בעמדה כמו שוער אני מעדיף אחד שהוא ציון 7 קבוע, על אחד כמו אליאסי כרגע שמסוגל לספק הצלה מרהיבה ודקה אחכ למסור ליריב לגול.
בעמדה כזו, גובה הרצפה חשוב בהרבה מגובה התקרה.
אני מאוד בעד אליאסי, לא הייתי מחליף באף שוער ישראלי למעט אחד, לא יודע כמה זה ריאלי, אבל הדברים צריכים להיאמר.
עונה לא מספיק טובה שלו. מעצבן שבעתיים שכל הטעויות כמעט במשחקים הקריטיים. מאירופה דרך 3 משחקים אחרונים מול מכבי שהוא נותן להם גול שהם לא אמורים לכבוש. הטיימינג גם חשוב בחיים.
גורש, חיימוב וגלזר אצלנו הצליחו הרבה בגלל אותה רצפה שהייתה פשוט גבוהה. הם היו אמינים מאוד, ואף אחד מהם הוא לא איזה שוער אדיר וחד פעמי.
אבל היו יציבים מאוד, סמכת עליהם שלא יתנו ליריבה לחזור מאיזה שיט קל.
ניב אליאסי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: ניב אליאסי
טוב אתה.
באחד המקרים, אני חושב שזה היה מול הפועל חיפה אבל לא סגור על זה ב-100%, זוכוביצקי הדף פנדל שהתפתח מיידית למתפרצת ושער לטובתנו בצד השני.צירןף מקרים נדיר למדי.
- ForeverRed
1+yossi כתב: ↑06 מאי 2025, 14:23בעמדה כמו שוער אני מעדיף אחד שהוא ציון 7 קבוע, על אחד כמו אליאסי כרגע שמסוגל לספק הצלה מרהיבה ודקה אחכ למסור ליריב לגול.
אני מאוד בעד אליאסי, לא הייתי מחליף באף שוער ישראלי למעט אחד, לא יודע כמה זה ריאלי, אבל הדברים צריכים להיאמר.
עונה לא מספיק טובה שלו. מעצבן שבעתיים שכל הטעויות כמעט במשחקים הקריטיים. מאירופה דרך 3 משחקים אחרונים מול מכבי שהוא נותן להם גול שהם לא אמורים לכבוש. הטיימינג גם חשוב בחיים.
גורש, חיימוב וגלזר אצלנו הצליחו הרבה בגלל אותה רצפה שהייתה פשוט גבוהה. הם היו אמינים מאוד, ואף אחד מהם הוא לא איזה שוער אדיר וחד פעמי.
- dardasmiley
מה משותף לגורש חיימוב וגלזר כששיחקו אצלנו? הגיל, הם הגיעו שוערים בוגרים ומנוסים יותר. אליאסי בן 23, זה הך טבעי שיהיו לו טעויות של ניסיון וחוסר יציבות של בגרות. השאלה אם יש לנו לוקסוס לשלוח אותו לצבור ניסיון במקום אחר. ואם כן את מי נביא?yossi כתב: ↑06 מאי 2025, 14:23בעמדה כמו שוער אני מעדיף אחד שהוא ציון 7 קבוע, על אחד כמו אליאסי כרגע שמסוגל לספק הצלה מרהיבה ודקה אחכ למסור ליריב לגול.
כבר הרבה מאוד שנים שיש 3-4 שוערים זרים בליגה. לא סתם. אנחנו כמעט לא מצמיחים שוערים כי זו מדינה של גמדים.
קבוצה שרוצה לרוץ לכל התארים ולהתקדם באירופה לא יכולה להרשות לעצמה שהשוער שלה יתגלח על חשבונה, חיפה הרשתה לעצמה ואכלה חצץ עם כיוף, מכבי הרשתה לעצמה לרוץ עם שוער בינוני כמו משפתי ונאלצה להביא לו זר על הראש.dardasmiley כתב: ↑06 מאי 2025, 15:45מה משותף לגורש חיימוב וגלזר כששיחקו אצלנו? הגיל, הם הגיעו שוערים בוגרים ומנוסים יותר. אליאסי בן 23, זה הך טבעי שיהיו לו טעויות של ניסיון וחוסר יציבות של בגרות. השאלה אם יש לנו לוקסוס לשלוח אותו לצבור ניסיון במקום אחר. ואם כן את מי נביא?
כבר הרבה מאוד שנים שיש 3-4 שוערים זרים בליגה. לא סתם. אנחנו כמעט לא מצמיחים שוערים כי זו מדינה של גמדים.
אליאסי למעט המשחק הנוראי באירופה הראה על יציבות סה״כ, התקופה האחרונה מראה שאותו משחק באירופה לא היה קריסה חד״פ אלא משהו שחוזר על עצמו במאני טיים וזה כבר מטריד.
הכי קל לרדת עליו, ולא על המחצית הראשונה שבאמת מכבי ישבה עלינו, לא על צד ימין של בלוריאן וזאהי שלא עבד מספיק טוב, וכל מעבר כי הקישור לא ירד עד ל16 למעט אליאל.
העצירה של הבעיטה של תורג'מן לקרוב לדעתי אנדרייטד.
הוא כבר התגלח עלינו שנתיים, וכן הוא בן 23 ויש לו עוד הרבה לגדול לדעתי. יציבות זה מאוד קשה לפתח כשוער צעיר, וזה בא נטו עם ניסיון.
אם סוגרים איתו חוזה ל5 שנים אני שקט עם העמדה הזו, ומפנה תקציב להתעסק בעמדות אחרות, כמו מגן שמאלי, או קיצוני מהיר חזק שיודע לעשות אחד על אחד, או קשרי אמצע ישראלים כאופציות מהספסל, או קשר אחורי פיזי נוסף.
אני קצת מצולק ממרציאנו שחזר מחו"ל מפיינורד ושיחק בחצי גמר אירופית כמדומני אבל בפועל לא שיחק רציף ולשוער זה קריטי.
ושוב, 4 גמרי גביע כי הדיון יכול להיות מאוד אחרת בכל האפשרויות שיהיו כשיש אליפות וגביע על הפרק אז בואו נדבר על מחליף כן לא בסיכומים בסוף ולא עכשיו.
הוא כבר התגלח עלינו שנתיים, וכן הוא בן 23 ויש לו עוד הרבה לגדול לדעתי. יציבות זה מאוד קשה לפתח כשוער צעיר, וזה בא נטו עם ניסיון.
אם סוגרים איתו חוזה ל5 שנים אני שקט עם העמדה הזו, ומפנה תקציב להתעסק בעמדות אחרות, כמו מגן שמאלי, או קיצוני מהיר חזק שיודע לעשות אחד על אחד, או קשרי אמצע ישראלים כאופציות מהספסל, או קשר אחורי פיזי נוסף.
אני קצת מצולק ממרציאנו שחזר מחו"ל מפיינורד ושיחק בחצי גמר אירופית כמדומני אבל בפועל לא שיחק רציף ולשוער זה קריטי.
ושוב, 4 גמרי גביע כי הדיון יכול להיות מאוד אחרת בכל האפשרויות שיהיו כשיש אליפות וגביע על הפרק אז בואו נדבר על מחליף כן לא בסיכומים בסוף ולא עכשיו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מסכים לגבי עניין התזמון אבל לגבי השאר אתה טועה לדעתי.shovalb9 כתב: ↑06 מאי 2025, 17:02הכי קל לרדת עליו, ולא על המחצית הראשונה שבאמת מכבי ישבה עלינו, לא על צד ימין של בלוריאן וזאהי שלא עבד מספיק טוב, וכל מעבר כי הקישור לא ירד עד ל16 למעט אליאל.
זה נכון שהוא לא הטועה היחידי ויש אחרים שלא חפים מביקורת אבל אלו חייו של שוער, משלמים ביוקר ובלי דיחוי על טעויות בעמדה הזאת. זה מזכיר לי שפעם היה פה טופיק ״שוער ששווה אירופה״, מאוד רלוונטי בהקשר הזה
תתעלמו מהטעויות, נגיד שממחר הוא מנקה את זה לגמרי.
עדיין יש לו ליקויים קשים במשחק. לא יכול לסבול את זה ששוערים ישראלים עומדים על הקו במצבים נייחים, זה יגמור אותנו באירופה וראינו את זה קורה כבר בקיץ מול הצ'כים.
גם משחק הרגל שלו נהיה אסון והוא יותר מסדר מצבים ליריבה מאשר מוציא התקפות שלנו.
זה פשוט לא מספיק טוב. משבוע לשבוע הוא נראה כמו ממשיך דרכו של ג'ראפי ולא כמו שוער שיכול לעשות קריירה רצינית בליגה ואולי אפילו באירופה.
מה שמבאס שהוא כבר הראה שיש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר מזה. עונה חלשה שלו.
עדיין יש לו ליקויים קשים במשחק. לא יכול לסבול את זה ששוערים ישראלים עומדים על הקו במצבים נייחים, זה יגמור אותנו באירופה וראינו את זה קורה כבר בקיץ מול הצ'כים.
גם משחק הרגל שלו נהיה אסון והוא יותר מסדר מצבים ליריבה מאשר מוציא התקפות שלנו.
זה פשוט לא מספיק טוב. משבוע לשבוע הוא נראה כמו ממשיך דרכו של ג'ראפי ולא כמו שוער שיכול לעשות קריירה רצינית בליגה ואולי אפילו באירופה.
מה שמבאס שהוא כבר הראה שיש לו פוטנציאל להיות הרבה יותר מזה. עונה חלשה שלו.