זוכר את זה יותר כמשחק בינוני עם יותר אופי מיכולת.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אחרי כל כך הרבה ראיונות טובים שלומואמיתיים היה היום איזה ראיון בכייני או כזה שלסבן ולערבב את כולם עם כל מיני מילים מיוחדות.
״כל עוד נשאר בזון אנחנו ב10 דרגות יותר טובים בכדורגל מנתניה״
מה זה עכשיו זון , ולמה לצאת ממנו או למה יצאנו ממנו או למה לא נראינו ב10 דרגות טובים מהם.
רק שהוא לא מתחיל לאבד את זה.
״כל עוד נשאר בזון אנחנו ב10 דרגות יותר טובים בכדורגל מנתניה״
מה זה עכשיו זון , ולמה לצאת ממנו או למה יצאנו ממנו או למה לא נראינו ב10 דרגות טובים מהם.
רק שהוא לא מתחיל לאבד את זה.
הוא צודק וזה גם עליו.
אם יש משהו שמאוד מפחיד אותי בהפועל בש של העונה זה לא היכולת המקצועית ולא שחקנים ספציפיים אלה הנאיביות או החוסר הבנה של הסיטואציה בה נמצאת כרגע הקבוצה ואני אסביר,
נשאר דקה וחצי למחצית,אתה לא יכול לאבד כדור לעשות פאוול ולתת ליריבה שלך את הצאנס היחיד שיש לה להבקיע שאתה כבר עוד שניה יורד למחצית,זאת נאיביות מטומטמת.
אתה לא יכול 2 להישאר ב10 שחקנים,לקבל בעיטת עונשין שתי דקות לסוף במצב היחיד שאתה יכול להבקיע בו עכשיו,להרים כדור לא טוב,לתת ליריבה שלך לצאת להתקפה במקום לעשות עבירה על החצי אתה נותן לה להגיע לרחבה ועושה עבירה מטופשת בזווית בעיטה הכי טובה שאפשר לאחד הבועטים הטובים בליגה.
נשבע שדקה לפני שני המהלכים הללו ראיתי גולים של נתניה.
זה קרה לנו לא מעט העונה שקבלת ההחלטות היא על סף המטומטמת ואם נפסיד את האליפות זה רק על זה.
אם יש משהו שמאוד מפחיד אותי בהפועל בש של העונה זה לא היכולת המקצועית ולא שחקנים ספציפיים אלה הנאיביות או החוסר הבנה של הסיטואציה בה נמצאת כרגע הקבוצה ואני אסביר,
נשאר דקה וחצי למחצית,אתה לא יכול לאבד כדור לעשות פאוול ולתת ליריבה שלך את הצאנס היחיד שיש לה להבקיע שאתה כבר עוד שניה יורד למחצית,זאת נאיביות מטומטמת.
אתה לא יכול 2 להישאר ב10 שחקנים,לקבל בעיטת עונשין שתי דקות לסוף במצב היחיד שאתה יכול להבקיע בו עכשיו,להרים כדור לא טוב,לתת ליריבה שלך לצאת להתקפה במקום לעשות עבירה על החצי אתה נותן לה להגיע לרחבה ועושה עבירה מטופשת בזווית בעיטה הכי טובה שאפשר לאחד הבועטים הטובים בליגה.
נשבע שדקה לפני שני המהלכים הללו ראיתי גולים של נתניה.
זה קרה לנו לא מעט העונה שקבלת ההחלטות היא על סף המטומטמת ואם נפסיד את האליפות זה רק על זה.
- ForeverRed
להיות ווינר זה בדיוק ברגעים האלה לדעת לקחת רגע אוויר, לנשום, להחדיר רוגע בשחקנים ולשדר לכולם שזה שלנו.
לא חכמה להתראיין יפה ולדבר על מערכים כשהכל דופק.
זה הזמן של קוזוך להראות לכולם מאיזה חומר הוא עשוי.
לא חכמה להתראיין יפה ולדבר על מערכים כשהכל דופק.
זה הזמן של קוזוך להראות לכולם מאיזה חומר הוא עשוי.
צריך לייצר קודם כל שקט, להיות רגועים ולהגיע שבוע הבא למשחק הכי חשוב של המועדון בשנים האחרונות קודם כל מוכנים מנטלית.
חבר'ה קצת עפתם רחוק מידי
קוז'וך הוא הסיבה שאנחנו מקום ראשון חודש לסיום הליגה! לא חלוץ ברמת קבוצת מרכז טבלה, לא קשרי כנף שלא היו נכנסים לאף אחת מהקבוצות של הארבע הגדולות בשום מצב, לא המגנים הבינוניים (שלא לדבר על המחליפים שלהם...). קוזוך בנה פה קבוצה שהיא הרבה מעבר לסך חלקיה. לצערי הגענו למאניטיים בלי אויר
קוז'וך הוא הסיבה שאנחנו מקום ראשון חודש לסיום הליגה! לא חלוץ ברמת קבוצת מרכז טבלה, לא קשרי כנף שלא היו נכנסים לאף אחת מהקבוצות של הארבע הגדולות בשום מצב, לא המגנים הבינוניים (שלא לדבר על המחליפים שלהם...). קוזוך בנה פה קבוצה שהיא הרבה מעבר לסך חלקיה. לצערי הגענו למאניטיים בלי אויר
הכל נכון אבל השחקנים הגיעו למאני טיים בלי אוויר גם בגללו , מיעוט ברוטציות יש פה 14-15 שחקנים ששיחקו מעל 30 משחקים בשנה .
מתחילת הפליאוף כתוב שהאליפות תיקבע בבלומפילד, אל תעשו יותר מידי רעש מאיבוד הנקודות היום.
מי שרוצה אליפות שתנצח בבלומפילד.
מי שרוצה אליפות שתנצח בבלומפילד.
לא מובן לי הויתור על אליאל היום היחיד שתפקד למעלה
וגם חילופים מאוד שבלונים שלו היום
ראית שכלום לא עובד למה לא לנסות גריטה עם תורג'מן או לדחוף את דן לאמצע ולרווח בדרך כלל הוא מתמרן ומשנה היום התעקד על אותו דבר פעם אחרי פעם ולא הלך
וגם חילופים מאוד שבלונים שלו היום
ראית שכלום לא עובד למה לא לנסות גריטה עם תורג'מן או לדחוף את דן לאמצע ולרווח בדרך כלל הוא מתמרן ומשנה היום התעקד על אותו דבר פעם אחרי פעם ולא הלך
נערך לאחרונה על ידי dudu9998 ב 27 אפריל 2025, 23:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן, הבעיה הכי חמורה שלנו זה שאין לנו באמת מחליפים טובים.
כל חילוף אצלנו מחליש את הקבוצה.
אני חושב שגם עניין הכרטיס הצהוב נלקח בשקלול.
ללא סטויאנוב ויורי זה חיסרון של כוח גדול מאוד מהספסל זה נכון
אבל היום לא היה בושה גם לוותר על קנגווה ולנסות אולי לשחק אם עוד חלוץ גם ככה בלטה לעין הזהירות שלו
חייב לשים דגש על המעברים של הקבוצות נגדנו.
במשחקים האחרונים כמעט בכל משחק היריבה במספר מסירות מינימלי מביאה התקפות מאוד מסוכנות של 2:2 או 3:3.
קבוצות יתנו לנו את הכדור והלחץ ויבנו על מצב וחצי.
לגבי האוויר, אני מרגיש שלכולם אין אוויר, מי שראה את מכבי תל אביב נגד חיפה ראה עד דקה 60 קבוצה מפוררת, אבל זה לא אמור לתרץ.
במשחקים האחרונים כמעט בכל משחק היריבה במספר מסירות מינימלי מביאה התקפות מאוד מסוכנות של 2:2 או 3:3.
קבוצות יתנו לנו את הכדור והלחץ ויבנו על מצב וחצי.
לגבי האוויר, אני מרגיש שלכולם אין אוויר, מי שראה את מכבי תל אביב נגד חיפה ראה עד דקה 60 קבוצה מפוררת, אבל זה לא אמור לתרץ.