני אומר את זה.