ניב אליאסי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: ניב אליאסי

שליחה על ידי Melikson24 »

הפועלעולה כתב:
31 מרץ 2025, 22:25
המזל שלו שאין שום שוער ישראלי באופק (ולא, גלזר לא ריאלי).
ראינו כבר אותו ואת לופס מדיחים אותנו מהקונפרנס, זה יקרה שוב בקיץ אם לא יעשו שינוי כלשהו ברביעיית ההגנה.
גם את ויטור אגב אני לא רואה מסתדר בקצבים של אירופה. זה לא זה.
למה גלזר לא ריאלי בעצם?אם הוא יחזור לארץ?

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

הפועלעולה כתב:
31 מרץ 2025, 22:25
המזל שלו שאין שום שוער ישראלי באופק (ולא, גלזר לא ריאלי).
ראינו כבר אותו ואת לופס מדיחים אותנו מהקונפרנס, זה יקרה שוב בקיץ אם לא יעשו שינוי כלשהו ברביעיית ההגנה.
גם את ויטור אגב אני לא רואה מסתדר בקצבים של אירופה. זה לא זה.
גלזר מאוד ריאלי אם יחליט לחזור לארץ המועדון חתם על זכות ראשונים כשנמכר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Melikson24 כתב:
01 אפריל 2025, 08:46
למה גלזר לא ריאלי בעצם?אם הוא יחזור לארץ?
כרגע הוא משחק בכוכב וגם בהנחה שהוא ירצה לעזוב ולא תהיה לו קבוצה נוספת באירופה אז הסרבים ידרשו עליו דמי העברה לא נמוכים ויש לו חוזה שמן.
בדרך כלל לא מוציאים סכומים כאלו על שוער בלי פוטנציאל מכירה, לא רואה גם את מכבי ת"א הולכים עליו בכל הכוח.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

הפועלעולה כתב:
01 אפריל 2025, 10:49
כרגע הוא משחק בכוכב וגם בהנחה שהוא ירצה לעזוב ולא תהיה לו קבוצה נוספת באירופה אז הסרבים ידרשו עליו דמי העברה לא נמוכים ויש לו חוזה שמן.
בדרך כלל לא מוציאים סכומים כאלו על שוער בלי פוטנציאל מכירה, לא רואה גם את מכבי ת"א הולכים עליו בכל הכוח.
אני רואה פה פוטנציאל לעסקה כמו עם קינגס.
כל הגדולות בארץ ירצו אותו אבל מאמין שיש לנו נקודה בזכות הקדנציה הקודמת+אלונה שהלכה לקראתו.

כן אני יודע שתגידו יחזקאל אבל לדעתי יש סיכוי בניגוד ליחזקאל שרצה רק למכבי.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא יודע מה עובר עליו בחודש האחרון אבל זה נראה רע מאוד.
גם אתמול משחק הרגל היה מזעזע, לא יוצא לכדורי גובה, מאוד לא שקט... בקיצור זה לא אליאסי.

יחסית לשוער צעיר וחסר ניסיון אני מחזיק מניב שוער עם ביטחון מאוד גבוה, רצוי שיחזור להראות את האופי הזה על הדשא, אתמול שמחתי ששמרנו על רשת נקייה בעיקר עבורו, בכל מקרה הוא חייב לקבל ניעור מרן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Itay כתב:
08 אפריל 2025, 08:19
לא יודע מה עובר עליו בחודש האחרון אבל זה נראה רע מאוד.
גם אתמול משחק הרגל היה מזעזע, לא יוצא לכדורי גובה, מאוד לא שקט... בקיצור זה לא אליאסי.

יחסית לשוער צעיר וחסר ניסיון אני מחזיק מניב שוער עם ביטחון מאוד גבוה, רצוי שיחזור להראות את האופי הזה על הדשא, אתמול שמחתי ששמרנו על רשת נקייה בעיקר עבורו, בכל מקרה הוא חייב לקבל ניעור מרן.
הוא הבעיה האחרונה שלנו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

רואה את התקציר והשני מיליון אחוז שלו
אסור לשוער לקבל בעיטה חופשית כזאת לפינה שלו

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ברור
זה א-ב של כדורגל.

שמת חומה שתסגור צד אחד בצד השני שלך , אם אתה גונב צעד לאמצע כי אתה לא סומך על החומה אז הבעיה בך שלא שמת מספיק שחקנים שם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

צריך לומר את האמת, עונה לא טובה של אליאסי.
לא מצליח לייצר רצף של משחקים טובים. לצד הצלות יפות באחד על אחד, יותר מדי טעויות ברגעים קריטיים של העונה.
רחוק שנות אור מהביטחון שהרגשתי עם גלזר בשער.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

עזוב גלזר.
הוא פחות טוב משמעותית מהעונה הקודמת. ציפית שיעשה צעד מסוים קדימה בעונה השניה.
יש לו הבזקים הזויים של חוסר תשומת לב וזה חייב להשתנות אחרת הוא הולך להיות עוד שוער בינוני בליגה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הייתה לו הצלה גדולה עם הרגל מול ורגאס, לא חושב שהגול עליו. בעיטה אדירה של פלקושצ'נקו.
בכללי אתם צודקים. עוד שחקן שאני ממש לא ארגיש איתו בטוח באירופה איפה שאי אפשר לתקן. העונה שלו כ"כ מאכזבת שאני אפילו כבר לא כזה מתעצבן כשמרציאנו פותח בגביע. הדברים היחידים שעומדים לזכותו הם משחק הרגל, הגיל והאלטרנטיבות האומללות בשוק הישראלי.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
28 אפריל 2025, 11:34
הייתה לו הצלה גדולה עם הרגל מול ורגאס, לא חושב שהגול עליו. בעיטה אדירה של פלקושצ'נקו.
בכללי אתם צודקים. עוד שחקן שאני ממש לא ארגיש איתו בטוח באירופה איפה שאי אפשר לתקן. העונה שלו כ"כ מאכזבת שאני אפילו כבר לא כזה מתעצבן כשמרציאנו פותח בגביע. הדברים היחידים שעומדים לזכותו הם משחק הרגל, הגיל והאלטרנטיבות האומללות בשוק הישראלי.
משחק הרגל היה מנקודות האור שלו בעונה שעברה, העונה כל פעם שהכדור אצלו צריך להיות עם דפיברילטור בסטנד ביי.

נראה כאילו נדבק ממרציאנו בכל התחומים שהוא חלש בהם , אם זה משחק הרגל שכאמור התדרדר אצלו, מרגיש לאחרונה שגם באוויר יש לו פחות שליטה, מניח שזה עניין של ביטחון אבל בכל מקרה כרגע זה מה שיש, זה עלינו להרים אותו.

אם גלזר באמת מכוון לחזרה ארצה הייתי קופץ עליו, ראינו כמה שווה שקט בעמדה הזו וגלזר שוער שבקלות יכול לתת עוד 4-5 שנים טובות.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

הפועלעולה כתב:
28 אפריל 2025, 11:34
בסוף ורגאס נתן פצצה עליו לא שבעט לרחוק או משהו כזה
מהיציע לא באמת היה ניתן להבין איך הלכה הבעיטה אבל שראיתי את התקציר 200 אחוז גול של שוער

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אגיד משהו כזה, אם איכשהו גלזר יהיה רלוונטי לנו (קשה לי להאמין) אבוי לנו אם לא נלך על זה.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

גלזר חתם על זכות ראשונים לבאר שבע במידה ויחזור לארץ אבל השאלה אם בסכומים שיחזור זה יהיה ריאלי עבורנו

שלח תגובה