רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי הפועלעולה »

nitsande כתב:
28 אפריל 2025, 09:55
אתמול היינו צריכים לא לאבד כדור חצי דקה לסיום המחצית ברשלנות ולא לעשות עבירה מטומטמת.
היינו צריכים גם להרים את הקצב ב1-0 ולא ללכת לישון.
היינו צריכים גם קצת יותר קליניות מול השער ולא לנסות להיכנס עם הכדור לתוך השער.

נתניה הייתה חלשה ועשתה עבודה טובה במעברים כיאה לקבוצות של אבוקסיס.
שילמנו על זחיחות.

לא צריך להנדס את המשחק, הפסדנו אותו במו רגלינו לנתניה לא היה מה למכור אם אנחנו לא מחלקים להם את המתנות שחילקנו.
מסכים.
כמו שכבר רשמתי, בכדורסל מאמן יכול להנדס כמעט כל פוזשן, לעצור מומנטום ולתת לשחקנים אינפוט על כמעט כל פס.
בכדורגל זה לא קורה. זה שספגנו 3 גולים ברציפות בשנייה האחרונה של המחצית זה צירוף מקרים מעצבן, אבל צירוף מקרים.

אי אפשר לתלות כל דבר במאמן כשזה נוגע לטעויות של שחקנים וצירופי מקרים.
יש נקודות שקוזוק כן שולט עליהן והוא יצטרך להשתפר בזה בעונה הבאה, כמו ניהול הסגל וניהול הצהובים.
בכללי הוא עושה ניסים עם הסגל הזה ברמת תנאי הפתיחה, הרכב ומחליפים. אם תוכנית א' לא מצליחה אז אין לנו מספיק כלים כדי לפנות לתוכניות מגירה אחרות.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

שום דבר לא ייקח מקוזוק את העונה המטורפת שאנחנו חווים,גם כאלה שיושבים ומחכים בפינה לכל טעות שלו ובימים של ברדה הסבירו לנו שזה בגלל שאין לו כלים.
זה מאמן שבפוטנציאל שלו יכול להיות הכי טוב שיצא מכאן.
כמו כל מאמן גם לו יש חסרונות ודברים שהוא צריך לשפר, אבל אם מתייעצים איתי זה אחד שצריכים להשאיר אותו שנים קדימה ולא רק להשאיר אותו אלה גם לקחת את הכדורגל שלו ולהנחיל אותו מהנערים ועד הבוגרים.
מעטים העונות שבהם אנחנו כאוהדי ב״ש התגאנו כל כך והייינו כל כך בטוחים בקבוצה כמו העונה,תלמדו להעריך.

סמל אישי של משתמש
TN9

שליחה על ידי TN9 »

סביר להניח שאם לדוגמא אלי טביב היה הבעלים אז גריטה היה פותח נגד נתניה ולא שוב תורג'מן, ,הרי ידוע שלעשות שוב ושוב את אותו דבר ולצפות לתוצאות שונות זה חוסר שפיות זה מתבטא גם בציוות הכושל של ויטור + פונק

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

TN9 כתב:
28 אפריל 2025, 14:59
סביר להניח שאם לדוגמא אלי טביב היה הבעלים אז גריטה היה פותח נגד נתניה ולא שוב תורג'מן, ,הרי ידוע שלעשות שוב ושוב את אותו דבר ולצפות לתוצאות שונות זה חוסר שפיות זה מתבטא גם בציוות הכושל של ויטור + פונק
:מתגלגל מצחוק:

סביר להניח שאם אלי טביב היה הבעלים קוז'וך היה מפוטר במחזור השלישי.

לפעמים תוהה אם האוהדים שלנו אמיתיים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

TN9 כתב:
תגובה הזיה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

TN9 כתב:
סביר להניח שאם אלי טביב היה הבעלים הקהל היה שם לו על הצוואר מזמן

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״מה שאמרתי לשחקנים במחצית לא נכנס להם, עשינו מחצית ראשונה לא הכי גדולה שלנו למרות שהגענו למצבים והצלחנו לרדת עם 2:0 ואנרגיות מטורפות, דיברנו בחדר הלבשה על הגנה ועל צניעות, לא אמרתי את זה לשחקנים אבל ידעתי שאם אנחנו רוצים לתת 3 ו-4 ו-5
זה חייב להיות עם 3:0 ולא אחרי 2:1 אז קודם כל הגנה וצניעות,
קיבלנו גול שכל מה שמעניין אותי זה שהפסדנו בו 2/3 תאקלים בדרך אליו, היה אחרי זה קצת בלאגן וגם שינינו שיטה אבל בסוף החבר׳ה התעשטו וגם המחליפים עלו פנטסטי, עשינו ניצחון גדול״

״לא הייתי מודע למה קורה במגרש השני וזה גם כרגע ממש לא מעניין״

״בדיעבד אפשר להעביר ביקורת על כל דבר, יכול להיות שעשיתי טעות עם הפעימות, אבל בסוף מה שאותי מעניין זה שניצחנו את המשחק הזה 4:1 עם מבוא ל-6:1, ברור שאחרי משחקים אני והצוות שלי כל הזמן מסתכלים ולומדים מה יכולנו לעשות אולי אחרת בצורה טובה ונכונה יותר, תמיד אפשר להשתפר ונמשיך לעשות את זה״

״רציתי להכניס את רועי יותר מוקדם אבל הוא ביקש ממני באופן מושכל לחכות עם החילוף למרות שמאוד רצה להיכנס״

״הפועל ב״ש נמצאת במקום ה-1 אחרי שלקחו לה נקודה ופחות משחק, גורדנה היה מהשחקנים היחידים שבמחנה אימונים דיבר איתי בשיחות אישיות על הדשא על אליפות והיו לנו גם הרבה שיחות בהמשך הדרך, יש פעמים ששחקן מרגיש שהמאמן ״מערבב״ אותו
ודיברתי איתו על זה שיבוא הרגע שנצטרך אותו, עברו השבועות ורועי יכל ליפול והוא לא נפל, הוא מתאמן ומתנהג מצויין, היום הוא קיבל את ההזדמנות והנה התוצאה״

״אנחנו לא מסתכלים על מכבי ת״א, גם ההפרש שערים לא מעסיק אותנו, אם בע״ה ננצח את שני המשחקים נהיה אלופים״

״אם לא היינו מאשרים לפונק לצאת עכשיו יכול להיות שלא היינו מספיקים לרשום אותו למשחקים הרשמיים באירופה ולצאת למחנה אימונים, הטיל שפגע בנתב״ג עיכב את היציאה שלו מהארץ והוא יצא מיידית ברגע שיכל, זה לא היה עיכוב צפוי, ונכון שמבחינתנו הכי חשוב זה המשחק הבא אבל אנחנו מנהלים הכל באופן מושכל גם באופן עתידי״

״גם נתניה באמת באמת לא מעניינת אותי, מה שמעניין אותי זה לנצח את בית״ר ואז את הפועל חיפה בבית ולהיות אלופים״

״הרבה פעמים יש מחשבה כזאת שצריך להשיג דברים שהם יותר רחוקים (הפרש שערים) ואז אתה מוצא את דין דוד ב-1 על 1 מול אליאסי שנותן סופר סייב כדי להשאיר אותנו במשחק , אנחנו צריכים לחשוב על הדברים הכי חשובים בנקודת זמן הכי קרובה וזה מסר גם לשחקנים שלי שדיברתי איתם על זה וגם מסר לקהל, קודם מנצחים את המשחק אחרי זה הולכים להסתכל״

״גם מול מכבי היו לניב הצלות טובות והיום בטוח עם הפנדל, אני בכלל לא חושב שהוא לא בכושר טוב, הוא מאוד משמעותי עבורנו ואני שמח שהוא מתקן עבורנו טעויות שאנחנו עושים״

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ובפעם האחרונה לעונה-
״ברכות למכבי על האליפות, נדע בעונה הבאה להילחם בהם חזק יותר. המשחק בחמישי יהיה שונה מהמשחק היום, הוא יהיה יותר דומה למשחק בטדי, נצטרך לבוא מוכנים״

״נצטרך לעבוד הרבה יותר חזק בעונה הבאה כדי להיות ראויים, היה לנו חשוב כקבוצה לסיים בצורה הכי טובה שאפשר עם האחוזי הצלחה הגבוהים ביותר, מבחינתי אני והשחקנים שלי לא אלופים״

״אחד הדברים שמילאו אותי גאווה זה שהיינו רואים יריבות מנצחות ועדיין היינו באים ורואים את הקבוצה שלנו משחקת את הכדורגל שלה, קבוצה שרצה,עובדת,נלחמת,לא מוותרת, זה מראה על כמה אנחנו חזקים בדרך שלנו וכמה השחקנים היו שם בשביל המועדון״

״לא היינו מספיק טובים, נצטרך להשתפר אם זה בסגל, אם זה בצוות, אם זה ברעיונות שלנו, אני מקווה שנמצא את הדרכים להיות חזקים יותר בעונה הבאה״

״אין מה להשליך את המשחק של היום למשחק בטדי, האווירה שונה, היריבות שונות, המצב בטבלה שונה, הלחצים שונים, נצטרך להבין מקצועית מול איזו יריבה אנחנו עומדים לשחק בחמישי, איזה אקסטרות נצטרך להביא כי עד עכשיו לא ניצחנו את ביתר מחוץ לטרנר, אם נבין את הדברים נוכל לגבור עליהם״

״היו חסרים לנו הרבה דברים , זה לא המקום לפרט, יש דברים שאנחנו כבר יודעים ואנחנו נשתדל לשנות ויש דברים שאנחנו נצטרך אני והצוות שלי להסתכל רגע פנימה ולראות מה הדברים שאנחנו לא מבינים עד עכשיו, אנחנו צריכים להשתפר״

״במשחק מול נתניה הבנתי שאם אנחנו מנצחים זה יהיה שלנו וניסינו לשדר את זה בכל הכוח, זה משחק שהובלנו בו ושלטנו בו ולא היינו מספיק בוגרים לנצח אותו, אז כן הרגשתי ששם באיזשהו מקום איבדנו את זה אבל היו עוד משחקים במהלך הדרך שאיבדנו נקודות, אז תמיד אפשר ללכת אחורה, אני מעדיף ללכת קדימה, אני מעדיף להשתפר בדברים שאנחנו מבינים ובאיך לבנות קבוצה טובה יותר״

״הקהל נתן היום תצוגה, הם דחפו אותנו ברגעים קשים והם האמינו ותמכו בנו ואנחנו נעשה הכל כדי לשמח אותם בחמישי״

״אנחנו מתאימים את עצמנו לכל יריבה, אנחנו תמיד בוחנים את עצמנו מה עשינו נכון ומה לא מבחינת ההכנה למשחק, גם אני לא חסין מטעויות תהיו בטוחים, אני תמיד מנסה ללמוד ולהשתפר, אני מברך על הסגל שיש לי ועל האפשרות שיש לי תמיד לבחור משהו שונה, מקווה שבפעם הבאה אעשה את הדברים טוב יותר״

״לא הייתי קונה את המקום השני בתחילת העונה אבל אני כן מברך על התהליך, בחיים אתה לומד ומתקדם ואם ה׳ החליט שזה הדרך שבה אנחנו נתפתח אז ברוך ה׳״

״מה שקרה עם פונק זה לאו דווקא חובבנות, אני מקווה שהוא יהיה כאן בעונה הבאה, הוא אמור לחזור לארץ״

####
ובהזדמנות זו תודה גם לך רן על עונת אימון מופלאה שלא נראתה כאן מימי בכר והשושלת, תודה על שיעור בסבלנות ואמונה, תודה על שיעור באיך להאמין בדרך גם כשהיא רוויה בחיצי אש, תודה על עונה שגרמה לנו שוב להיות על קוצים כל השבוע ורק לחכות למשחק הבא כמו נרקומן, תודה רן! וכבר הבנו היום רשמית שאין מגיע בכדורגל אבל בכל זאת אם יש מאמן שראוי לתואר זה הוא! סומכים עליך רן שתביא לנו את זה בחמישי, שאפו על עונה גדולה ובטוח שעוד תצמח ותלמד ממנה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לשדרג ולהחתים ל3 שנים דחוף.

כדורגל כזה זה מה שבסוף מביא אליפויות.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אין שאלה, לקח קבוצה מבוגרת וחסרת נכסים והצליח להפוך הכל לגמרי.
גם כיף לראות שהכדורגל הטוב והשמח חזר לב"ש אחרי כמה שנים אפורות. זאת הדרך.

נחכה לראות אם מגדילים את מכסת הזרים. אם כן אפשר לבנות קבוצה מפלצתית, אם לא אז נצטרך "להסתפק" ב3-4 החתמות טובות ולקוות שיידבק.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

נשאר רק לקוות שהטעויות של חוסר הניסיון שלו העונה יתוקנו בשנה הבאה ונקפוץ מקום אחד קדימה בעונה הבאה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הראל כתב:
25 מאי 2025, 06:30
נשאר רק לקוות שהטעויות של חוסר הניסיון שלו העונה יתוקנו בשנה הבאה ונקפוץ מקום אחד קדימה בעונה הבאה.
התנאי שהסגל הראשי נשאר...

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

העונה הבאה היא מבחן יוצא דופן לכולם, גם להנהלה וגם לרן.
מטרת העל לשמור על קינגס ויורי (אני רואה בשניהם השחקנים הטובים בסגל , לאחד בטוח יהיו המון הצעות ועל השני הצוות יצטרך לשמור אחרי שלא הרבה לקבל דקות משמעותיות), אני לא חושב היום בסיום העונה שזלטאנוביץ הוא החלוץ שאנחנו צריכים, אני מעריך שלופז כנראה ייועד להחלפה, והישראלים - אני צופה לא מעט הצעות על גאנח ועל אליאסי. ויטור לדעתי במשחקיו האחרונים הטובים (הלוואי והתוודה) ו גורדנה אולי כן ואולי לא.

ממולנו, היריבות -
מכבי תל אביב עשויה לאבד לא מעט מהשחקנים שהובילו אותה בשנים האחרונות, בראשם זהבי (אם כי לא הופתע אם תהיה פניית פרסה), קניקובסקי, ואן אובריים, למקין וכדומה. מנגד היא תמיד יודעת להמציא עצמה מחדש.
מכבי חיפה אולי תפתיע ואולי לא, מה שבטוח יותר רע מאיך שנראתה השנה, לא בטוח שיקרה.
בית״ר אני מניח תשתדרג, אם היא תשמור על מרבית השלד, עצם זה שכבר היום יש לה חלק התקפי מהטובים בישראל ועם חיזוק של 2-3 זרים, היא תוכל לקחת לא מעט נקודות מהארחות.
הפועל תל אביב חוזרת לליגה עם שלד ישראלי יחסית טוב, ועם הרבה כסף לזרים.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

מיליון שקל... זה מה שהיה חסר לאליפות.

אני משוכנע שאפשר היה להילחם ולהביא את זלטנוביץ בינואר, תמורת גריטה ומיליון שקל...

מיליון שקל שהיו מניבים 10 מיליון יורו... חבל.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״היה לנו יום קשה אבל צריכים לאסוף כוחות במטרה להביא תואר למועדון הכל כך גדול הזה״

״אנחנו גאים באיך שהקבוצה הזאת נבנתה ואיך שהיא קרמה עור וגידים במהלך העונה, זה נותן לנו הרבה תקווה לעתיד״

״המועדון עבד מאוד קשה להביא את קאנגווה וונטורה, ידענו מה אנחנו רוצים ליצור בקבוצה וידענו שאנחנו צריכים שחקנים עם סגנון ספציפי שיאפשרו לנו לשחק את הכדורגל שאנחנו רוצים, הבנו שהפרופיל של שניהם יכול לעזור לנו, אם זה לוקאס כ-6 שיודע לפתוח זוויות, להניע את הקבוצה ולהיות במעברים ההגנתיים ואם זה קינגס שיכול לתת לנו הרבה אינטנסיביות מקדימה, הם נכנסו היטב להווי של הקבוצה, אבל בסוף הכל מסתכם לקבוצה אחת. אני מאמין ומקווה שהם יישארו״

״יש לנו כבר לקחים מהעונה הזאת ואנחנו עוד נשב לתחקר את עצמנו אבל גם לאורך הדרך ידענו שיהיו צמתים שנצטרך לעבור, היו כאלה שהצלחנו והיו כאלה שלא ומהם נצטרך ללמוד, היו משחקים שאיבדנו בהם נקודות שלא הייתה לנו פריווילגיה כזו״

״הרבה נגעו במוצהבים, אמרתי לקינגס ואליאל שאני לא מוותר על שניים מהשחקנים הכי חשובים שלי במשחק מול נתניה שהיה הכי חשוב״

״הקהל שלנו ליווה אותנו כל העונה, מגיע לו בטח אחרי עונה כזו לסיים עם תואר ונעשה הכל בשבילם כדי שזה יקרה. גם לקראת עונה הבאה, נעשה הכל כדי לבנות קבוצה טובה יותר״

שלח תגובה