ניב אליאסי
Re: ניב אליאסי
לדעתי, הוא לא שוער רע העונה, פשוט לא מספיק טוב.
יכול להיות שאתמול חזינונ בשער האליפות. של מכבי...
אותו כנ"ל שבוע שעבר.
אם בעונה שעברה הוא החזיק אותנו בחיים, לא כך העונה.
יכול להיות שאתמול חזינונ בשער האליפות. של מכבי...
אותו כנ"ל שבוע שעבר.
אם בעונה שעברה הוא החזיק אותנו בחיים, לא כך העונה.
נערך לאחרונה על ידי ארז3333 ב 06 מאי 2025, 09:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמתם לגביו, נכון הוא סופג שערים שלפעמים לא מחויבי המציאות אבל הוא בן 23 זה גיל מאוד צעיר לשוער, להזכיר לכם שוערים צעירים אחרים שעמדו אצלנו ולא הציגו רבע מהיכולת שלו?
להזכיר לכם איך עומרי גלזר היה לפניי שהוא הגיע לכאן?
אתם הפכתם אותו לשעיר לעזאזל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
עם כל הכבוד להתפתחות הקריירה של אליאסי ולחוסר היציבות הלגיטימית שלו בגיל הזה, את הפועל באר שבע זה לא צריך לעניין. שיעלה מדרגה, ירד לספסל או יצא להשאלה ויחזור טוב יותר. אי אפשר לקבל כזה חוסר אמינות בשער. הוא גומר אותנו בכל המעמדים הגדולים עם הטעויות שלו. חלאס.
רוצה להאמין שלא אני חושב שהתקרה שלו יותר גבוהה ממה שמראה עכשיו וגם היו לא מעט משחקים שהביא לנו נקודות במו ידיו
ניכר שיש לו אובר ביטחון במשחק שכמעט ועלה לנו ביוקר לא פעם ולא פעמיים אתמול
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑06 מאי 2025, 09:01עם כל הכבוד להתפתחות הקריירה של אליאסי ולחוסר היציבות הלגיטימית שלו בגיל הזה, את הפועל באר שבע זה לא צריך לעניין. שיעלה מדרגה, ירד לספסל או יצא להשאלה ויחזור טוב יותר. אי אפשר לקבל כזה חוסר אמינות בשער. הוא גומר אותנו בכל המעמדים הגדולים עם הטעויות שלו. חלאס.
1+
דר אדום בנשמה כתב: ↑06 מאי 2025, 07:29הגזמתם לגביו, נכון הוא סופג שערים שלפעמים לא מחויבי המציאות אבל הוא בן 23 זה גיל מאוד צעיר לשוער, להזכיר לכם שוערים צעירים אחרים שעמדו אצלנו ולא הציגו רבע מהיכולת שלו?
הוא החוליה החלשה העונה. ובעמדה כזו אין יכולת הכלה לקבוצה שרוצה אליפות... עוד כמה פאשלות והוא נושף חזק בעורפו של זוכיבצקי ז''ל (זקני השבט מבינים)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים לגמרי.ForeverRed כתב: ↑06 מאי 2025, 09:01עם כל הכבוד להתפתחות הקריירה של אליאסי ולחוסר היציבות הלגיטימית שלו בגיל הזה, את הפועל באר שבע זה לא צריך לעניין. שיעלה מדרגה, ירד לספסל או יצא להשאלה ויחזור טוב יותר. אי אפשר לקבל כזה חוסר אמינות בשער. הוא גומר אותנו בכל המעמדים הגדולים עם הטעויות שלו. חלאס.
הצרה היא שהאופציה היחידה בשוק הישראלי לא בהכרח תהיה רלוונטית.
הוא שוער גדול עם טעויות של שוער צעיר.
שוערים מגיעים לשיא ומפתחים שכל בגיל מאוחר יותר, בטח בישראל.
אם זה עמידה נכונה בכדור רוחב (הגול אתמול), לסדר חומה ולעמוד כמו שצריך בצד השני שלה (הגול בנתניה) ומתי לדעת להעיף כדור ולא להניע מאחורה.
הכל תלוי איך תסתיים העונה, אם בע"ה נזכה ונלך למוקדמות האלופות אני מביא את גלזר, אם לא אני משאיר אותו.
שוער שני הוא בטח לא יישאר כשיש כל כך הרבה שוערים פח בארץ, כל קבוצה תקפוץ עליו וכנראה גם אחת הגדולות.
שוערים מגיעים לשיא ומפתחים שכל בגיל מאוחר יותר, בטח בישראל.
אם זה עמידה נכונה בכדור רוחב (הגול אתמול), לסדר חומה ולעמוד כמו שצריך בצד השני שלה (הגול בנתניה) ומתי לדעת להעיף כדור ולא להניע מאחורה.
הכל תלוי איך תסתיים העונה, אם בע"ה נזכה ונלך למוקדמות האלופות אני מביא את גלזר, אם לא אני משאיר אותו.
שוער שני הוא בטח לא יישאר כשיש כל כך הרבה שוערים פח בארץ, כל קבוצה תקפוץ עליו וכנראה גם אחת הגדולות.
- אורי אדום בנשמה
ספק אם יבוא (עם כל הכבוד למוקדמות הצ'מפיונס) ועוד יותר ספק אם אלונה תהיה מוכנה לעמוד בתעריפים שלו... הוא כבר מזמן בפלנטה אחרת, מקצועית וכלכלית.
- dardasmiley
מבין את כל הטענות על הבירטוזים אבל מי שמצפה שיהיה קסיאס או בופון בליגה הישראלית חי בלפלנד.
אליאסי השוער הכי טוב בליגה בפער, השוער הישראלי השני הכי טוב כבר היום.
נכון, יש לו חוסר יציבות והמון טעויות שנובעות מניסיון, אבל זה המחיר של שוער צעיר, מצד שני יש לו הצלות שאתה אומר מאיפה לקלת את זה (לכו לשידור של המשחק אתמול, דוידה מהצד מ-7 מטר, אליאסי כבר נפל על הברך ועדיים הצליח איכשהו לקחת)
למעט עומרי גלזר שאם יגיע אלינו זה שיחוק על, אין אף אחד ישראלי שיכול להכנס לעמדת השויר בצורה טובה יותר. ועל זר בכלל אין מה לדבר.
כתוצאה מזה, הדבר היחיד שהקהל צריך לעשות עם ניב, זה לחבק! לחבק! ועוד פעם לחבק. המועדון צריך להצמיד לו מאמן שוערים מנוסה שיבגר אותו.
אליאסי השוער הכי טוב בליגה בפער, השוער הישראלי השני הכי טוב כבר היום.
נכון, יש לו חוסר יציבות והמון טעויות שנובעות מניסיון, אבל זה המחיר של שוער צעיר, מצד שני יש לו הצלות שאתה אומר מאיפה לקלת את זה (לכו לשידור של המשחק אתמול, דוידה מהצד מ-7 מטר, אליאסי כבר נפל על הברך ועדיים הצליח איכשהו לקחת)
למעט עומרי גלזר שאם יגיע אלינו זה שיחוק על, אין אף אחד ישראלי שיכול להכנס לעמדת השויר בצורה טובה יותר. ועל זר בכלל אין מה לדבר.
כתוצאה מזה, הדבר היחיד שהקהל צריך לעשות עם ניב, זה לחבק! לחבק! ועוד פעם לחבק. המועדון צריך להצמיד לו מאמן שוערים מנוסה שיבגר אותו.
- אורי אדום בנשמה
dardasmiley כתב: ↑06 מאי 2025, 09:43אליאסי השוער הכי טוב בליגה בפער, השוער הישראלי השני הכי טוב כבר היום
במדבר כל קוץ הוא פרח...
הידוע בכינויו "השמש בעיניים, תשאל את דוידי" במבטא ארגנטינאי מתגלגל.אורי אדום בנשמה כתב: ↑06 מאי 2025, 09:06הוא החוליה החלשה העונה. ובעמדה כזו אין יכולת הכלה לקבוצה שרוצה אליפות... עוד כמה פאשלות והוא נושף חזק בעורפו של זוכיבצקי ז''ל (זקני השבט מבינים)
- אורי אדום בנשמה
אבל פנדלים הוא ידע לקחת, לא זוכר שוער אחר שעצר כל כך הרבה פנדלים.
- אורי אדום בנשמה
20 פנדלים בתשע עונות (אם כי חלקם נעצרו ע''י הקורה/משקוף או נבעטו לשמיים)
למיטב זכרוני באחת העונות לקח 5 או 6 פנדלים ברצף, משהו מטורף.אורי אדום בנשמה כתב: ↑06 מאי 2025, 13:2620 פנדלים בתשע עונות (אם כי חלקם נעצרו ע''י הקורה/משקוף או נבעטו לשמיים)