לפני חודש אמרו פה שהוא הרס לנו את האליפות עם ההחמצות בטדי ומול חיפה ב3-3, עכשיו הוא המושיע. בסדר.
תורג'מן לא חלוץ העונות ובעונה הבאה חייב לחזור לספסל ועדיין הוא הרבה יותר חשוב בבילד אפ מגריטה.
זה כמו הדיון של אליאס וגורדנה, לא כזה משנה מי יקבל את הדקות. כל אחד עם החסרונות ויתרונות שלו, שניהם לא מספיק משכנעים. הגולים מול הפועל ת"א העלובה בטח לא מדד.
גורדנה ואליאס הם שחקנים שונים שמתאימים לסיטואציות שונות. כשאתה צריך גול, טכניקה מול צפיפות, משחק עומק ואיום מרחוק הבחירה צריכה להיות ברורה. הזוי לחשוב אחרת. על אותו משקל, גריטה היה צריך להיכנס מוקדם יותר לצד תורגמן או לפחות להיות מצוות עם גנאח שיודע להכניס קרוסים לרחבה. החילוף המאוחר שלו כשאחמד ואליאס הם חלק מהאנשים שאמורים להזין אותו בכדורים - זו עוד החלטה רעה של קוזוך.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 28 אפריל 2025, 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אפשר להגיד שגריטה אחרי הגביע כן היה במומנטום שאפשר היה לנצל אתמול ולתת לו לפתוח .
אם בהמשך הוא לא היה טוב - היה מוחלף ע"י תורג'מן שהיה מקבל הזדמנות משלו לפתח מומנטום .
מומנטום זה המון בכדורגל . הדבר נכון גם לגבי יורי שנפצע ובלטקסה שהיה נהדר בחצי גמר
אפשר להגיד שגריטה אחרי הגביע כן היה במומנטום שאפשר היה לנצל אתמול ולתת לו לפתוח .
אם בהמשך הוא לא היה טוב - היה מוחלף ע"י תורג'מן שהיה מקבל הזדמנות משלו לפתח מומנטום .
מומנטום זה המון בכדורגל . הדבר נכון גם לגבי יורי שנפצע ובלטקסה שהיה נהדר בחצי גמר
ואם גריטה היה ממשיך להיות גריטה של כל העונה ותורג'מן היה יוצא מהקצב מה היית אומר?
לתורגמן הייתה ריצה יפה.
לאחרונה הוא נחלש ובמקביל גריטה נתן משחק שניים טובים. אלה בדיוק הדברים שמאמן צריך לזהות.
לי יותר מפריעים הציוותים.
למשל, את גריטה הייתי שם על המגרש עם גנאח ולא עם אחמד. וכשהוא כבר על הדשא, לפחות תשחקו עליו.
אתמול קיבלנו עוד פס ועוד מסירה וכדורים פשוט לא נשלחו לרחבה גם כשחיכו שם 3-4 שחקנים. לא מצליח להבין את זה.
לתורגמן הייתה ריצה יפה.
לאחרונה הוא נחלש ובמקביל גריטה נתן משחק שניים טובים. אלה בדיוק הדברים שמאמן צריך לזהות.
לי יותר מפריעים הציוותים.
למשל, את גריטה הייתי שם על המגרש עם גנאח ולא עם אחמד. וכשהוא כבר על הדשא, לפחות תשחקו עליו.
אתמול קיבלנו עוד פס ועוד מסירה וכדורים פשוט לא נשלחו לרחבה גם כשחיכו שם 3-4 שחקנים. לא מצליח להבין את זה.
שיתפלל חזק שנביא את הצלחת כי אם לא נרדוף אותו למוות על ההחמצה הזאת, איך לעזאזל זה נפל דווקא לרגליים של הנגר המדופלם הזה
האמת הרבה זמן לא ראיתי שחקן שכל כך רוצה אבל פשוט לא מסוגל.
היו הרבה ביקורות בקהל על החילוף שלו והאמת לא מבין על מה, חוץ מלעמוד כמו בול עץ על הבלמים של מכבי לא עשה משהו מעבר.
שיתפלל חזק שנביא את הצלחת כי אם לא נרדוף אותו למוות על ההחמצה הזאת, איך לעזאזל זה נפל דווקא לרגליים של הנגר המדופלם הזה
האמת הרבה זמן לא ראיתי שחקן שכל כך רוצה אבל פשוט לא מסוגל.
היו הרבה ביקורות בקהל על החילוף שלו והאמת לא מבין על מה, חוץ מלעמוד כמו בול עץ על הבלמים של מכבי לא עשה משהו מעבר.
איך הוא תמיד מפספס את הכדורים האלה בסנטימטר זה הזוי.
אבל בכל זאת משחק טוב שלו,הכדורים הארוכים אליו עבדו מצויין.
כמעט בלתי אפשרי לנתח את השחקן הזה.
נגר מדופלם. לפרקים חסר קשר למקצוע. אפילו כדורים עם הגב הוא בקושי מרוויח למרות הגודל הפיזי שלו.
מצד שני נותן עבודה מטורפת, מתיש את הבלמים, פה ושם מתפלק לו פתאום איזה מהלך.
כרגע אני מעדיף אותו על תורגמן שאתמול עצבן אותי עם האגואיסטיות שלו.