מח' 33 : מכבי ת"א - הפועל ב"ש, 5.5, שני, 20:30, בלומפילד
Re: מח' 33 : מכבי ת"א - הפועל ב"ש, 5.5, שני, 20:30, בלומפילד
רבותיי עיניים לנתניה ואני לא צוחק,זה יכול בקלות להיות שם משחק שרוכים משופר,אלה מפגרים לגמרי.
- ForeverRed
לכל חובבי ״האוהדים שלנו לוזרים״.
אם רק הייתם שומעים את האוהדים של מכבי ברחבי תל אביב..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כי היום הגיעו רק המובחרים בזכות השיטה.ForeverRed כתב: ↑05 מאי 2025, 22:00לכל חובבי ״האוהדים שלנו לוזרים״.
כל הסמרטוטים שהורסים נשארו בבית.
- ForeverRed
לא הבנת.Melikson24 כתב: ↑05 מאי 2025, 22:02כי היום הגיעו רק המובחרים בזכות השיטה.
כל הסמרטוטים שהורסים נשארו בבית.
הם ויתרו על העונה.
ולא רק היום אגב.
בגדול קוזוך הגיע כדי לא להפסיד קודם כל ואני מבין אותו.
התכנית שלו עבדה לא רע, לא אהבתי את החילוף של גריטה הוא היה בזון מטורף ומכבי לא הסתדרו איתו,החילוף הזה מנע נצחון וחבל.
התכנית שלו עבדה לא רע, לא אהבתי את החילוף של גריטה הוא היה בזון מטורף ומכבי לא הסתדרו איתו,החילוף הזה מנע נצחון וחבל.
- Melikson24
אה אוקיי. אני רואה גם ברשת אבל זה יכול להתהפך מחזור הבא ברגע.
השחקנים שלהם לבטח לא יוותרו. הם עקשנים.
פתאום איזה חמישיה לרשת של נתניה ואפילו אם אנחנו מנצחים את חיפה "רק" 2-0 והם מעלינו ובטירוף ל2 מחזורים אחרונים.
- ForeverRed
ברור, זה לא אומר כלום.Melikson24 כתב: ↑05 מאי 2025, 22:13אה אוקיי. אני רואה גם ברשת אבל זה יכול להתהפך מחזור הבא ברגע.
השחקנים שלהם לבטח לא יוותרו. הם עקשנים.
פתאום איזה חמישיה לרשת של נתניה ואפילו אם אנחנו מנצחים את חיפה "רק" 2-0 והם מעלינו ובטירוף ל2 מחזורים אחרונים.
יותר מזה, השחקנים של מכבי ויתרו נגד ביתר ויש שם מערכת מאוד חזקה שידעה להרים אותם.
רק שבפעם הבאה שמישהו פה מכנה את הקהל שלנו לוזר ונותן את של מכבי כדוגמה לווינריות, שיזכור את המראות האלה.
לא יודע מה שמעת, לוזרים הם לא.ForeverRed כתב: ↑05 מאי 2025, 22:20ברור, זה לא אומר כלום.
יותר מזה, השחקנים של מכבי ויתרו נגד ביתר ויש שם מערכת מאוד חזקה שידעה להרים אותם.
רק שבפעם הבאה שמישהו פה מכנה את הקהל שלנו לוזר ונותן את של מכבי כדוגמה לווינריות, שיזכור את המראות האלה.
יש להם טענות קשות מאוד למאמן שלהם ובצדק הוא דביל.
אם אתה אוהד מכבי כמו שאני מכיר אותך אתה שם אותו על שיפוד ומסובב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם נסתכל על נתניה, נפסיד למכבי חיפה.
אסור להתעסק בהם.
מקווה שיבהירו את זה לכל אנשי המועדון.
לאבוקסיס אין אלוהים. הוא רוצה לנצח. ודווקא משחקים מהסוג הזה, שהקבוצה היריבה רוצה ללחוץ, ולדרוס... זה מה שהוא אוהב. לצאת למתפרצות מהר עם שחקנים כמו דפאא, וארגס והפורטוגלי שדומה לבדואי על הקו. שכחתי את שמו.
להסתכל רק על עצמנו.
אסור להתעסק בהם.
מקווה שיבהירו את זה לכל אנשי המועדון.
לאבוקסיס אין אלוהים. הוא רוצה לנצח. ודווקא משחקים מהסוג הזה, שהקבוצה היריבה רוצה ללחוץ, ולדרוס... זה מה שהוא אוהב. לצאת למתפרצות מהר עם שחקנים כמו דפאא, וארגס והפורטוגלי שדומה לבדואי על הקו. שכחתי את שמו.
להסתכל רק על עצמנו.
- Melikson24
הוא בהחלט עלה הרבה פחות לוחץ ואול אין מכל המשחקים עד עכשיו.
אולי המשחק הכי הגנתי שלנו העונה.
לא כביקורת. ככה זה הרגיש. אולי זה מה שהיינו צריכים באמת.
תוצאה משקפת, קוזוק בא לשחק בצורה יותר מבוקרת מהרגיל וזה בסדר, בסוף קשה לצאת מרוצים מתוצאה שהיא לא ניצחון, וחבל כי היו לנו ההזדמנויות לעשות את זה.
צריכים להפסיק עם החישובים ועם המספרים, צריכים לבוא ב-1000% ריכוז לטרנר ולעשות מחיפה קציצות, כל היתר לא מעניין, משחק משחק. אם יש צדק וקארמה בעולם אף אחד לא ייקח את זה מאיתנו.
אכן משעשע לראות את הפרצופים של אוהדי מכבי, הם נראים כאילו יצאו מלוויה, גם ברשתות הם צולבים אחד אחרי השני. לא מאמין שזה יקרה אבל הלוואי וזה גם יחלחל לקבוצה שלהם.
צריכים להפסיק עם החישובים ועם המספרים, צריכים לבוא ב-1000% ריכוז לטרנר ולעשות מחיפה קציצות, כל היתר לא מעניין, משחק משחק. אם יש צדק וקארמה בעולם אף אחד לא ייקח את זה מאיתנו.
אכן משעשע לראות את הפרצופים של אוהדי מכבי, הם נראים כאילו יצאו מלוויה, גם ברשתות הם צולבים אחד אחרי השני. לא מאמין שזה יקרה אבל הלוואי וזה גם יחלחל לקבוצה שלהם.