זכות ראשונים ואז חיפה תציע לו מיליון שבע מאות אלף לעונה .
בשבילה הוא יותר קריטי והיא תתאבד עליו .
לחיפה יש את האוקראיני המושאל שמדברים עליו המון ואת כאיוף שהוא בייבי אישי של שחר. קשה לי להאמין שהוא יפרק חבילה רצינית על עוד שוער, בטח אחרי עונה שהם רכשו ב7-8 מיליון אירו ונפלו בהכל
לחיפה יש את האוקראיני המושאל שמדברים עליו המון ואת כאיוף שהוא בייבי אישי של שחר. קשה לי להאמין שהוא יפרק חבילה רצינית על עוד שוער, בטח אחרי עונה שהם רכשו ב7-8 מיליון אירו ונפלו בהכל
יש לו גם זיכרונות רעים מחיפה ובכר וזיכרונות מצוינים איתנו(וגם חיבור די טוב ולא מזויף כמו עם יחזקאל)
לדעתי אם הוא חוזר לארץ ואלונה תהיה בעניין - יש לנו יתרון על חיפה לפחות.
ברור שהוא בתקופה פחות טובה וניכר שהוא מרגיש שאין לו ממש תחרות אבל, וזה אבל גדול - יש לנו עמדות בוערות הרבה יותר.
אנחנו במקום ראשון בלי חלוץ של טופ 4, בלי כנפיים של טופ 4 ובלי מגנים של טופ 4
ברור שהוא בתקופה פחות טובה וניכר שהוא מרגיש שאין לו ממש תחרות אבל, וזה אבל גדול - יש לנו עמדות בוערות הרבה יותר.
אנחנו במקום ראשון בלי חלוץ של טופ 4, בלי כנפיים של טופ 4 ובלי מגנים של טופ 4
הוא הולך להרוס לנו את אירופה שוב. בדיוק בגלל שוערים כאלו הישראליות לא מגיעות לשום מקום.
גם אם אני מתעלם מהטעויות שלו, אין דבר כזה שוער שעומד על קו השער כשכדורים מטיילים לו על תיבת החמש. פשוט אין.
הוא מתחיל לפתח הרגלים רעים של שוער ישראלי חלש וטיפוסי כמו כל הג'ראפים ועמוסים שיש בליגה הזאת. חבל. בעונה שעברה הוא נראה מיוחד.