מח' 33 : מכבי ת"א - הפועל ב"ש, 5.5, שני, 20:30, בלומפילד
Re: מח' 33 : מכבי ת"א - הפועל ב"ש, 5.5, שני, 20:30, בלומפילד
עולה בשמאל עם בלטקסה ועם לופס.
לופס יכול לעזור הגנתית על דוידה וגם לתרום התקפית לא פחות מגאנח/ אחמד.
לופס יכול לעזור הגנתית על דוידה וגם לתרום התקפית לא פחות מגאנח/ אחמד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מה פספסתי?
השאלה מתי נכנסת לתור...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
רץ בטוויטר תמונה שלו מספר מחזור שכמה משפטים שאוהד ב״ש (אוהדי נתניה עשו את זה)
ואז לירן שטראובר העלה את זה גם, איגוד השופטים הגיב לו שזה פייק ודרש התנצלות ובלה בלה..
זה מדהים מזה המכביזם ומזה השופרות הכל כשר.
השיטה של קוזוק הביאה את אחד מהעונות הכי הישגיות בהיסטוריה.
אתם מזכירים לי את אוהדי ברצלונה שכל העונה נותנים עצות למאמן שמביא להם תוצאות סנסציונות.
אין לנו יכולת כרגע לשחק עם 3 בלמים או על התקפות מעבר כמו שחלקכם רוצים. הגענו למאני טיים עם כלים מוגבלים, זה מה יש.
התאמות אפשר וצריך לעשות, לשנות הכל לא יקרה וטוב שכך. אנחנו לא משחקים נגד יובנטוס. גם במשחקים שהם ניצחו אותנו עדיין הייתה לנו עליונות בלא מעט משלבי המשחק. ה1/9 מרתיע אבל לא משקף.
השאלה היחידה היא הכשירות והחדות של השחקנים, אם קינגס ופרץ שוב יגיעו במוד חוף ים אז כל הלחץ והכדורגל היפה לא יהיה שווה כלום.
אם לא אז שוב נהיה טובים יותר מהם. רק נקווה שהפעם לא יאבדו ריכוז בצורה מביכה ויעשו טעויות שלא מתאימות למשחק העונה.
כנראה שכחתם שבמשחק הראשון בטרנר ההגנה עם ויטור ובלוריאן הייתה יותר חדירה אפילו מההגנה שקיבלה 3.
אתם מזכירים לי את אוהדי ברצלונה שכל העונה נותנים עצות למאמן שמביא להם תוצאות סנסציונות.
אין לנו יכולת כרגע לשחק עם 3 בלמים או על התקפות מעבר כמו שחלקכם רוצים. הגענו למאני טיים עם כלים מוגבלים, זה מה יש.
התאמות אפשר וצריך לעשות, לשנות הכל לא יקרה וטוב שכך. אנחנו לא משחקים נגד יובנטוס. גם במשחקים שהם ניצחו אותנו עדיין הייתה לנו עליונות בלא מעט משלבי המשחק. ה1/9 מרתיע אבל לא משקף.
השאלה היחידה היא הכשירות והחדות של השחקנים, אם קינגס ופרץ שוב יגיעו במוד חוף ים אז כל הלחץ והכדורגל היפה לא יהיה שווה כלום.
אם לא אז שוב נהיה טובים יותר מהם. רק נקווה שהפעם לא יאבדו ריכוז בצורה מביכה ויעשו טעויות שלא מתאימות למשחק העונה.
אגדה עתיקת יומין.
כנראה שכחתם שבמשחק הראשון בטרנר ההגנה עם ויטור ובלוריאן הייתה יותר חדירה אפילו מההגנה שקיבלה 3.
יש בזה משהו,רק שמול בלומפילד מלא לאזטיץ׳ לא יוכל ולא ירצה להיות פסיבי כל כך כמו בפעמים הקודמות ואז מעניין יהיה לראות מה אנחנו נעשה עם זה.הפועלעולה כתב: ↑02 מאי 2025, 13:13השיטה של קוזוק הביאה את אחד מהעונות הכי הישגיות בהיסטוריה.
אגדה עתיקת יומין.
הגיע הזמן לזיין את האמא שלהם
או סוף סוף תגובה
בזמן שאצלהם באים בגישה של ״לפרק, להשפיל, לרמוס״ זה על קצה המזלג ברשתות.
שימו את לוזריות בצד, אנחנו הפועל באר שבע.
לקחנו מספיק תארים בעשור האחרון בשביל להסתכל בלבן של העניים לכל קבוצה בליגה.
בלי רגשי נחיתות. זה שלנו! אין סיכוי שלא!!
הפחד הגדול הוא בכלל לא הקבוצה שלהם ולא ה-30,000 ביציעים אלא השטויות התורניות שאנחנו עושים מולם, האדומים הדביליים בדקה 10, הפנדלים הרכים בדקה 15, החוסר ריכוז המיותר בהגנה...
אם נצליח בע״ה לבוא מספיק בוגרים וחכמים למשחק הזה אני מאמין בנו, אנחנו נגיעה מקו הסיום, עוד משחק אחד של התעלות, של לב ענק ואמונה, משחק אחד של פול גז זה כל מה שצריך, זה לא יהיה פשוט אבל הקבוצה הזו כבר הוכיחה שאין תקרת זכוכית בליגה הזו שהיא לא מסוגלת לנפץ, אם ניצחנו העונה 4 פעמים בסמי המקולל הכל יכול לקרות.
אם נצליח בע״ה לבוא מספיק בוגרים וחכמים למשחק הזה אני מאמין בנו, אנחנו נגיעה מקו הסיום, עוד משחק אחד של התעלות, של לב ענק ואמונה, משחק אחד של פול גז זה כל מה שצריך, זה לא יהיה פשוט אבל הקבוצה הזו כבר הוכיחה שאין תקרת זכוכית בליגה הזו שהיא לא מסוגלת לנפץ, אם ניצחנו העונה 4 פעמים בסמי המקולל הכל יכול לקרות.
- ForeverRed
המשחק הזה הוא קודם כל מנטלי.
אחר כך הוא משחק של הפקת לקחים.
בכל המפגשים מולם נפלנו על אותם פרמטרים.
אני מצפה מכולם לבוא בוגרים בראש, חזקים ברגעים קשים.
לא להישבר בשום סיטואציה. לעשות הכל לא לספוג.
אסור לנו להיות קבוצה צפויה שקל לשחק נגדה.
אם נעשה את הדברים נכון יהיה בסדר.
אחר כך הוא משחק של הפקת לקחים.
בכל המפגשים מולם נפלנו על אותם פרמטרים.
אני מצפה מכולם לבוא בוגרים בראש, חזקים ברגעים קשים.
לא להישבר בשום סיטואציה. לעשות הכל לא לספוג.
אסור לנו להיות קבוצה צפויה שקל לשחק נגדה.
אם נעשה את הדברים נכון יהיה בסדר.
הכל מנטלי
ממושמעים, מרוכזים ובלי מתנות
ממושמעים, מרוכזים ובלי מתנות